Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.618 keer bekeken

Draai niet om je clitoris heen, maar ga eroverheen!

25 december 2019,

geschreven door

Nee, we draaien er niet omheen, maar juist wel overheen. Deze gekke toy laat jou kennis maken met een nieuwe manier van clitorisstimulatie. Het gedeelte wat jouw clitoris aanraakt vibreert niet alleen, maar het roteert ook!

Roterende clitoris stimulatie

Naast luchtdruk en bullet vibrators heb je nu ook roterende vibrators voor je clitoris! Is dat even spannend! De Vibrassage Fondle is voorzien van één vibrerende nop en twee roterende noppen voor nog meer stimulatie. Je hebt zelf in de hand hoe snel je ‘m wil laten roteren, want met de knoppen bovenop bedien je de Fondle met het grootste gemak. Het heeft misschien wel iets weg van uiers en daar lijken ze inderdaad ook best wel op. Deze uiers hebben echter 5 snelheden en de vibrator is helemaal waterproof! Perfect om vast te houden en om je clitoris mee te stimuleren.

Is deze variant van clitoris stimulatie iets voor jou?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

878 keer bekeken

Geschreven door

Op 8 augustus is het wereldwijd Female Orgasm Day, dus op deze dag vieren wij het vrouwelijke orgasme. Ter ere van deze fenomenale dag delen we graag wat feitjes over het vrouwelijke orgasme met je. Lees snel verder om meer te ontdekken over the big …
878 keer bekeken