Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

839 keer bekeken

Suit up! Jouw jongeheer is pas écht een heer met de Lelo Tux

27 juli 2018,

geschreven door

Loop jij altijd strak in pak, maar heb je altijd het gevoel dat je penis buiten de boot valt? Dan is de Lelo Tux voor jou! Met dit speciale piemel-pakje is ook jouw jongeheer helemaal in stijl. Draag de Lelo Tux voor jezelf, of bezorg je partner een aangename verrassing.

Strak in pak

Dat je ondergoed draagt, vinden we heel erg normaal. Maar Lelo vond het een goede idee om de penis ook van een eigen outfit te voorzien. Een speciale Tuxedo voor piemels, dus. Dit idee is niet helemaal nieuw, we schreven op EasyToys Magazine al eerder over iets soortgelijks; de Willy Warmer. De Willy Warmer is er vooral om je piemel lekker op temperatuur te houden tijdens de koudere dagen. De Lelo Tux is van een heel ander kaliber; dit strakke pakje is ontworpen om jouw penis goed voor de dag te laten komen. Bijvoorbeeld wanneer je een chique uitje hebt, of een eerste date.

https://www.youtube.com/watch?v=ZCsrkZ914oA

Van top tot teen in stijl

De Lelo Tux staat voor luxe. Dat snappen we hier bij EasyToys Magazine helemaal. Je jongeheer aankleden in een mini tuxedo is inderdaad wel een hoogtepunt als het op luxe aankomt. Het mannelijke equivalent van de luxepoes 😉 Hieronder zie je hoe de Lelo Tux er in actie uitziet. Wat een plaatje, toch? Wil jij ook graag zo’n kek pakje voor je pielemuis? Je shopt hem hier voor €25,95.

lelo tux aan

Zie jij jezelf wel in de Lelo Tux? Of laat je deze modetrend toch aan je voorbij gaan? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.243 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij klaar voor een heel nieuw avontuur? De machtige Anal Rangers zijn er in ieder geval helemaal klaar voor! Het zijn ontzettend schattige buttplugs, welke natuurlijk geïnspireerd zijn op de Power Rangers. Perfect voor elke liefhebber van anale …
1.243 keer bekeken