Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.867 keer bekeken

Een knuppel van een dildo!

28 juni 2019,

geschreven door

Na het zien van de afbeelding zou je misschien het idee kunnen hebben dat het hier een ‘politieknuppel’ betreft. Nope, we behandelen alleen sextoys in deze rubriek! We hebben een dikke knoeperd van een seksspeeltje, waar alleen de gevorderde gebruiker mee uit de voeten kan!

Onslaught XXL Dildo

onslaught dildoGroot, groter, grootst. Met de Onslaught Dildo is jouw nachtkastje in één keer gevuld. En niet alleen je nachtkastje trouwens 😉 Met een invoerdiepte van 25 centimeter is de Onslaught Dildo een seksspeeltje gebruikers met de nodige ervaring. Dit soort formaten kom je doorgaans niet tegen in ons kikkerlandje.

De dildo heeft een handig handvat waardoor je een uitstekende grip houdt tijdens het spelen en goed kracht kunt zetten. Het speeltje is daarnaast realistisch vormgegeven met aders op de schacht en een eikel die niet van echt te onderscheiden is. Last, but definitely not least, beschikt beschikt de grote dildo over 4 intense vibratiesnelheden en 9 unieke pulsatiepatronen.  Denk jij dat je deze dildo aankan?

Zou jij de 25 centimeter van deze dildo kunnen hebben? Laat het ons weten in een reactie!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

432 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er bestaat wel een fetisj voor. Deze week lichten wij de fetisj lipofilie uit. Als je wil we…
432 keer bekeken