Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

11.304 keer bekeken

17 seksfeiten die je aan het lachen maken

26 november 2020,

geschreven door

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een onderzoek naar gedaan. Ook als het aankomt op seks zijn er onwijs veel rare, grappige en onzinnige feitjes op het internet te vinden. Voor de echte geeks hebben we 17 seksfeitjes op een rijtje gezet waar je waarschijnlijk nog nooit van had gehoord. Van sperma als onzichtbare inkt tot hoeveel baby’s in een bed van IKEA zijn verwekt…

17 bizarre seksfeiten:

 1. Een op de tien Europese baby’s is verwekt in een bed van IKEA. Thank you, Sweden!
 2. Ben jij een echte schipper die ook de rode zee bevaart? Volgens onderzoek slaat 70% van de mannen de seks liever over wanneer hun partner ongesteld is.
 3. Tijdens de Eerste Wereldoorlog werd sperma door de Britse Inlichtingsdienst een tijdje als onzichtbare inkt gebruikt. Anders dan bij de gewone onzichtbare inkt, reageert sperma niet met jodium. Het werd zo moeilijk om de berichten te ontcijferen. De Britse spionnen stopten met het gebruiken van sperma omdat het na verloop van tijd begon te stinken.
 4. Een enkele spermacel bevat 37,5 MB aan DNA-informatie. Dat betekent dat een orgasme een informatieoverdracht vertegenwoordigt van 15,875 GB. Dit is gelijk aan de de capaciteit van 7500 laptops.
 5. Mannelijke fruitvliegjes die door vrouwtjes worden afgewezen, drinken veel meer alcohol dan degenen die wel een succesvolle ontmoeting hebben gehad. Het zijn net mensen die fruitvliegjes! 😉

 1. Een vrouwelijke fret gaat dood wanneer ze langer dan een jaar geen seks heeft.
 2. Elke seconde worden er maar liefst zeven blauwe wonderpilletjes verkocht.
 3. Het Duitse woord voor ‘anticonceptie’ is Schwangerschaftsverhütungsmittel. Tegen de tijd dat je het hebt uitgesproken, is het waarschijnlijk al te laat 😉
 4. Sperma komt tijdens een zaadlozing met maar liefst 45 kilometer per uur naar buiten. Dat is gewoon net zo snel als een brommer!
 5. Eén man produceert genoeg sperma in twee weken tijd om elke vruchtbare vrouw op de planeet zwanger te maken.

 1. Het best verkochte fictie boek uit de 15de eeuw was ‘The Tale of the Two Lovers’ een erotische roman van de man die later Paus Pius II werd. Sex sells; ook eeuwen terug al!
 2. In 2008 vonden archeologen in Cyprus een stenen tablet uit de 7e eeuw met het volgende opschrift: “Mag je penis pijn doen wanneer je liefde maakt.” Wie de vloek op de steen heeft gezet – en waarom – is tot de dag van vandaag niet duidelijk.
 3. De oprichter van match.com, Gary Kremen, verloor zijn vriendin aan een man die ze ontmoette op match.com. Pijnlijk!
 4. Gymnophoria is het gevoel dat iemand je in zijn hoofd aan het uitkleden is.

 1. Een vrouwelijke chimpansee die ‘in the mood’ is, heeft de kracht van zes mannen. Niet lastigvallen dus!
 2. Op de Olympische Spelen in London, die 17 dagen duurde, werden atleten voorzien van 150.000 gratis condooms. Ongeveer 15 condooms per persoon.
 3. Tijdens één kus wisselen jij en je partner 80 miljoen bacteriën uit. Vrees niet, deze bacteriën zijn over het algemeen niet schadelijk.

Hebben we een opmerkelijk seksfeitje over het hoofd gezien? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.317 keer bekeken

Geschreven door

We krijgen er allemaal wel eens mee te maken. Zuigzoenen, love it or hate it. Ze zijn niet altijd handig om mee rond te lopen en kunnen een gevaar voor je carrière vormen. Maar niet iedereen ziet zuigzoenen als de onschuldige oorzaak van plagerijen …
2.317 keer bekeken