Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

3.693 keer bekeken

18 bijzondere feiten over sex dolls

31 juli 2017,

geschreven door

Opblaaspoppen zorgen altijd voor de leukste situaties! Door de jaren heen hebben zich een aantal ‘bijzondere’ situaties voor gedaan met deze seksspeeltjes. Speciaal voor jou hebben we de 18 meest bijzondere feiten over sex dolls op een rijtje gezet!

1. Jup. Mannen hebben seks met opblaaspoppen. Daarom worden ze ook wel ‘sex dolls’ genoemd.

Zelfs de meest goedkope en afschuwelijke opblaaspoppen die je met plaatsvervangende schaamte op iemand zijn vrijgezellenfeest geeft, zijn voorzien van een liefdesopening waar iemand een kwakje in kan deponeren. Ook lelijke opblaaspoppen hebben liefde nodig.

2. Voor sommige mannen gaat het over meer dan alleen maar seks

Een deel van de mannen met een sekspop thuis heeft, ontwikkelt een diepe emotionele band met de pop. Voor de meeste mensen is dit nog net even iets vreemder dan wanneer iemand alleen maar de liefde bedrijft met een sex doll.

3. Sex dolls zijn bijna exclusief voor mannen

The ReadlDoll company – een van de grootste handgemaakte sex doll producenten – stelt dan slechts 10% van hun verkopen mannelijke opblaaspoppen betreft. De meeste klanten die deze poppen bestellen zijn daarnaast ook nog eens homoseksuele mannen.

4. Niet elke sekspop is hetzelfde

Net zoals jij en ik, zijn sekspoppen er ook in alle soorten en maten. Sommige zien eruit als een veredelde strandbal van goedkoop vinyl, die ontploft op het moment dat je je piemel er in stopt. Andere dolls zijn uit siliconen gemaakt en beschikken over een metalen skelet zodat je ze in verschillende posities kunt positioneren. Sommige poppen beschikken zelfs over een intern verwarmingssysteem waardoor ze een beetje levendiger aanvoelen 😉 De fabrikanten van RealDolls werken momenteel aan ‘sexbots’ die kunnen praten, flirten en – hoe kan het ook anders – seksuele handelingen kunnen verrichten. Om zo’n robot aan te schaffen moet het geld je echter wel op de rug groeien. De huidige poppen gaan op dit moment voor zo’n 6.000 dollar over de toonbank.

realdolls

5. Sekspoppen zeuren niet

Sekspoppen zullen misschien niet dezelfde warmte geven als de liefde van een echte vrouw. Volgens enkele mannen zijn ze echter ook een stuk minder ‘koelbloedig’ dan de meeste vrouwen 😉 Een pop zal je nooit bedriegen, bekritiseren en heeft een luisterend oor!

6. Bordelen met sekspoppen

Geloof het of niet, maar in Japan betalen mensen veel geld om een avondje door te brengen met een pop in één van de love doll-bordelen daar. De eerste Japanse love dolls werden ongeveer 30 jaar geleden gemaakt, zodat mensen met een lichamelijke beperking konden genieten van wat ‘vrouwelijk gezelschap’. De poppen werden al snel een alternatief voor gezonde Japanse mannen, die simpelweg te verlegen waren om te slapen met een vrouw van vlees en bloed.

7. Man woont samen met sekspoppen. Eentje als vrouw, twee als minnares.

Een man uit Michigan die door het leven gaat onder de naam ‘Davecat’, is de trotste eigenaar van maar liefst drie real dolls. Hoewel het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten het huwelijk tussen mensen en levenloze voorwerpen verbiedt, houdt Dave vol dat hij getrouwd is met de eerste sekspop die hij heeft aangeschaft: Sidore Kuroneko. Davecat heeft daarnaast nog twee poppen in huis welke hij ‘Muriel’ en ‘Elena’ heeft genoemd. In tegenstelling tot zijn vrouw zijn deze twee dames slechts “intimate friends”.

8. Brits echtpaar heeft meer dan 240 sekspoppen in huis. De man en vrouw beweren geen seks met de poppen te hebben.

Een Brits echtpaar – Bob en Lizzie – maakt het wel erg bont. Zij hebben inmiddels al meer dan 240 sekspoppen in huis en hebben nog geen plannen om te minderen. De man des huizes vertelt nog nooit seks te hebben gehad met één van de poppen: “Dat is niet wat ik doe. In plaats daarvan geef ik de poppen te eten, drinken en kijk ik samen TV met ze”. Dat maakt het allemaal nog een stukje gekker, Bob.

9. Rijdt je hond wel eens tegen je op? Daar is een pop voor!

Om te voorkomen dat je hond zijn seksuele frustratie op jou botviert, is er ook een sekspop voor honden op de markt gebracht. Echt aantrekkelijk ziet het er niet uit, maar wij hoeven er dan ook niet overheen. Als de hond maar tevreden is…

10. Wel eens een hond willen berijden? Ook daar is een pop voor!

Ergens in een weggestopt hoekje bij de afdeling sekspoppen vind je de opblaasdieren. Bestemt voor degenen zonder budget of smaak. Het bekendste voorbeeld is misschien wel opblaasschaap Wilde Hilde, die bij elke stoot een bevredigende “muh” laat horen.

