NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

2.794 keer bekeken

Een handheld seksmachine!

6 november 2019,

geschreven door

Met de Mega Pounder hebben we dit keer een bijzonder seksspeeltje uit ons eigen assortiment uitgekozen! De Mega Pounder is een compacte seksmachine die het werk voor jou uit handen neemt. Het seksspeeltje heeft een automatische stootfunctie, waardoor je nog maar weinig hoeft te doen om tot een geweldig hoogtepunt te komen!

Nooit meer lamme armen!

De Mega Pounder bestaat uit een handvat met een stekker en een siliconen dildo. Wanneer je het speeltje op het handvat bevestigt, kies je uit één van de twee snelheden. De dildo maakt vervolgens uit zichzelf een op- en neergaande beweging. Op de snelste stand haalt het speeltje maar liefst 200 stoten per minuut, dayum!  De dildo is voorzien van een stevige balzak en aders op de schacht voor een realistisch gevoel.

Laat je uithoudingsvermogen te wensen over en wil jij jezelf een paar lamme armen besparen? Met de Mega Pounder ben je in goede handen! Met het speeltje haal je daarnaast een betaalbare seksmachine in huis die ook nog eens in je nachtkastje past. Wat wil een mens nog meer?

Heb jij ervaring met stotende seksspeeltjes? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

3…2….1… rollen maar! Dice up your role play met ons geweldige, unieke EasyToys rollenspel game! Met dit spel kan jij een spannend rollenspel beleven… Geen inspiratie? Geen probleem, want de dobbelstenen bepalen jouw lot voor de avond. Ben jij…
4.337 keer bekeken