Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

22.749 keer bekeken

De beste variaties op Doggystyle!

3 november 2019,

geschreven door

Dit standje is geliefd bij menig man én vrouw! Het biedt de man een fenomenaal uitzicht en de vrouw zal genieten van veel diepte en stimulatie van de G-spot. Ook als man kun je met dit standje genieten van een overweldigende P-spot stimulatie, want ook dit standje is perfect voor lesbische en gay koppels onder ons!

Het staat als een stevige paal boven water dat mannen gek zijn op billen, en dan met name jouw billen. Hij zal dan ook het liefst de godganse dag naar jouw bilpartij staren als dat kon, maar ja… we weten allemaal dat het niet zo werkt!

Tijdens de seks kan dit wel en dan met name als je het standje Doggystyle uitoefent met z’n tweeën. Maar wil je nou eens een keer iets anders? Probeer dan eens deze onderstaande seksstandjes, want dit zijn de beste variaties op Doggystyle. Én als klap op de billen geven we je ook nog enkele tips om de standjes extra leuk te maken.

Doggystyle opfriscursus

Het lijkt dan misschien wel een makkelijk standje, maar vergis je niet! Thans, de meeste variaties op het standje vereisen iets meer oefening. Het reguliere standje is eigenlijk vrij simpel, want zij gaat op haar handen en knieën zitten. Hij knielt achter haar en penetreert haar terwijl hij haar heupen stevig vasthoudt. Hierbij kan de man er bijvoorbeeld voor kiezen om zijn benen tussen of naast haar dijen te plaatsen. Met dank aan dit standje wordt de eikel sterk gestimuleerd en door de diepe penetratie wordt de G-spot geraakt, wat kan leiden tot een spetterend orgasme!

Doggystyle combineren met seksspeeltjes

Staande Doggy

De Staande Doggy is eigenlijk hetzelfde als de normale Doggystyle, maar dan rechtopstaand! Zo onwijs lastig maken we het je ook niet. Je kunt eventueel je partner nog op een tafel leggen, of dit standje onder de douche uit oefenen. Doordat je met dit standje diep kunt penetreren, wordt de eikel, G-spot of P-spot goed gestimuleerd! Buig als vrouw zijnde iets naar voren zodat je partner er goed bij kan. Als man zou je zelfs haar heupen nog kunnen vast pakken voor extra stevigheid.

Reverse Cowgirl

Het Reverse Cowgirl standje is een geweldig standje voor vaginale stimulatie, maar uiteraard ook perfect voor anale stimulatie! Zoals bij elk doggystyle standje is het uitzicht meer dan fijn en het genot doet er ook zeker niet aan onder.

Tip! Ga in plaats van op je knieën leunen, in een squat houding zitten voor extra genot.

Er gaat als man of vrouw bovenop een wereld voor je open! Je bent in controle en bepaalt precies hoe diep hij jou penetreert én op welk tempo.

De Rimming Doggy

Stiekem hoef je voor dit standje niet eens je ondergoed uit te trekken! Het mag natuurlijk wel. Maar je kunt gewoon je ondergoed aan de kant schuiven en je partner heeft vrij spel. Je kunt zowel de anus, vagina als de clitoris stimuleren vanuit deze hoek. Als echte billenliefhebber vind jij het vast niet erg om met je neus tussen de billen van je partner te zitten. Als je het nog extra leuk wil maken, gebruik dan tijdens dit standje een clitoris stimulator of een penis stimulator als de man een rimjob krijgt.
rimming doggy

De Rimming Doggy combineren met seksspeeltjes

Flat Doggy

Wat op handen en voeten kan, dat kan ook liggend. Dit standje verschilt qua uitvoering weinig van het klassieke Doggystyle standje, maar het voelt wel heel anders aan! De persoon onder op gaat comfortabel op zijn of haar buik liggen. Door de bekken wat naar achteren te kantelen komen de billen wat hoger te liggen en hierdoor kan de man gemakkelijker binnentreden. De man ligt zo ver mogelijk over zijn partner heen en hij steunt op zijn knieën en handen of ellebogen.

Welke variatie ga jij vandaag nog proberen!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.586 keer bekeken

Geschreven door

Bij iedereen schieten wel eens gedachtes te pas en te onpas binnen. Ook tijdens een heerlijke vrijpartij. Maar wat als deze hersenspinsels je aandacht helemaal wegleiden van jou en je partner en het zelfs een negatieve invloed heeft op jullie sekslev…
2.586 keer bekeken