Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.084 keer bekeken

I’m in love with an alien (dildo) ♫

1 september 2017,

geschreven door

Altijd al bevrucht willen worden door een Alien, net als Ripley in Alien: Ressurection? Met deze bijzondere dildo, de Ovipositor, is het mogelijk en floept er binnen de kortste keren een slijmerig eitje uit je vagina of anus. Het idee van producent Primal Hardwere was om de dildo’s er zo buitenaards mogelijk uit te laten zien. Het uiterlijk de dildo’s is daarom gebaseerd op een legboor (buis waar de eitjes mee gelegd worden) van een insect. Insecten zijn soms net buitenaardse wezens, dus we snappen de makers wel.

Hoe heb jij je eitjes het liefst?

Zwanger van een alien, klinkt aantrekkelijk toch? Geloof het of niet, veel mensen vinden dit idee behoorlijk opwindend. En met hetzelfde gemak als de eitjes in jouw lichaamsholte gelanceerd worden, komen ze er ook weer uitgerold. Als je altijd al gedroomd hebt om buitenaardse baby’s op te voeden, moeten we je helaas teleurstellen, de eieren komen niet uit. Maar met de Ovipositor kom je wel het dichtste bij deze fantasie!

alien dildo

Hoe werkt het?

De seksspeeltjes bestaan uit een holle dildo van zo’n 25 cm, die je vanuit de basis kunt laden met lichaamsvriendelijke gelatine eieren. Met het speeltje kunnen deze eieren vervolgens de eieren in een lichaamsholte naar keuze worden gelegd. De eieren kan je zelf maken met een beetje gelatine poeder en een speciale gietvorm. Inmiddels zijn er meerdere modellen verkrijgbaar in verschillende kleuren, met buitenaarde namen als Splorch, Krubera, G’lorp en Squick. Een buitenaardse piemel heb je vanaf 115 dollar in huis!

Heb jij ook fantasieën over buitenaardse wezens en wil je deze met ons delen? Dat kan in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.025 keer bekeken

Geschreven door

Opblaaspoppen. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Of je nu houdt van slank, donker, blond of doorzichtig. Wat, doorzichtig? O jazeker! We hebben weer een gedrocht van een seksspeeltje voor je op het internet gevonden. Lees snel verder! Waarom d…
2.025 keer bekeken