Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.574 keer bekeken

7 Tinder ervaringen die tè herkenbaar zijn

11 juli 2019,

geschreven door

Tinder, we raken er niet over uitgepraat! Waarschijnlijk heeft iedere vrijgezel het op zijn of haar telefoon of heeft het ooit gehad. Het is allang niet meer de app waar het dates, seksverzoeken of scharrels regent. Als je hier van droomde, sorry… dan is je droom echt bedrog.

De tijd van iemand aanspreken in de kroeg ligt helaas al ver achter ons, maar daarvoor in de plaats hebben we tegenwoordig een shitload aan spannende dating apps. Waaronder natuurlijk de grootste speler; Tinder! Én als mens houden we nou eenmaal van fijne lijstjes, dus bij deze het lijstje met de meest herkenbare Tinder ervaringen!

Ga je ondertussen zelf ook niet zo lekker op Tinder? Krijg meer matches met deze tips!

1. Oeps! Verkeerd swipen

Je bent zo lekker bezig met het naar links swipen en mensen afwijzen dat je in een bepaalde mood bent terecht gekomen. Plots swipe je per ongeluk een wonderschone potentiële match weg! Grote paniek natuurlijk, want dit profiel is nu voor eeuwig weg… juist daarom was deze match écht de ware.

2. Je profielfoto

Er zijn mensen enthousiast over je profielfoto en er zijn mensen die minder enthousiast zijn over jouw net geschoten foto. Je laat bijvoorbeeld vol trots je profielfoto zien aan een vriend(in) en je wordt vol in je gezicht uitgelachen. Pijnlijk, maar volgend je vriend(in) lijk je niet eens op de persoon die op de foto staat! Heb je weer een Snapchat filter gebruikt?

3. Bijzondere Tinder-figuren

Soms kom je bijzondere mensen tegen op Tinder met hele gekke foto’s of bio’s. In paar bio’s staan dan bijvoorbeeld teksten zoals “Alsjeblieft geen dickpics of seksuele opmerkingen of “Swipe rechts voor facepic“. De combinatie van zo’n bio en een foto is dodelijk op Tinder, oftewel; men veegt gegarandeerd naar links! Of toch naar rechts als ze nieuwsgierig zijn… 😉

4. Het uitblijven van antwoorden

Het moment dat je een match hebt met iemand waar je helemaal hoteldebotel van wordt is onwijs leuk! En dan heb je ook eindelijk alle moed bij elkaar verzameld om een eerlijk en liefdevol bericht te verzenden… antwoordt hij/zij niet. Of pas na een week. Kun je weer helemaal niks mee!

5. Vage doeleinden

Je wordt gematcht met het meest adembenemende en knapste persoon die je ooit op Tinder hebt gezien, en hij of zij ziet jou ook nog eens zitten! Dat is toch te mooi om waard te zijn? Na een kortstondig en goedlopend gesprek gebeurt het… “Stuur me je bankgegevens of creditcarddetails en ik doe dingen voor je op cam“. Oeps, jammer!

6. Pijnlijke match

Je kijkt met je allerbeste vriend(in) mee op Tinder en je ziet opeens je eigen partner voorbij komen. Status: online.

7. Het gaat iets té goed

Ja! Je hebt een match met iemand die veel te hoog gegrepen voor je is, dat is an sich al een hele prestatie. Na lang wikken en wegen besluit je dan toch om een simpele ‘Hallo‘ als bericht te versturen. Blijkt het zo te zijn dat jullie match een ‘perongelukje’ was. 🙁

Ben jij actief op Tinder en herken jij deze situaties? Laat het ons dan weten in een reactie!

1 reactie

  1. Je zou eens Tinder in Rusland moeten gebruiken. Daar swipe je 8 van de 10 naar links en hier in NL is het andersom. Hier zijn die vrouwen na hun 35 al langzaam aan een makeover toe. Om te janken na hun 40ste. Onze vrouwen kunnen nog een voorbeeld nemen aan het Russische schoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.131 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Voor alles wat jij je maar kan bedenken, is er wel een fetisj. Deze week lichten wij de fetisj trampling uit. Benieuwd wat dat inhoud…
1.131 keer bekeken