Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.648 keer bekeken

Dubbel zoveel plezier met de Double Trouble Masturbator!

8 juli 2020,

geschreven door

Ben jij een man die wel houdt van een beetje variatie? Met de Double Trouble Anna & Olivia Masturbator hoef jij je in ieder geval geen moment te vervelen. De realistische masturbator heeft vier prachtig gevormde openingen om uit te proberen. Je zou er als man bijna keuzestress van krijgen! 

Double Trouble Masturbator

Hartsvriendinnen Anna en Olivia hebben hun achterwerk met bijbehorende openingen laten vereeuwigen in een wel heel bijzondere masturbator. Met dit heerlijke speeltje kan jij elke avond een spannende trio beleven!

Elke opening van het seksspeeltje is aan de binnenkant voorzien van een unieke stimulerende structuur, waardoor je in feite vier verschillende masturbators in huis haalt. Het seksspeeltje voor mannen ziet er niet alleen realistisch uit, maar voelt ook nog eens levensecht aan. Het flexibele en zachte Bioskin materiaal is bijna niet te onderscheiden van de echte huid. 

Kan het nog beter? Ja, zeker! Het speeltje wordt geleverd met een bullet vibrator met 10 verschillende vibratiestanden. Laat die billen maar trillen! Na gebruik maak je de masturbator eenvoudig schoon door hem onder de kraan (of douche) uit te spoelen.

Wat vind jij van deze masturbator? Deel het met ons in een reactie!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.707 keer bekeken

Geschreven door

Krijg jij een boner van Bigfoot? Ging jouw laatste natte droom over Frankenstein? Dan komt het smachten eindelijk tot een eind! Dankzij Fleshlight kun jij nu namelijk seks hebben met Bigfoot, Frankenstein en meer spannende figuren. Als dat geen beest…
2.707 keer bekeken