Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

737 keer bekeken

Zit er warmpjes bij met de Willie Warmer!

20 oktober 2017,

geschreven door

De winter komt er weer aan, dus kleden we ons allemaal wat warmer aan. Een trui, een sjaal en wat warme Thinsulate handschoenen doen het altijd goed wanneer de winter zijn intrede maakt. Omdat je er natuurlijk ook onder je kleding fashion-verantwoord bij wil lopen en nog ietwat van een piemel wilt overhouden wanneer je uit de kou komt, is er nu de willie warmer!! Met deze superschattige piemelwarmers zal je partner met je piemel willen kroelen of ’s avonds lekker dicht tegen hem willen aankruipen.

Custom made willie warmers!

willie warmerwillie warmer
De Willie Warmers komen in verschillende, vrolijke kleuren en patronen zodat je knaap past bij de rest van je outfit. De Willie Warmers zijn hand gebreid door een aantal creatieve Etsy gebruikers, die hun hele ziel en zaligheid in de wollenjasjes hebben gestopt. Sommige modellen zijn daarnaast uitgevoerd met afneembaar kapje, zodat je weinig moeite hoeft te doen wanneer je onverhoopt naar het toilet moet. Het is zelfs mogelijk om eigen ideeën aan te dragen en een custom penistrui te laten maken.

De Willie Warmer is voorzien van touwtjes om hem om de heupen te bevestigen, zodat je trui altijd op zijn plek blijft.

We zijn erg benieuwd wat jullie vinden van de Willie Warmer! Zou jij er eentje willen dragen?

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.161 keer bekeken

Geschreven door

Wil jij een speeltje die jou en je partner tegelijkertijd bezighoudt? Dan mag de Satisfyer Partner Multifun niet ontbreken in jullie collectie! Dit relatief vreemd uitziende seksspeeltje kan op zoveel verschillende manieren worden gebruikt, dat je va…
2.161 keer bekeken