Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.010 keer bekeken

Een bloem die nooit verwelkt!

5 februari 2020,

geschreven door

Nee, dit keer geen seksspeeltje met een afstotelijk of mega vreemd uiterlijk. De Zinnia clitoris vibrator is gevormd naar een prachtige bloem en voelt heerlijk aan op het lichaam. Het is niet een vorm die we elke dag tegenkomen en daarom wouden we het speeltje graag met jullie delen!

Een bloem met krachtige vibraties

Vergis je niet, dit bloemetje kan stevig trillen. De bulllet middenin de bloem is voorzien van een krachtige motor die maar liefst 10 verschillende vibratiestanden kan produceren. De trillingen worden doorgegeven aan de siliconen bloemblaadjes, die heerlijk aanvoelen op het lichaam. Je kunt het speeltje gebruiken om het lichaam mee te masseren of voor de meest intieme plekjes. Het bloemetje heeft wel wat weg van een waterlelie, en wat blijkt? De Zinnia, met uitzondering van de afstandsbediening, is waterproof! Hierdoor kan je het speeltje dus ook met je meenemen onder de douche of in bad.  

zinnia stimulator

dilator

Ben je enthousiast of lijkt het speeltje je juist helemaal niks? Geef je mening door middel van een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

‘Het ruikt hier naar seks.’ Dit heb je vast wel eens eerder gehoord! Als je het zelf geroken hebt dan weet je dat het een lastige geur is om te beschrijven. Waar ruikt seks nog eigenlijk naar? En waar komt deze seks geur dan vandaan? We geven een…
4.536 keer bekeken