NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.608 keer bekeken

8 verrassende mythes over ‘playgirls’

4 november 2019,

geschreven door

Dat vrouwen nog zo goed van seks kunnen houden als mannen, is allang geen nieuws meer. Toch heerst er nog steeds een taboe op het zijn van een playgirl. Vrouwen die graag regelmatig casual seks hebben worden afgeschilderd als ‘sletten’, terwijl de playboys onder ons vaak gezien worden als ‘echte, stoere mannen’. Juist door deze dubbele standaard blijven ideeën over playgirls bestaan die alles behalve waar zijn en wordt slutshaming in stand gehouden.

1. Playgirls doen het voor de aandacht

Er wordt vaak gedacht als een vrouw one night stands en casual seks heeft, ze dat doet omdat ze op zoek is naar aandacht of bevestiging. Meestal hebben playgirls hele andere redenen hebben lekker te genieten van casual seks. Namelijk: ze hebben er gewoon zin in!

Wist je dat… via sociale media veel meiden slachtoffer worden van ‘slutshaming’?

2. Ze slapen met iedereen

Als een vrouw van seks houdt, betekent dat niet per se dat ze met iedereen naar bed gaat. Natuurlijk heeft een ‘slet’ haar voorkeuren en standaarden als het gaat om het uitkiezen van een bedpartner. Mocht ze nou wel met jan en allemaal seks hebben, is ook dát haar goed recht!

3. Ze hebben vader-issues

Het is echt totaal achterhaald dat iedere playgirl een slechte relatie met haar vader heeft of een verkeerd beeld van mannen heeft gekregen door jeugdtrauma’s. Al zou iemand wel een slechte band hebben met haar vader, leidt dat echt niet direct tot ‘sletterig’ gedrag. Mocht dat wel het geval zijn, is het onrechtvaardig daar de dame in kwestie op af te rekenen.

4. Ze hebben een hekel aan mannen

Tegenwoordig worden echte playgirls ook wel eens afgeschilderd als feministen. Over feministen heersen ook nog allerlei mythen, zoals dat ze een hekel zouden hebben aan mannen. Fout! Er is natuurlijk een reden waarom een slutty girl graag met een man het bed induikt. Waarschijnlijk omdat ze mannen gewoon leuk, aantrekkelijk en sexy vindt 😉

5. Ze hebben een hekel aan vrouwen

Als het om vrouwen onderling gaat, kan het er nog wel eens kattig aan toe gaan. Roddelen, ellebogen werk en strijden om de mooiste boys. Er kan een behoorlijke competitie zijn tussen dames, zeker als het om looks, seks en de aandacht van mannen gaat. Toch hebben slutty girls echt geen hekel aan andere vrouwen. Sterker nog, ze zien ze graag als hun sister-playgirls!

6. Hun vagina’s zijn minder strak

Nope. Van vaker seks wordt de vagina echt niet minder strak! De vagina heeft namelijk het vermogen zich aan te passen aan datgene dat wordt ingebracht (een penis, seksspeeltje of in het geval van een bevalling: een baby). Dit wordt ook wel het tent-effect genoemd. Na penetratie keert de vagina weer terug naar haar oude staat. Dus of je nou iedere week seks hebt of maanden droog staat, het zegt niets over de wijdte van de vagina.

7. Playgirls zijn gedoemd om eenzaam oud te worden

Dat je nu geniet van je vrijheid en jouw recht op seksualiteit, betekent dat niet dat je nooit toe bent om te settelen. Het is een totale misvatting dat echte playgirls eenzaam oud worden, met enkel wat katten ter gezelschap. Ook ‘losbandige’ meiden kunnen op den duur verlangen naar vastigheid, stabiliteit en een prins op het witte paard.

8. Ze hebben geen zelfliefde of – respect

Als je er als vrouw voor kiest om te genieten van casual seks, betekent dat absoluut niet direct dat dat een teken is van onzekerheid of weinig zelfrespect. Het is een ouderwetse gedachte dat vrouwen preuts of kuis dienen te zijn. Als een vrouw er gewoon lekker van wil genieten, moet ze dat vooral doen! Veel slutty girls omarmen zichzelf dan ook om wie ze zijn.

Hoe denk jij over ‘slutty girls’? Vind je dat vrouwen zich net zo seksueel mogen gedragen als mannen?

4 Responses

 1. Ja ik vind dat vrouwen net zoveel mogen genieten van sex als mannen. En dat betekend niet dat je een slet of hoer bent. Wel vind ik dat mannen vaak vinden dat je dan een slet bent en dat ze vrouwen raar vinden die over hun sexueele fantasieën praat of dat ze het raar vinden als je vaker sex wil

 2. Ik vind dat het gewoon moet kunnen. We leven in een tijd waarin we steeds meer gelijkheid willen. Van mannen wordt het ook geaccepteerd. Zelf heb ik ook onenight stands/casual seks. Ik doe dit echter niet met iedereen. Gewoonw aar ik zin in heb, dus een knappe jongen of als echt een spanning hangt. Soms gebeurt het gewoon zo. Gaan met die banaan en genieten!

  En nee ij heb verder geen daddy issues ofzo, ik vind seks gewoon heerlijk!

  1. Zeker waar Rachelle!
   Geniet ervan!!

   Leven is te kort om je druk te maken om nutteloze zaken als mythes 🙂 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.236 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij op zoek naar een leuke openingszin? Nou, dan kun je lang zoeken! Natuurlijk zijn er wel een paar leuke en originele openingszinnen, maar over het algemeen zijn ze behoorlijk smakeloos of onbedoeld hilarisch. De kans is groot dat je veel meer…
5.236 keer bekeken