Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Wil jij jouw vagina trainen? Alle tips verzameld!

3 maart 2020,

geschreven door

Je vagina trainen? Is dat écht een work-out? Jazeker dames. Je vagina trainen heeft zelfs vele voordelen. Wil jij je vagina bijvoorbeeld ‘verstrakken’? Of Staat er juist teveel spanning op de spieren rondom je vagina? En wil jij meer controle over je orgasme(s), die zelfs krachtiger aanvoelen? Check dan in deze verzamelblog alle nuttige tips!

Inhoud van dit artikel

Bekkenbodemspieren trainen en kegeloefeningen

Je vagina trainen met Ben Wa ballen 

Vaginisme aanpakken

Bekkenbodemspieren trainen en kegeloefeningen

Bekkenbodemspieren trainen? Dit zijn de beste kegeloefeningen! (voor vrouwen)

bekkenbodemspieren trainen

Wil jij jouw vagina ‘strakker’ maken? Of het orgasme krachtiger en heftiger ervaren? Dat kan! Namelijk door het trainen van je bekkenbodemspieren. Een bijkomend voordeel is dat je daardoor ook problemen als incontinentie en een vroegtijdige zaadlozing kan verhelpen. Ideaal toch!? Lees hier hoe je deze spieren traint. 

Lees hier de volledige blog: Bekkenbodemspieren trainen? Dit zijn de beste kegeloefeningen! (voor vrouwen)

Verstrak je vagina met déze tips

vagina verstrakken

Een strakke vagina is toch eigenlijk wel de droom van iedere vrouw. Je hoort vaak mannen erover praten: een strakke vagina zorgt voor fijnere seks. Zo ervaren vrouwen dat ook! Toch zijn er genoeg vrouwen met een zogenaamde ‘wijde vagina’. Veel hiervan voelen zich daar erg onzeker over. Gelukkig zijn er manieren om de vagina te trainen zodat deze weer strakker aanvoelt!

Lees hier de volledige blog: Verstrak je vagina met déze tips

Je vagina trainen met Ben Wa ballen

How to… Ben Wa ballen gebruiken + kegel oefeningen

ben wa ballen

Ben Wa ballen, of vaginaballetjes, ben jij al fan? Je ziet ze onder andere in de 50 shades trilogie. Ze zien er intrigerend uit, je kan je vast voorstellen waarom deze balletjes zo opwindend zijn. Maar wat kun je eigenlijk precies met Ben Wa ballen? Je leest het in deze how to.

Lees hier de volledige blog: How to… Ben Wa ballen gebruiken + kegel oefeningen

Ben Wa balletjes: 5 tips voor een sexy voorspel

ben wa balletjes

Ben Wa balletjes – oftewel vaginaballetjes – zijn in de afgelopen jaren een vast onderdeel geworden in de slaapkamer van veel stelletjes, vooral dankzij een nogal stimulerende scène in het boek Fifty Shades of Grey van E.L. James. Dit boek heeft vrouwen aangemoedigd om meer open te zijn over hun seksuele verlangens en meer het avontuur op te zoeken in bed. Maak gebruik van deze sexy balletjes met deze 5 tips!

Lees hier de volledige blog: Ben Wa balletjes: 5 tips voor een sexy voorspel

TEST: Welke vagina ballen passen bij jou?

vagina ballen

Vagina ballen zorgen voor sterkere vaginaspieren en versterken op die manier het gevoel van de seks met je partner. Daarnaast zorgen  kegeloefeningen ervoor dat je meer vaginaal vocht aanmaakt en gaat het problemen zoals incontinentie tegen. Doe daarom snel de test en kom erachter welke vagina ballen het beste bij jou passen!

Lees hier de volledige blog: TEST: Welke vagina ballen passen bij jou?

Vaginisme aanpakken

“Ik heb vaginisme. Wat kan ik daaraan doen?”

vaginisme

Hey Talitha, ik heb nu sinds 6 maanden een vriend en we bevredigen elkaar vaak. We hebben alleen nooit seks, omdat ik vaginisme heb. Ik ben bang dat hij dit op den duur gaat missen en dat dit onze relatie in gevaar kan brengen. Hoe kan ik van mijn vaginisme afkomen? Helpt een dildo of vibrator? Lees hier het antwoord van seksuoloog Talitha.

Lees hier de volledige blog: “Ik heb vaginisme. Wat kan ik daaraan doen?”

Zo kun jij je vaginisme overwinnen

ik heb vaginisme

Er zijn vrouwen die zelfs geen wattenstaafje in hun vagina krijgen. Ongeveer 150.000 vrouwen in Nederland hebben last van vaginisme. Hierbij wil er simpelweg geen penis, vinger of tampon in je vagina. Soms omdat het te veel pijn doet, soms omdat de vagina te nauw lijkt te zijn. Dat kan behoorlijk frustrerend zijn wanneer je graag penetratie wilt, maar je lichaam niet meewerkt. Gelukkig zijn er wel een aantal dingen te doen om je vaginisme te verminderen of zelfs helemaal op te lossen.

Lees hier de volledige blog: Zo kun jij je vaginisme overwinnen

“Ik heb een te strakke vagina. Wat kan ik doen?”

te strakke vaginaBeste Talitha, sinds in aan seks doe, is penetratie voor mij best lastig. Ik heb last van een te strakke vagina, waardoor penetratie soms pijnlijk is. Als ik masturbeer heb ik er geen last van, het is alleen als ik het samen met een partner wil doen. De pijnlijke penetratie weerhoudt mij ervan om te daten en zorgt ervoor dat ik weinig tot geen zin heb in seks. Dit wil ik graag veranderen, maar hoe? Lees het antwoord van seksuoloog Talitha.

Lees hier de volledige blog: “Ik heb een te strakke vagina. Wat kan ik doen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Tijdens de zwangerschap treden er allerlei veranderingen op. Niet alleen lichamelijk, maar ook op psychologisch én relationeel vlak. Daarnaast ervaart een zwangere vrouw natuurlijk een hoop hormonale schommelingen, waarbij zowel de vrouw als haar pa…
2.311 keer bekeken