Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

7.197 keer bekeken

Dames opgelet! 20 dingen om hem helemaal gek te maken

5 november 2020,

geschreven door

Ladies, geef toe. Soms is het gewoon enorm leuk om je partner even lekker te teasen. Niet na een potje zoenen meteen onder de lakens duiken, maar hem jou laten smeken. Volgens mij houdt elke dame wel van dat machtsspelletje. Wij hebben maar liefst 20 ideeën verzameld hoe jij hem helemaal gek kan maken. Geloof ons, je hebt er zelf ook echt profijt van. 

#1 Laat hem toekijken terwijl jij jezelf verwent

Ja, hij kan kijken maar niet meer dan dat. Zoals ons allemaal is geleerd; kijken doe je met je ogen en niet met je handen. Ga net zo lang door tot hij je smeekt om je aan te raken. Bonus punt: Bind zijn handen vast met boeien of een satijnen lint.

#2 Kleed je aan in plaats van uit

Hebben jullie allebei een sexy nurse fantasie of een ander rollenspelidee? Het is nu de tijd om die fantasie te vervullen.

#3 Geef hem een massage

Geef hem een sensuele massage. Begin bij zijn rug en masseer langzaam naar beneden tot aan zijn voeten. Masseer niet meteen zijn erogene zones. Neem tijd voor elkaar en geniet van zijn heerlijke lijf.

#4 Geef hem een Lingam massage

Is een gewone massage niet spannend genoeg voor jou? Verwen hem dan met een Lingam massage. Een massage om zijn penis te verwennen. Geloof me, dit moet je ooit geprobeerd hebben!

#5 Kijk samen porno

Ja, dit vereist niet echt toelichting. Onthoud, kijken met je ogen. Niet met je handen. 😉

#6 Gebruik een remote vibrator

Gebruik een remote vibrator en geef je partner de afstandsbediening. Hij mag wel bepalen wat hij doet met de vibrator en de intensiteit van de vibraties, maar hij mag je niet aanraken. Aanrader: vibrerende eitjes.

#7 Gebruik vibrerend ondergoed

Wanneer je wel gek bent op vibrerende toys, maar wel je sexy lingerie wilt aanlaten om hem nóg meer naar je te laten verlangen, kan je een slip toy gebruiken voor stimulatie van de clitoris. Ga voor goud en loop in huis rond met je uitdagende lingerie en laat hem horen en zien hoeveel je van de stimulatie geniet.

#8 Geef hem een rimjob

Keep in mind: voor sommige mannen is hun anus verboden terrein, zorg dus dat je toestemming hebt van je partner!

#9 Geef ASMR eens ruimte in de slaapkamer

ASMR-seks, ja het is een ding! Zoek op Spotify een ASMR lijst op en begin met wat zachte aanrakingen en licht kietelen om te zien of je de tintelingen op een ander niveau kunt voelen.

#10 Speel met zijn tepels

Geloof me, mannentepels zijn net zo’n erogene zone als die van jou. Masseer ze in een cirkelachtige vorm en gebruik eventueel je tong om te likken of zuigen.

#11 Blinddoek hem

Laat hem een blinddoek omdoen of bind een sjaal om zijn ogen en maak hem gek met elke mysterieuze kus, lik en aanraking. Laat hem de blinddoek alleen af doen als hij hier om smeekt.

#12 Tease, Tease, Tease

Dit is wel een beetje gemeen, maar als je hem uiteindelijk wel verwend is dit de perfecte manier om hem gek te maken. Kus en lik zijn mond, via zijn torso, langzaam naar beneden. Vlak voordat je bij zijn penis komt stop je en loop je even weg. Je bepaalt zelf wanneer je terug komt. Bonuspunt: Geef nog een snelle kus op zijn penis.

“Kus en lik zijn mond en ga via zijn torso langzaam naar beneden…”

#13 Maak een toetje van hem

Een penis (mits goed gedoucht) smaakt over het algemeen naar niks. Doe je smaakpapillen een plezier en schenk wat gearomatiseerd glijmiddel, chocoladesiroop, slagroom of wat je ook maar beschouwt als een dessert op een totale snack. EAT HIM!

  • Geen producten gevonden

#14 Ga op zoek naar zijn P-Spot

Nope, dit is niet zijn penis. De prostaat is vergelijkbaar met de G-spot. Probeer twee vingers tegen de huid tussen de testikels en anus te laten rusten en geef een klein tikje. Wanneer er positief wordt gereageerd kan je proberen om dit plekje te vingeren.

#15 Geef hem een Burlesque waardige show

Wij kunnen enorm genieten van films zoals Magic Mike of Onze Jongens, maar dat geldt ook voor onze mannen! Geef hem een Burlesque waardige show en maak hem helemaal gek.

#16 Hands-off policy

We zeggen het vaker, maar wanneer je elkaar niet mag aanraken verlang je gewoon nóg meer naar dat heerlijke lijf van je lover. Spreek af om elkaar alleen met je mond gek te maken. Denk aan dirty talk, likken, zuigen en zoenen.

#17 Maak het wat minder heet

“♪ It’s getting hot in here, so take off all your clothes. ♪” Ja, niet dus. Probeer eens totaal wat anders en introduceer ijsblokjes in de slaapkamer. Laat je partner op zijn rug liggen terwijl je een ijsblokje op zijn nek legt en laat het ijsblokje langzaam de weg naar beneden vinden.

“Probeer eens totaal wat anders en introduceer ijsblokjes in de slaapkamer.”

#18 Van achteren

Ga achter je partner staan en streel zijn penis zacht. Hierdoor wordt je handpalm plat tegen de gevoelige onderkant van het lid geplaatst, net zoals hij hem vastgrijpt als hij masturbeert. Doe dan een paar dingen die hij zelf niet kan tijdens het masturberen, zoals zachtjes aan zijn oor likken of zijn rug kussen.

#19 Op de praatstoel

Laat hem jou precies vertellen wat hij allemaal met je wil doen. Wedden dat jullie hier allebei enorm opgewonden van raken? Bonuspunten als je het daarna uitvoert.

#20 Ga op tongdekkingsreis

Ja, dit is geen typo. Tongdekkingsreis is de ultieme manier om jezelf én je partner helemaal gek te maken.

Hoe maak jij jouw partner helemaal gek? Wees een inspiratie en laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.672 keer bekeken

Geschreven door

Een spuitend orgasme is het meest intense orgasme dat je jouw partner kunt geven. Een vrouw laten squirten is echter geen makkelijke opgave. Met het volgende hulpstuk moet het in ieder geval iets makkelijker worden. Dit horloge vertelt precies wat je…
4.672 keer bekeken