Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.223 keer bekeken

‘Minder strakke vagina door seks?’ En 9 andere sex mythen uitgelicht!

19 april 2018,

geschreven door

Altijd al willen weten of de vagina écht minder strak wordt van seks? En of je daadwerkelijk een orgasme kan krijgen van het doen van sit-ups? In deze blog neem ik 10 verschillende sex mythen onder de loep. Lees gauw verder! 

10 sex mythen onder de loep

1. Vrouwen kunnen een orgasme krijgen van sit-ups: WAAR

Uit onderzoek van de universiteit van Indiana is gekomen dat vrouwen een orgasme kunnen krijgen van een uurtje sporten: een ‘coregasme‘! Zeker oefeningen als sit-ups, doordat hierbij belangrijke orgasme-spieren worden getraind, zoals de bekkenbodemspieren. Geen excuus meer om de sportschool over te slaan 😉

2. Je kan niet zwanger worden als je in verwachting bent: NIET WAAR

Al is het zeldzaam: het kan! Dit bijzondere fenomeen wordt ‘superfoetatie‘ genoemd. Er komt dan een eitje vrij bij een vrouw die al zwanger is. Vervolgens kan dit eitje dan bevrucht worden, waardoor de vrouw simultaan zwanger is.

3. Seks met een zwangere vrouw is gevaarlijk: NIET WAAR

Seks is in de meeste gevallen gewoon veilig tijdens de zwangerschap. De baby wordt beschermd door vruchtwater, de baarmoeder en de vliezen. Een penetrerende penis kan dus geen schade aanrichten.

Pas wel op bij bloedverlies, gebroken vliezen, in het geval van een soa en wanneer er weeën zijn vóór week 37.

4. Van sperma krijg je witte tanden: WAAR

Vergeet al die dure bleekbehandelingen. Er is een simpele én goedkope manier om wittere tanden te krijgen. Sperma is goed voor de tanden! Het bevat namelijk zink en calcium. Beide mineralen voorkomen tandbederf. Goed excuus voor een fijne blowjob 😉

5. Vrouwen met een zandloperfiguur zijn vruchtbaarder: WAAR

Dit heeft namelijk te maken met het soort vet dat deze dames op de heupen hebben. Heup- en billenvet is namelijk gezonder dan buikvet: het bevat meer gezonde omega 3-vetzuren. Bijkomend voordeel is dat mannen een zandloperfiguur het meest aantrekkelijk vinden!

6. Mannen kunnen niet vaker klaarkomen: NIET WAAR

Klaarkomen betekent voor veel mensen: een zaadlozing. Toch kan je ook zónder te ejaculeren een orgasme ervaren. Je komt dan eigenlijk klaar met je hoofd – hetzelfde gevoel, maar dan zonder zaadlozing! En daar hoeft een man niet eens van ‘bij te komen’!

7. De penis is het enige lichaamsdeel dat zwelt tijdens de seks: NIET WAAR

Ook bij de vrouw zijn er plekjes die in volume toenemen, zoals de tepels, borsten en de schaamlippen. En geloof het of niet: tijdens de seks stroomt er ook meer bloed naar de neus. De neus ja! De binnenkant van de neus zwelt dus op.

8. Vrouwelijke strippers verdienen meer geld wanneer ze ovuleren: WAAR

Wanneer de vrouw haar eisprong heeft, is zij op haar vruchtbaarst. Mannen zijn biologisch zo ingesteld dat ze vrouwen op dat moment vaak aantrekkelijker vinden. Dat komt onder andere doordat vrouwen dan meer feromonen uitscheiden: een geurloos stofje dat gelinkt wordt aan seksuele aantrekking.

9. De vagina wordt minder strak door seks: NIET WAAR

De vagina is meer een elastische buis, die heel rekbaar en soepel is. Het kan zich vormen naar een penis of seksspeeltje, maar vernauwt weer na de seks. De vagina zelf wordt dus niet nauwer of wijder. Een strak gevoel tijdens de seks heeft meer te maken met de spierspanning rondom de vagina.

Een vagina verstrakkende crème zorgt voor een verstrakking van de spieren.

10. De uitdrukking ‘seksen als konijnen’ is nergens op gebaseerd: NIET WAAR

De meeste diersoorten hebben enkel seks tijdens de vruchtbare periode van het vrouwtje. Die periode is soms slechts een paar uur, soms enkele dagen. Bij het vrouwelijke konijntje niet: zij is non-stop vruchtbaar. Vandaar dat het mannetje ook non-stop met haar wil paren!

Van welke sex mythen sta jij echt te kijken? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.785 keer bekeken

Geschreven door

Onlangs hebben we een blog gewijd aan aantal opzienbarende fetishen. Daar behandelden we onder andere formicofilie, een fetish waarbij iemand seksueel opgewonden wordt van insecten. Nou, mocht je deze fetish hebben dan is er een speeltje waar je miss…
2.785 keer bekeken