Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

De Naakte Waarheid: dit zijn jullie horror date verhalen!

31 oktober 2023,

geschreven door

Daten kan heel romantisch zijn. Af en toe is het spannend… maar soms is het een regelrechte nachtmerrie! Drie lezers hebben hun meest griezelige date verhalen ingestuurd en laat ons je verzekeren: als je deze leest word je spontaan happy single.

Wij bedanken iedereen voor het inzenden van hun verhaal en hopen dat we door het delen van deze verhalen de schaamte omtrent daten en seks een beetje weg kunnen nemen. Maar uiteraard mag er ook een beetje gelachen worden 😉

#1 Gone with the wind

naakte waarheid

“Ik leerde een jongen kennen op een opleiding die ik 1 dag heb gevolgd. Lang verhaal, ik zal jullie er verder niet mee vervelen. We hadden die dag nummers uitgewisseld, en pas maanden later raakten we aan de praat. Na een tijdje kletsen besloten we af te spreken. Via de app was hij heel braaf en netjes, dus ik vond het wel een goed idee om bij hem thuis af te spreken. Na een paar ongemakkelijke minuten – het gesprek kwam totaal niet op gang – vertelde hij dat hij heel sterk was en dat hij zich wel kon opdrukken als ik op zijn rug zat. Nou, dat wou ik wel zien en het leek mij een leuke ijsbreker om onze ongemakkelijke date wat gezelliger te maken!

“Toen vertelde hij dat hij heel sterk was en dat hij zich wel kon opdrukken als ik op zijn rug zat.”

Ik nam plaats op zijn rug, hij ging naar de grond en op het moment dat hij kracht moest zetten om zich weer omhoog te duwen, hoorden we ‘ppprrrrrtt’. Oh god, oh god, hij liet een scheet! Ik kon er wel om lachen, maar hij werd helemaal panisch. Zette het raam open en begon als een wilde met zijn AXE deo te spuiten en met een handdoek rond te zwaaien. Zijn reactie maakte het alleen nog maar veel erger!

“Toen hij kracht zette en omhoog kwam, liet hij een scheet!”

Maar dit was niet eens het ergste. We besloten namelijk toch nog om die film te kijken. Na drie minuten begon hij mij te zoenen en probeerde direct mijn broek los te maken. Ik zei hem dat ik daar geen behoefte aan had. Zijn antwoord: “Wat? Je wil geen seks? Maar waarom ben je hier dan?” Ik keek hem vol ongeloof aan. Was hij serieus?! Ik heb mijn spullen gepakt en ben weggegaan. En we hebben elkaar niet meer gesproken tot 2 maanden later, toen ik ineens een appje van hem kreeg: “Zin om weer eens af te spreken?” Nou, WAT DENK JE ZELF?!” – Layne, 30

#2 Kriebels in mijn buik

Naakte Waarheid“Ik weet de eerste keer dat ik deze man zag nog heel goed. Ik was op een feest en hij kwam binnenlopen met zijn jas nog aan. Wauw. Wat een uitstraling, niet normaal. Deze man bewandelde de lijn tussen zelfverzekerdheid en arrogantie. De Balenciaga’s aan zijn voeten, zijn tiptop verzorgde baard en zijn enorme horloge verraadden dat hij geld had. Hij was enorm tot mij aangetrokken. De hele avond draaiden we om elkaar heen. We hadden steeds oogcontact. Als ik naar een andere zaal ging, volgde hij me subtiel en ik merkte dat hij mij in de gaten hield. Maar hij sprak mij maar niet aan.

“De Balenciaga’s aan zijn voeten, zijn tiptop verzorgde baard en zijn enorme horloge verraadden dat hij geld had.”

Een half uur voor het feest zou aflopen, was ik er wel klaar mee. Weet je wat? Ik spreek jou wel aan, dacht ik! Dus dat deed ik. Hij was blij verrast dat ik dat deed en we hadden een leuk gesprek. Hij was slim, grappig en oprecht geïnteresseerd. Er moest toch iets mis zijn met deze man, want hij leek perfect.

“Er moest toch iets mis zijn met deze man.”

