NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Deze 8 hotspots van het mannelijk lichaam moet je kennen!

10 september 2020,

geschreven door

Als het aankomt op het plezieren van je partner, zijn er een aantal specifieke gebieden die de moeite waard zijn om te verkennen. Sommige van deze erogene zones brengen zijn hoofd op hol omdat de gebieden vol zitten met zenuwuiteinden, andere plekjes zijn juist leuk om aan te raken omdat ze vaak worden overgeslagen. Wil jij weten welke plekken jij echt niet mag missen? Lees dan snel verder!

Waar wordt hij het liefst aangeraakt?

1. Oren

Oren zijn supergevoelig voor aanraking omdat de binnen- en buitenkant van het oor een hoop zenuwuiteinden bevatten. Dit betekent niet dat je gelijk je hele tong in het oor van je partner moet stoppen, maar je kunt best het puntje van je tong langzaam langs de binnenkant of de achterkant van zijn oor laten glijden. Ook de oorlellen zijn zeer gevoelig, waardoor je er best voorzichtig in kunt bijten.

“Dit betekent niet dat je gelijk je hele tong in het oor van je partner moet stoppen, maar je kunt best het puntje van je tong langzaam langs de binnenkant of de achterkant van zijn oor laten glijden.”

2. Ribben

De plekken op ons lichaam waar de huid wat dunner is, zijn automatisch gevoeliger voor aanraking. Voor het geval dat je partner niet tegen kietelen kan, is het goed om het gebied eerst even voorzichtig te verkennen, door je handen en vingers langzaam langs de zijkanten van zijn lichaam te bewegen. Wanneer je merkt dat je partner dit prettig vindt, kan je de plek ook verwennen door een spoor van kusjes achter te laten!

3. Haar

Jij weet vast ook wel hoe goed het voelt als iemand met je haar speelt? Hetzelfde geldt voor mannen, meiden. Mannen hebben veel zenuwuiteinden op hun hoofdhuid die zijn verbonden met de rest van hun lichaam. Wanneer je zachtjes aan hun haar wordt getrokken of zijn hoofdhuid met jouw vingers wordt gemasseerd, voelt dit voor hem enorm goed aan.

“Probeer tijdens het kussen de toppen van je vingers door zijn haar te halen en ze langzaam over zijn hoofdhuid heen te bewegen.”

Beweeg met de toppen van je vingers door zijn haar, bijvoorbeeld wanneer jullie aan het zoenen zijn. Probeer tijdens het kussen de toppen van je vingers door zijn haar te halen en ze langzaam over zijn hoofdhuid heen te bewegen. Hoor je hem kreunen van genot? Dan mag je best een beetje harder druk zetten of zachtjes aan zijn haren trekken.

4. Prostaat

Een hoop mannen vinden het geen fijne gedachte wanneer je voorstelt om iets met hun anus te doen. Veel van hen zijn daardoor niet bekend met één van de lekkerste hotspots die het mannenlichaam rijk is: de prostaat. De prostaat, ook wel bekend als de P-spot, heeft ongeveer de grootte van een walnoot en bevindt zich ongeveer 5 centimeter diep in de anus. Het inwendig stimuleren van dit plekje kan bij mannen een hoop genot teweegbrengen en kan resulteren in een sterk en krachtig orgasme. De prostaat ligt niet heel diep en kan daardoor uitstekend met de vingers gestimuleerd worden (wel je nagels knippen dames). Daarnaast zijn er ook verschillende seksspeeltjes voor de prostaat, zoals prostaat dildo’s en prostaat vibrators, die kunnen helpen bij het masseren van dit gevoelige plekje.

5. Het frenulum

Het frenulum, ook wel bekend als het toompje, is het riempje wat de eikel met de voorhuid verbindt. Sommige mannen kunnen zelfs klaarkomen wanneer dit plekje gestimuleerd wordt. Probeer dit gevoelige plekje daarom mee te nemen, wanneer jij je partner oraal wilt verwennen. Draai met de punt van je tong om de eikel heen en span je tong aan wanneer je langs zijn toompje komt.

6. Zijn billen

De billen van de man zijn zeer gevoelig voor aanraking. Rondom de anus bevinden namelijk zich enorm veel zenuwuiteinden. Staat jouw vent open voor stimulatie van zijn billen? Dan zal hij het aangenaam vinden wanneer je zijn billen eens lekker masseert. Ook kan je de binnenkant van zijn billen meenemen of deze zelfs een beetje spreiden. Niet alle mannen vinden het overigens comfortabel wanneer je hun billen aanraakt. Misschien is het dus niet onverstandig om jouw stoute plannetjes eerst even te overleggen.

“Ook kan je de binnenkant van zijn billen meenemen of deze zelfs een beetje spreiden.”

7. Het filtrum

Het filtrum is het gleufje tussen de neus en bovenlip en is het Griekse woord voor ‘liefdesdrank’. Dat betekent dat de oude Grieken al wisten dat het filtrum een erogene zone was. Veel mensen weten echter niet dat dit plekje seksuele gevoelens kan opwekken. Probeer hem te kussen op dit plekje of hem zachtjes te likken, alvorens je verder gaat naar zijn bovenlip.

8. Stimuleer zijn fantasie

De fantasie van de man is redelijk snel geprikkeld, dames! Fluister zachtjes in zijn oor wat je allemaal met hem zou willen doen of wat je van hem verlangt, zonder hem hierbij aan te raken. Natuurlijk kan je zijn fantasie ook prikkelen door hem te verrassen met een sexy lingeriesetje, die nog net genoeg verhult, om zijn fantasie helemaal op hol te laten slaan.

Wat is het favoriete plekje van jouw partner? Staat hij ook in dit lijstje? Deel het met ons in een reactie!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.869 keer bekeken

Geschreven door

Oh OnlyFans. Een jaar geleden had je er misschien nog nooit van gehoord, maar inmiddels kan je er niet meer omheen. Het 18+ platform waar veel bekenden én onbekende mensen (voornamelijk) erotisch-getinte content delen tegen een maandelijkse betaling…
3.869 keer bekeken