11. Een sekspop tijdens zwemwedstrijden

Tijdens de Bubble Baba Challenge maakten zo’n 800 mannen en vrouwen gebruik van een sexpop als drijfmiddel om zo de rivier over te steken.

12. Sekspoppen als vlot

In 2011 tijdens een overstroming van de Yarra rivier in Australië besloten een 19 jarige man en vrouw om samen de rivier over te steken door gebruik te maken van een opblaaspop. Het duurde niet lang voordat de pop kwam vast te zitten en het stel zonder drijfmiddel verder moest. Gelukkig voor hen werden ze na een tijdje opgemerkt door een voorbijganger in zijn kajak en kon de politie te hulp schieten.

floating sexdoll

13. Sekspoppen vormgegeven naar ex

Na te werden gedumpt door zijn voormalige liefde in 1916, schreef de Oostenrijks-Hongaarse kunstenaar Oskar Kokoschka dat hij niet meer de kracht had om zich opnieuw in een relatie te storten. In plaats daarvan liet hij zijn naaister een waanzinnig gedetailleerde en levensgrote nabootsing zijn ex partner maken. Naar verluidt heeft hij de pop later kapot gemaakt in een vlaag van woede tijdens een feestje…Ook een manier om plezier uit een opblaaspop te halen!

14. Nazi sekspoppen

Veel van Hitler zijn manschappen moesten tijdens de Tweede Wereldoorlog het slagveld verlaten omdat zij te kampen hadden met seksueel overdraagbare aandoeningen, opgelopen in Franse bordelen. Om zijn manschappen te beschermen liet Hitler opblaaspoppen voor zijn leger ontwikkelen. De poppen waren gebaseerd op het uiterlijk van de Duitse vrouw en uitgerust met blond haar, blauwe ogen en – uiteraard – grote borsten. Dit ontwerp werd door Hitler persoonlijk goedgekeurd.

15. Nederlandse zeelieden waren fan!

Een zeer vroege versie van de sekspoppen die we vandaag kennen was de penis handpop, die door Europese zeelieden in de 17de eeuw werd gebruikt wanneer zij voor langere tijd van huis waren. Nederlandse zeemannen deden in die tijd zoveel zaken met Japan, dat Japanners de masturbatiespeeltjes ‘Dutch wives’ begonnen te noemen. Ook vandaag de dag gebruiken veel Japanse mensen nog steeds deze term wanneer zij naar moderne seksspeeltjes refereren.

16. Met een sekspop op de carpoolstrook

Naast een reddingsmiddel tijdens een overstroming en je droompartner kun je een opblaaspop natuurlijk ook gebruiken om de carpoolstrook op te komen. Er zijn genoeg meldingen geweest van personen die een opblaaspop in de passagiersstoel van hun auto hadden geplaatst om zo het drukke verkeer enigszins te kunnen omzeilen.

17. Kunst van eigen bodem

Nederlandse kunstenaar Sander Reijgers gebruikt opblaaspoppen voor het ontwerpen van sportieve en hippe regenkleding. De poppen lenen zich uitstekend voor bescherming tegen regenachtig weer en geven Sander naar eigen zeggen “de uitdaging om van iets lelijks iets moois te maken”.

sexpop kleding

18. Barbie gebaseerd op opblaaspop

In de jaren 1950 werd de Bild Lilli pop uitgebracht in Duitsland, een kleine pop gebaseerd op een semi-erotisch tekenfilmfiguur en werd voor volwassen mannen ontworpen. Ze had geen opening, maar wel een erotisch voorkomen. Bild Lili werd later als inspiratie voor de Barbiepop gebruikt, die weer een hele andere doelgroep aanspreekt.

Mocht je nog een ander bijzonder opblaaspop verhaal voor ons hebben, dan horen we dat graag in een reactie hieronder!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.584 keer bekeken

Geschreven door

Wij hebben vandaag weer 5 lastige seks dilemma’s voor je bedacht!  De vorige keer kregen we te horen dat ze niet zo heel moeilijk waren, dus we hebben er een schepje bovenop gedaan. Durf jij het nog aan? #1 Tijdens de seks ruikt je geslachtsdeel n…
2.584 keer bekeken
2.362 keer bekeken

Geschreven door

Is jouw man weleens een beetje stout ondeugend? Een boze blik in zijn richting kan al een hoop duidelijk maken, maar met een passende straf leert hij dat vervelende gedrag misschien wel sneller af! Met de Hell’s Bucket Ballstretcher zet jij je vent…
2.362 keer bekeken
968 keer bekeken

Geschreven door

“The Shape of Water” heeft wereldwijd al meer dan $60 miljoen opgeleverd en 13 Oscar-nominaties in de wacht gesleept. Maar je hebt pas echt een goede film afgeleverd wanneer er een seksspeeltje van je film verschijnt! De film (kleine spoilers!) The S…
968 keer bekeken