Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

6 afgezaagde openingszinnen die echt werken!

30 mei 2019,

geschreven door

Quick question; hoe vaak ben jij aangesproken op een datingsapp met een slechte openingszin? Of meerdere openingszinnen? Zowel mannen als vrouwen hebben niet veel te verliezen op een datingsapp. De meeste mensen die je online tegenkomt, zie of spreek je toch nooit in het echte leven. Stiekem zijn de meest slechte openers daarom ook wel de  allerleukste!

Mannen houden van afgezaagde openingszinnen

Sorry guys, maar volgens het onderzoek in opdracht van Group Travel Red7 is gebleken dat 90% van de mannen positief reageert op afgezaagde klassiekers. Mannen accepteren deze openingszinnen gewoon en vinden ze naar alle waarschijnlijkheid ook nog eens onwijs geestig!

Het blijkt dus dat het helemaal geen kwaad kan! Dus als je het even niet meer zo ziet zitten om altijd maar weer creatief te zijn, kun je er gewoon een slechte openingszin ingooien. Hoe fouter en slapper, hoe beter! Hieronder vind je enkele hele bekende openingszinnen, die je (schijnbaar) nog steeds kunt gebruiken.

Let’s get the party started!

Hoeveel van deze openingszinnen heb jij al eens gebruikt? Of ga je ze vanaf nu gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.267 keer bekeken

Geschreven door

Misschien vliegen de vonken er vanaf in de slaapkamer van je ex. Precies zoals je het je herinnerde. Of misschien was het de grootste blunder ooit. De grote vraag hangt in de lucht: Is seks met je ex wel een goed idee? We hebben een lijst van nadelen…
1.267 keer bekeken
3.680 keer bekeken

Geschreven door

Creatief blijven tijdens een BDSM-spel kan in sommige gevallen een hele kunst zijn. Daarom helpen we je graag een klein beetje op weg, vooral als je écht into Puppy Play bent. Er zijn genoeg accessoires voor deze BDSM-vertakking, maar dit accessoir…
3.680 keer bekeken