Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.020 keer bekeken

Een bloem die nooit verwelkt!

5 februari 2020,

geschreven door

Nee, dit keer geen seksspeeltje met een afstotelijk of mega vreemd uiterlijk. De Zinnia clitoris vibrator is gevormd naar een prachtige bloem en voelt heerlijk aan op het lichaam. Het is niet een vorm die we elke dag tegenkomen en daarom wouden we het speeltje graag met jullie delen!

Een bloem met krachtige vibraties

Vergis je niet, dit bloemetje kan stevig trillen. De bulllet middenin de bloem is voorzien van een krachtige motor die maar liefst 10 verschillende vibratiestanden kan produceren. De trillingen worden doorgegeven aan de siliconen bloemblaadjes, die heerlijk aanvoelen op het lichaam. Je kunt het speeltje gebruiken om het lichaam mee te masseren of voor de meest intieme plekjes. Het bloemetje heeft wel wat weg van een waterlelie, en wat blijkt? De Zinnia, met uitzondering van de afstandsbediening, is waterproof! Hierdoor kan je het speeltje dus ook met je meenemen onder de douche of in bad.  

zinnia stimulator

dilator

Ben je enthousiast of lijkt het speeltje je juist helemaal niks? Geef je mening door middel van een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.921 keer bekeken

Geschreven door

Een seksspeeltje hoeft niet altijd een serieuze zaak te zijn. En dat weten fabrikanten maar al te goed! Er bestaan talloze grappige en bizarre sextoys. Sommige maken je ongetwijfeld aan het (glim)lachen, maar er zijn ook fun sextoys die je tot een…
4.921 keer bekeken