Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

9.930 keer bekeken

18 rare sekswetten waar je broek van afzakt

11 juni 2020,

geschreven door

In ons land mag een heleboel. Ook als het aankomt op seks. Deze 18 bizarre sekswetten van over de hele wereld zullen je dan ook gegarandeerd verbazen. Sommigen zijn niet te geloven, maar ze bestaan echt!

1. Seks op een motor

In Londen is het verboden om seks te hebben op een geparkeerde motor. Wij vragen ons af hoe vaak dat voor is gekomen voordat ze deze wet hebben geschreven. Comfy is wel wat anders, toch?

2. Naakt in een hotelkamer

In China mag je als vrouw niet naakt door je hotelkamer lopen. Mannen mogen dit dan weer wel.

3. Vrijen met een vis

In de staat Minnesota in de Verenigde Staten is het verboden om seks te hebben met een levende vis. Ah, jammer! (FYI: over een dode vis zegt de wet niks.)

4. Vermoorden met je blote handen

Als je in Hong Kong woont en je man gaat vreemd, mag je hem vermoorden. Let wel op: dit mag alleen met je blote handen. Ken jij iemand die dit wel ziet zitten?

5. Seks voor het huwelijk

Ik veel landen eisen mannen dat de bruid nog maagd is. In Guam, (een eiland bij Indonesië) is dit heel anders. Hier mág je als maagd niet eens trouwen. Je moet daar eerst “een echte vrouw” zijn, en dat kan alleen door seks te hebben. Well, this is new.

6. Zo moeder, zo dochter

In Bolivia, in de stad Santa Cruz, is het verboden om seks te hebben met een moeder en dochter tegelijk. “Hey mam, zin een een potje?” Wij vragen ons af hoe vaak dit zou gebeuren als die wet er niet was…pretty disturbing, niet?

7. Seks met een maagd

In Washington is het verboden bij de wet om seks te hebben met een maagd. Zelfs op de huwelijksnacht. Wait a minute… begrijpen ze daar wel hoe het werkt?

8. Stinkende adem

In Minnesota in de Verenigde Staten is het voor mannen verboden om een stinkende adem te hebben. Ruikt je man niet zo lekker uit zijn giecheltje, dan mag je als vrouw eisen dat hij zijn tanden poetst. Wij zien wel iets in deze wet!

9. Seks in de vriezer

In Wyoming is het verboden om seks te hebben met je partner in een walk-in vleesvriezer in de supermarkt. Dus tussen de komkommers en bananen mag het wel?

10. Masturberen voor je leven

Jezelf even lekker terug “trekken” in Indonesië zit er niet in. Als je hier betrapt wordt terwijl je jezelf aan het aftrekken bent, kun je de doodstraf krijgen! Oei, bepaal dan maar eens wat écht belangrijk is.

11. Mom’s watching

In Colombia mogen mannen enkel en alleen seks hebben met de vrouw met wie ze getrouwd zijn. Dit klinkt niet zo erg toch? Tot dat je hoort dat de moeder moet toekijken tijdens de huwelijksnacht om te kijken of alles wel goed gaat. Ehm, wij zijn van gedachten veranderd!

12. Seks met (vrouwelijke) dieren

Altijd al gefantaseerd over seks met een dier? Dan is Libanon jouw place to be. Het is daar toegestaan om seks te hebben met een vrouwelijk dier. Als je het daarentegen met een mannelijk dier probeert, riskeer je de doodstraf…

13. Vrijen in een ambulance

Seks in een ambulance? Niet in de Amerikaanse staat Utah. Het is daar verboden om als koppel seks te hebben in een ambulance. Gek genoeg wordt alleen de vrouw hier flink voor gestraft en met naam en toenaam in de krant gepubliceerd.

Ta tuu ta tuu ta jaaaaa ik kom!

14. Lekker lammetje op je bord

Er bestaat een Islamistische wet die vooral in het Midden-Oosten geldt waarbij het verplicht is om het vlees van een lam te eten, nadat je er een seksuele relatie mee hebt gehad. Ja, laat die maar even bezinken.

15. *Wink wink*

Nou hebben we de laatste jaren wereldwijd te maken met de hele #metoo beweging omdat (vooral) vrouwen zo veel last hebben van ongewenst seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het is dan heel vreemd om te leren dat het in Iowa (Amerika) zelfs verboden is om op straat te knipogen naar een onbekende vrouw. Wat gaat er fout?

16. Klaarkomen met een geweerschot

In Wisconsin is het verboden om tijdens het klaarkomen een pistool af te vuren. Het is inderdaad wel zo veilig om geen geladen wapen in je handen te hebben tijdens een vrijpartij, lijkt ons. Waarom deze wet er moest komen is dan ook een raadsel. Of wacht, zou hier de uitdrukking: “let’s bang” vandaan komen?!

17. Zichtbare erectie

Geen awkward boners in Amerika, heren! In heel veel Amerikaanse staten is het verboden om een erectie door je broek heen te zien.

18. Duur overspel

In veel Amerikaanse staten betaal je een boete voor vreemdgaan. Voor je side-piece betaal je in California 1000 dollar als je gesnapt wordt! Tsja, je moet er wat voor overhebben.

Heeft seks jou wel eens in problemen gebracht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

982 keer bekeken

Geschreven door

Dit keer een apart seksspeeltje uit ons eigen assortiment. Met de HER Finger Vibe kan jij iedereen om je vinger winden. Zoek met je vingers een erogene zone op en het speeltje doet het werk voor jou! Een multifunctionele vingervibrator!
  • Geen producten gevonden
) .elementor-divider-separator{width:100%;min-height:var(--divider-pattern-height);-webkit-mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;-webkit-mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);background-color:var(--divider-color);-webkit-mask-image:var(--divider-pattern-url);mask-image:var(--divider-pattern-url)}.elementor-widget-divider--no-spacing{--divider-pattern-size:auto}.elementor-widget-divider--bg-round{--divider-pattern-repeat:round}.rtl .elementor-widget-divider .elementor-divider__text{direction:rtl}.e-con-inner>.elementor-widget-divider,.e-con>.elementor-widget-divider{width:var(--container-widget-width,100%);--flex-grow:var(--container-widget-flex-grow)}
2.783 keer bekeken

Geschreven door

Soms komt er een seksspeeltje voorbij die zich echt weet te onderscheiden van de rest. De Svakom Sex Selfie Stick valt binnen die categorie en kan daadwerkelijk iets innovatiefs! Deze krachtige vibrator is bedoeld om in te brengen en is voorzien van …
2.783 keer bekeken