Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.324 keer bekeken

Snoer loslippige types de mond met de Silentium

23 november 2018,

geschreven door

Wil jij je sub eens flink het zwijgen opleggen, maar hoor je door de ballgag en al het ducttape heen nog steeds gekreun? Dan is het tijd om maatregelen te nemen!

Lipknevel

Je sub ziet er met de Silentium behoorlijk machteloos uit, precies zoals jij dat graag wilt zien!
De knevel fixeert de lippen en de tong van de drager. De tongknevel bestaat uit vier roestvrijstalen stangetjes die met behulp van schroeven op maat gemaakt kunnen worden. De staafjes van de stangetjes hebben een gekarteld oppervlak waardoor de gag altijd goed blijft zitten, zelfs bij een lage spanning. Dit soort type knevels zijn vooral erg populair in de Aziatische BDSM-scene.

Voor de doorgewinterde BDSM’er

Heb je een loslippige partner die niet stil te krijgen is? Dan fixeer je zijn lippen toch gewoon! Met de Silentium hoor jij je sub niet meer, tenzij jij het wil natuurlijk. Dat stukje vernedering is precies wat veel Dominanten opwindend vinden. Doordat de sub geen geluid meer kan maken krijgen hun een versterkt gevoel van controle. Doordat de tong is gefixeerd is het voor de submissive lastig om zijn eigen speeksel nog door te slikken. Hierdoor zal het speeksel na verloop van tijd vanzelf uit de mondhoeken komen. Dat maakt het voor de Dominant nog leuker en extra vernederend voor de sub!

lipknevel

Niet voor iedereen

De tongknevel is bedoeld om in professionele studio’s gebruikt te worden, maar indien het correct en verantwoord wordt gebruikt, is het ook voor privégebruik geschikt. Ervaring met dergelijke speeltjes is echter wel een vereiste, om de mondknevel veilig te kunnen gebruiken.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.833 keer bekeken

Geschreven door

Relaties bevatten oneindig veel mijlpalen. De eerste ongemakkelijke kus, de eerste keer seks, het moment dat het ‘facebook-official’ wordt, enzovoort ;-) Om er zeker van te zijn dat alles voorspoedig verloopt in je relatie, hebben we een lijstje met …
1.833 keer bekeken