Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.330 keer bekeken

What the Duck? Een badeend met een…

9 december 2020,

geschreven door

What the duck? Heeft die badeend nou een penis?! Jazeker. Zo op het eerste gezicht is dit een doodnormale badeend, maar als je goed kijkt zie je dat hij onder het wateroppervlak iets met zich mee sleept. Dit ventje is wel heel blij om jou te zien in de badkamer.

Duck with a Dick


Dit eendje is de volwassen versie van de rubberen badeend. Hij heeft namelijk een klein extraatje onder zich hangen. Door deze toevoeging is hij dus niet geschikt voor alle leeftijden. Als je trouwens hevige stimulatie verwacht moeten we je teleurstellen, want dit eendje heeft een piepklein piemeltje. Wist je trouwens dat echte mannelijke eenden een penis hebben van 40 centimeter? No joke.

Dit is dus geen seks toy, maar wel een grappig cadeau voor mensen die graag wat plezier maken in bad of die gekkies die badeendjes sparen, dit model hebben ze vast nog niet Wie moet deze Duck with a Dick in zijn badkamer hebben?

Spetter spatter spater, wil jij deze duck met dick in je water?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.454 keer bekeken

Geschreven door

Veel mensen zijn zich niet bewust van hoe de clitoris er daadwerkelijk uitziet en wat de functie is hiervan. Zelfs de mensen met een clitoris weten vaak niet wat er beneden te vinden is. Maar geen zorgen, EasyToys comes to the rescue! Wij vertellen j…
3.454 keer bekeken