Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

827 keer bekeken

Geef je kegeloefeningen een glow up!

27 november 2019,

geschreven door

Met vaginaballetjes kun je je bekkenbodemspieren trainen en tegelijkertijd je vagina verstrakken. Dit kun je bijvoorbeeld doen met siliconen balletjes, maar wat dacht je van glas?! Dit materiaal is ideaal voor seksspeeltjes en je kunt er onwijs veel leuks mee doen, zoals glow in the dark speeltjes maken.

Glas en kegeloefeningen

De Firefly Glass Kegel Eggs zijn, je raadt het al, gemaakt van glas. Aan de binnenzijde zit een vloeistof waardoor deze een glow in the dark effect krijgen. Onwijs handig als je ze ooit kwijt raakt in het donker! Glazen seksspeeltjes zijn heel veilig en niet eenvoudig te breken, dit vereist namelijk wel wat kracht. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het gaat breken tijdens het gebruik! Doordat deze vaginaballetjes van glas zijn gemaakt voelen ze zwaar aan. Daarnaast zijn ze ook erg hygiënisch en bijzonder goed geschikt om ze oop te warmen of juist af te koelen! Perfect voor kegeloefeningen of als je into de Aliens bent.

Doe jij al kegeloefeningen? Zo ja, zou jij deze vaginaballetjes graag willen gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.549 keer bekeken

Geschreven door

In onze dromen verwerken we een heleboel dingen die ons overkomen, maar wat betekenen ze nou eigenlijk? In het bijzonder: seksdromen! Wij duiken jouw hoofd in en ontleden jouw stomende seksdroom Dromen en jouw onderbewustzijn Na vele onderzoeken zi…
2.549 keer bekeken