Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

937 keer bekeken

Dendrofilie: seksueel opgewonden raken door bomen

10 april 2020,

geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Deze week bespreken we de fetisj Dendrofilie. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

dendrofilie:
zelfst.naamw. (v)

Seksuele opwinding ervaren door bomen.

Een dendrofiel is iemand die zich seksueel aangetrokken voelt tot bomen. Soms worden de bomen gebruikt als seksueel object, bijvoorbeeld door de penis in een gat van een boom te steken. Ook wordt gezien dat mannelijke dendrofielen de geslachtsorganen tegen de boomschors wrijven, terwijl vrouwelijke dendrofielen takken voor penetratie kunnen gebruiken. Ook kunnen de takken gebruikt worden om het lichaam te strelen. Er zijn echter ook dendrofielen die het alleen erotisch vinden om bij bomen in de buurt te zijn en bijvoorbeeld veel seks in de natuur hebben.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In de loop der jaren zijn er veel artiesten geweest die een duidelijke boodschap uitstraalden, controversieel waren of gewoon een dikke middelvinger opstaken naar de standaarden van de maatschappij. Oftewel: taboe doorbrekende artiesten! En wij salue…
1.047 keer bekeken