Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

3.083 keer bekeken

Deze complimenten moet je een vrouw nóóit geven!

15 oktober 2020,

geschreven door

Met een complimentje zit je altijd goed, denk jij. Want als je een compliment geeft doe jij dat met niks anders dan goede bedoelingen, máár niet alle complimentjes zijn eigenlijk heel aardig. Wij bespreken twaalf complimenten die je een vrouw beter niet kan geven en we leggen ook direct uit waarom.

#1 …voor een vrouw

Hoe mooi en prachtig je compliment ook is, je gooit alle goede intenties weg zodra jij er de woorden: “voor een vrouw” achter plakt. Oh, oh, oh, doe dit alsjeblieft nooit meer. Voorbeeldje nodig?: “Wow, wat kan jij goed autorijden, voor een vrouw”. “Ik vind jou zo grappig, voor een vrouw”.

#2 Je bent echt knap, maar ik denk dat je nog mooier bent als je je haren stijlt

Of krult, of langer laat groeien… Iemands haar is óf een bewuste keuze omdat diegene het mooi vindt of het kan juist iets zijn waar diegene zelf al onzeker over is. Zoiets benoemen is nooit, maar dan ook nooit nodig. Tegen een meid met mooie krullen zeggen dat ze mooier zal zijn met stijl haar is precies hetzelfde als zeggen dat haar krullen niet mooi zijn. Dat zou je toch ook niet zeggen?

#3 Wauw, wat zie je er goed uit! Ben je afgevallen?!

Dit horen vrouwen vaak, en de gever van dit compliment bedoelt het alleen maar goed. Maar ik leg graag uit wat er allemaal kwetsend is aan dit compliment. Om te beginnen met het feit dat je eigenlijk zegt dat ze er minder goed uit ziet wanneer ze zwaarder is. En daarnaast benadruk je met dit compliment haar gewicht, terwijl zij misschien totaal niet bezig was met haar gewicht! Door jouw opmerking zal zij gaan denken, heh, was ik dik dan?

#4 Ik vind je make-up echt heel mooi

Ja, leuk. Lief ook wel. Want het is fijn dat het je opvalt dat zij haar make-up heeft gedaan. Maar dit compliment zegt helemaal niks over haar natuurlijke schoonheid. Geef een vrouw dus niet alleen complimenten over haar make-up of kleding. Maar zeg eens een keer dat ze mooi is als je haar zonder make-up ziet of geef een compliment over haar figuur.

#5 Je bent zo ontzettend sexy

“Ik vind je zo ontzettend sexy”, is prima om als vrouw te horen, maar niet als dat het enige compliment is wat je steeds krijgt. Sexy zijn is leuk, maar je wil dat iemand ook opmerkt dat je bijvoorbeeld, slim, lief, grappig of sterk bent. Van alle eigenschappen die er zijn, is sexy wel de minst boeiende, want daar doe je niks voor. Dat ben je nou eenmaal wel of niet.

“Van alle karaktereigenschappen die er zijn, is sexy zijn wel de minst boeiende.”

#6 Oh, ik dacht dat je véél jonger was!

Dit compliment kan natuurlijk ook heel positief zijn, als de vrouw in kwestie 40+ is bijvoorbeeld. Maar als de vrouw midden/eind twintig is en jij zegt “Oh ik dacht dat je 18 was!” Zal zij dit niet zien als iets positiefs. Oh god, bedankt dat ik eruit zie als een kind.

#7 Je hebt zulke mooi borsten, je hebt ook helemaal geen billen nodig

Wacht? Ik heb geen billen?! Als je zoiets tegen een vrouw zegt, geef je tegelijkertijd een compliment en een belediging. Ook dit is weer een gevalletje van onnodige informatie. Want misschien is zij wel hartstikke blij met haar billen. Jouw opmerking kan haar aan het denken zetten.

#8 Ik vind het tof dat jij gewoon schijt hebt aan hoe je er bij loopt

Sorry wat? Wat zeg je nou eigenlijk? Jij bedoelt het goed, maar heb je wel door wat je zegt? Als je iemand bewondert om haar lef, zeg dat dan gewoon. Maar nu zeg jij in andere woorden dat zij er niet uit ziet.

#9 Je ziet er echt heel goed uit voor je leeftijd

Ja, wat moet je nou met zo’n compliment. Dankjewel zeggen? Je bent geen mooie vrouw vergeleken met vrouwen van andere leeftijden, máár in jouw specifieke categorie ben jij nog prima te doen… Dit is echt geen compliment hoor. Net zoals tegen een roodharige vrouw zeggen dat ze ondanks haar rode haar echt wel heel mooi is, of tegen een donkere vrouwen zeggen dat je echt niet op donkere vrouwen valt, maar haar wel heel mooi vindt. NOOIT doen. Dit is een van de meest kwetsende dingen die je tegen een vrouw kan zeggen.

#10 Ik zou dit echt nooit dragen, maar het staat jou echt heel goed!

Als je alleen zegt dat iets heel goed staat heb je een prachtig compliment gegeven. Maar nee, jij moet er per se bij vermelden dat jij het nooit zou dragen. Of te wel, je vindt het vreselijk en je bent blij dat jij het niet aan hoeft.

#11 Oh ik ben zo jaloers op  jou! Omdat je zulke kleine borsten hebt, kan je dit topje gewoon dragen

Vroeg ik om jouw mening over mijn borsten? Nee, dat dacht ik al. Met zo’n compliment kan je iemand best beledigen. Misschien vond zij helemaal niet dat ze kleine borsten heeft of is het iets waar ze heel onzeker over is.

#12 Je bent echt veel slimmer dan je eruit ziet

Met andere woorden; je lijkt dom. Wat je waarschijnlijk probeerde te zeggen is dat je onder de indruk bent van iemands intellect. Zeg dan gewoon: “Wat weet jij veel!” of: “Ik vind het echt heel aantrekkelijk dat jij zo slim bent”.

“Met andere woorden: Je lijkt dom.”

Ben jij guilty?!

Heb jij een van deze complimenten wel eens gegeven? Helemaal niet erg, als je het vanaf nu maar niet meer doet! Of ben jij een vrouw en krijg je deze complimenten wel eens te horen? Leg dan gewoon heel rustig uit waarom het niet echt hele leuke complimentjes zijn.

Wat is het meest gemene complimentje dat jij ooit gekregen of gegeven hebt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

864 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Voor alles wat jij je maar kan bedenken, is er wel een fetisj. Deze week lichten wij de fetisj partialisme uit. Benieuwd wat dat inho…
864 keer bekeken
795 keer bekeken

Geschreven door

Dildo’s hoeven er al lang niet meer uit te zien als een realistische piemel. Tegenwoordig kun je in elk mogelijke vorm of kleur wel een dildo krijgen. Sterker nog, er bestaat zelfs een dildo die je zelf in een specifieke vorm kan kneden. Dat vond ook…
795 keer bekeken