Ik vroeg hem dus wat het addertje onder het gras was en ik grapte: “Je bent vast getrouwd!” Zijn blik werd serieus en hij liet me zijn hand zien. Wtf. Een trouwring?! Hij keek me ernstig aan en vertelde dat hij en zijn vrouw in scheiding lagen. Zij zou binnenkort terug verhuizen naar Ghana en hij bleef in Nederland. Hij droeg zijn ring nog uit respect. Man, man, man… ik weet ze wel uit te zoeken, zeg! Ik zei hem dat ik geen zin had in zo’n situatie. Hij smeekte mij om één date: “Geef mij één date. Zodat ik je kan overtuigen van mijn oprechtheid. Als je het niet leuk vindt, laat ik je met rust en zal je niks meer van mij horen.” En daar ging ik mee akkoord.

“Wtf. Een trouwring?!”

Drie dagen later hadden we de date. Hij haalde mij op van huis in zijn super-de-luxe Mercedes. Ik voelde me zwaar underdressed, en arm. Hij zag er heerlijk uit en ik had zin in de date. Onderweg naar het restaurant werd ik echter een beetje misselijk… Eenmaal aangekomen zakte mijn misselijkheid snel en de date kon beginnen. Oh, mijn god, wat was hij saai! Hij sprak alleen maar over zichzelf en alles wat hij zei klonk ingestudeerd. Hij heeft niks aan mij gevraagd en als ik dan maar uit mijzelf iets vertelde, kapte hij dat af om vervolgens weer over zichzelf te praten. Toen het eten op was, zei ik dat ik naar huis wilde omdat ik moe was. Ik wilde de rekening splitten, maar er ging iets mis in de communicatie waardoor ik de hele rekening betaalde. Ik! Terwijl ik een arme student was en hij met zijn Balengiaca’s in de nieuwste Mercedes reed! Terug in de auto werd ik weer direct misselijk, maar deze keer zakte het niet. Het werd alleen maar erger en erger, tot ik riep dat hij de auto nú aan de kant moest zetten! En daar stond ik, te kotsen op de vluchtstrook. De kers op de taart van mijn meest vreselijke date ooit.” – Yanira, 27

#3 Een tikkie gestoord

Naakte Waarheid
“Deze date kan zo uit een slechte film komen en ik zou willen dat ik het verzonnen had, maar helaas is het mij echt overkomen! Via Tinder ontmoette ik een leuke jongen, we gingen uiteten en het was erg gezellig! Toen de ober met de rekening kwam, greep hij in zijn zakken… Oh jee. Portemonnee ‘vergeten’. Op zich niet heel erg, dus ik betaalde de date. Hij wou daarna nog ergens drankjes drinken in de stad. Dat leek mij wel gezellig, maar ik dacht wel direct dat ik dat dan allemaal moest betalen.

“Oh jee. Portemonnee ‘vergeten’.

Wij gingen naar een gezellig café en hij tikte het ene na het andere biertje weg. Na zeven (!) bier ging hij over op whisky. Ik had in al die tijd twee wijntjes gedronken. Om 03:00 strompelde hij de kroeg uit en ik mocht een rekening van 45 euro betalen voor zijn zuipfestijn. Hij was hartstikke lam en probeerde me constant te zoenen, maar daar had ik erg weinig trek in. Hij vroeg of ik hem naar huis wilde brengen en natuurlijk deed ik dat.

“Hij tikte het ene na het andere biertje weg”

Hij woonde dichtbij mij en ik wilde zorgen dat hij veilig thuiskwam. Hij vertelde welke kant we op moesten en ik wist zeker dat dit niet de weg naar zijn huis was, maar hij bleef volhouden dat dit de juiste weg was. Na een korte wandeling kwamen we aan bij een studentenhuis. “Hier heeft een maat van me een feestje, lieverd”, lalde hij in mijn oor. Wij gingen de trap op en kwamen op een enorm druk studentenfeest aan. Ik zette hem op de bank neer en ging zelf even naar de wc. Toen ik terugkwam lag hij op die bank te tongen met een meid! Ik ben uiteraard direct weggegaan en heb hem een tikkie gestuurd met de kosten. En raad eens? Ik heb nooit meer wat van die sukkel gehoord.” – Crissy, 22

naakte waarheid Wil jij ook een gênant of grappig seksmoment met ons delen? Meld je dan hier aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.941 keer bekeken

Geschreven door

We ♥ Weird is terug en dit keer hebben we niet de sleutel maar het slot naar een spannend spel gevonden! Discipline kan lastig zijn, zeker wanneer je partner toch altijd weer een manier vindt om onder straf uit te komen. Was er maar een manier om j…
1.941 keer bekeken