Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.954 keer bekeken

Achter slot en grendel!

1 februari 2019,

geschreven door

We ♥ Weird is terug en dit keer hebben we niet de sleutel maar het slot naar een spannend spel gevonden! Discipline kan lastig zijn, zeker wanneer je partner toch altijd weer een manier vindt om onder straf uit te komen. Was er maar een manier om je partner vast te zetten, zodat ontsnappen onmogelijk is… Nou dan hebben we goed nieuws! Met het Keyholder Tijdslot is overgave gegarandeerd. Dit slot laat de drager de gekozen tijd uitzitten.

De Keyholder Tijdslot is een slot zonder sleutel. Het is simpel in gebruik: Je zet de timer en that’s it. En dit maximaal 99 uur lang. Dat is 4 dagen! Combineer het met andere speeltjes voor een intens spel.

keyholder tijdslot

De tijd zal je leren!

Wil je je partner echt straffen? Pak de sleutel van je partner’s kuisheidskooi en stop die in een doorzichtige doos. Zet het Keyholder Tijdslot op de doos en laat ze de tijd lekker uitzitten. De sleutel komt er pas uit wanneer jij het zegt! Ook is het timer slot uitermate geschikt voor zelfbondage. Denk er wel om dat de timer niet waterproof is! En als hij eenmaal is vergrendeld komt hij pas los als de timer gaat! Vals spelen is dus niet mogelijk. Als de timer geen energie meer heeft kun je hem opladen met behulp van de USB. En in een mum van tijd kan het feest weer beginnen.

Durf jij het aan? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.723 keer bekeken

Geschreven door

Heb jij even genoeg van je huidige sextoys en ben je wel toe aan iets nieuws? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Wij hebben namelijk weer een boel nieuwe producten aan onze webshop toegevoegd. Wij lichten onze persoonlijke favorieten graag aan je to…
3.723 keer bekeken