Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

9.348 keer bekeken

12 sexy vragen om het seksuele vuurtje weer aan te wakkeren

14 januari 2021,

geschreven door

Is jullie seksuele vuurtje aan het doven of misschien wel helemaal uitgegaan? Maak je geen zorgen, een vuurtje kan heel snel weer aangestoken worden met de juiste middelen. Wij hebben 12 vragen voor jullie verzameld om jullie seksleven naar een hoger niveau te tillen. Pas op dat je je niet brandt, want ze zijn heet!

Sekspraat

We weten allemaal dat communicatie een enorm belangrijk aspect is wanneer het gaat om het slagen van een relatie. Maar niet iedereen voelt zich comfortabel bij het stellen van sommige vragen en sommigen hebben het gevoel dat bepaalde onderwerpen niet besproken moeten worden. Soms ben je bang om je partner te kwetsen en misschien vind je het moeilijk om je gevoel te laten spreken. Zo blijkt dat er bij veel koppels vaak niet exact wordt besproken wat de seksuele behoeften en wensen zijn. Er wordt vaak gedacht dat een kreuntje voldoende is. We hebben het al vaak benoemd, maar communiceren over/voor/tijdens de seks is méér dan belangrijk. Deze vragen kan je gebruiken om op een leuke en ongedwongen manier jullie seksleven te bespreken.

“Deze vragen kan je gebruiken om op een leuke en ongedwongen manier jullie seksleven te bespreken.”

#1 Wat is jouw favoriete seks standje?

Klinkt als een heel makkelijke vraag, maar het antwoord kan je nog wel eens verbazen. Misschien geeft je partner wel de voorkeur aan standje 69, maar wordt dit niet voorgesteld omdat jij simpelweg niet zo’n fan bent van orale verwennerij. Je hoeft natuurlijk na dit gesprek niet continu dit standje te doen wanneer jullie seks hebben, maar nu je de voorkeur van je partner weet zou je jezelf zo nu en dan kunnen aanpassen om je partner blij te maken.

#2 Wat heeft jouw voorkeur; boven of onderop?

Just to be clear, degene die bovenop zit hoeft echt niet altijd degene te zijn die domineert. Dit staat daar dus los van!

#3 Vind je het opwindend om seks in het openbaar te hebben?

Bij deze vragen heb je twee kampen; de ene persoon vindt het een vreselijke mood-killer en de ander leeft voor de spanning en wordt al opgewonden van de gedachte hieraan. Wanneer je je seksleven wil verbeteren en wat meer avontuur wil introduceren in jullie relatie, is dit zeker een belangrijke vraag om te stellen. 

“De ene persoon vindt het een vreselijke mood-killer en de ander leeft voor de spanning en wordt al opgewonden van de gedachte hieraan.”

#4 Welk gedeelte van mijn lichaam vind jij het meest opwindend?

Jezelf sexy en zeker voelen tijdens de seks is niet alleen voor je partner opwindend, het zal ook wonderen voor jezelf doen. Dus wanneer je weet wat jouw partner het meest opwindend aan jou vindt tijdens de seks, kan dit je super zelfverzekerd laten voelen. Je kan bijvoorbeeld de standjes zo aanpassen dat je partner het beste zicht heeft op jouw hot spot.

#5 Waar word jij het liefst aangeraakt?

Natuurlijk weet je welke plekjes je moet aanraken om je partner in de mood te brengen, maar misschien vinden ze het wel onwijs opwindend wanneer je de rug krabt tijdens de seks of wanneer je (zachtjes) in hun billen knijpt.

#6 Heb jij nog een seksfantasie?

Het antwoord op deze vraag hoeft niet per se uitgevoerd te worden; het geeft een goed beeld van waar jouw partner into is en onthult hun meest diepe geheimen. Het kan iets simpels zijn als een trio, maar misschien is het wel een antwoord waar je nog nooit over na hebt gedacht.

#7 Vind jij vluggertjes leuk?

Wanneer het antwoord ‘ja’ is, kunnen jullie dit zeker vaker doen.

#8 Vind jij masturberen sexy?

Wanneer jij het opwindend vindt om te zien hoe je partner zichzelf bevredigt, dan is dat zeker de moeite waard om toe te voegen aan jullie voorspelroutine. Je kan naar je partner kijken terwijl hij of zij aan het masturberen is en jezelf aanraken of je partner helpen door hem of haar op andere erogene zones aan te raken.

#9 Wat vind jij een afknapper tijdens de seks?

Er is een kans dat je partner zegt dat er geen afknappers zijn, maar wanneer ze dit doen is er een kans dat dit een ander antwoord is dan de jouwe. Misschien vindt je partner het wel enorm saai om telkens hetzelfde standje te doen of begint seks in alleen de slaapkamer te vervelen. Iemand anders kan het een afknapper vinden dat er minder spanning tussen jullie is omdat jullie vaste seksmoment op zondagochtend 11:00 uur is. Door een vraag als deze te stellen blijf je scherp en zorg je ervoor dat er minder kans is op een seksuele sleur.

#10 Zou jij ooit een rollenspel willen doen?

Een rollenspel is een perfecte manier om jullie seksleven op te krikken. Misschien wordt je partner wel heel erg warm van het idee dat jij een sexy verpleger bent die hem aan het verzorgen is of heeft hij altijd al die teacher vs student fantasie waar willen maken. Echter is een rollenspel niet voor iedereen weggelegd, dus zorg ervoor dat je deze vraag hebt gesteld voordat je jezelf zomaar in een loodgieterspakje hijst.

#11 Wat heb je liever; mij blinddoeken of zelf geblinddoekt zijn?

Met deze vraag kom je er snel achter of jouw partner de voorkeur geeft aan een sub of Dom positie. Wanneer jullie dezelfde antwoorden geven, is dit de perfecte manier om eens te switchen en andere rollen aan te nemen!

#12 Wat vind jij het allerleukste aan seks?

Seks is natuurlijk sowieso een van de leukste dingen op deze aardbol, maar deze vraag is niet voor niets. Seks is een veelomvattend woord en wordt toch vaak als maar één handeling gezien; penetratie. Maar seks is meer dan dat. Seks omvat alles; van een zoen die uitbarst tot een hete zoensessie, tot aan de knuffelsessie na afloop van een vrijpartij. Het allerleukste kan bijvoorbeeld zijn het ongegeneerd staren naar jouw prachtige naakte lichaam of het post-coitus knuffelen. Wat het ook is, het antwoord op deze vraag geeft je de mogelijkheid om jullie seksleven te verbeteren door (nog) meer tijd te nemen voor het favoriete onderdeel van je partner.

“Het allerleukste kan bijvoorbeeld zijn het ongegeneerd staren naar jouw prachtige naakte lichaam of het post-coitus knuffelen.”

Heb jij nog een leuke vraag voor in deze lijst? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.201 keer bekeken

Geschreven door

In het begin van een relatie is alles spannend. Maar hoe langer je bij elkaar bent, hoe beter je elkaar leert kennen. Ook in de slaapkamer. Spanning maakt dan plaats voor andere emoties en daar hoort ook een ander soort seks bij. Wij beschrijven 7 ve…
7.201 keer bekeken