NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.265 keer bekeken

Maak haar nat met de Dicky Water Gun!

22 juni 2018,

geschreven door

Met dat benauwde weer kan je wel wat verkoeling gebruiken, toch? Onlangs hebben we de Gnarly Rider besproken, een sextoy die je al dobberend op het water kunt gebruiken. Maar wat nou als je geen groot zwembad aan huis hebt en Zandvoort aan Zee een aantal uren met de auto kost? Het bijzondere seksspeeltje van deze week brengt jou verkoeling en het enige wat je ervoor nodig hebt is een kraan!

Dildo waterpistool

Met de Dicky Water Gun houd jij de wildste watergevechten met je partner. Dit leuke water pistool heeft de vorm en uiterlijk van een piemel, compleet met aders op de schacht en een handige balzak waar je hem aan vast kunt houden. Leuk voor een vrijgezellenfeest, maar natuurlijk ook prima voor wat verkoeling bij je eigen huis. De Dicky Water Gun is aan te schaffen voor het bescheiden bedrag van € 6,76.
dicky water gun

Spuitende dildo’s

Leuk om je partner mee te plagen, maar niet bedoeld om in te brengen (mocht je dat van plan zijn, deugniet). Mocht je de binnenkant van je vajayjay willen verwennen, dan is een spuitende dildo een beter alternatief. Deze dildo’s zijn speciaal ontworpen voor liefhebbers van realisme die zoveel mogelijk het gevoel van echte seks willen benaderen. Een orgasme hoort daar natuurlijk ook bij!

De dildo’s worden tevens gebruikt voor kunstmatige inseminatie, maar je kunt ze bijvoorbeeld ook vullen met een soort nep sperma of ander vloeistoffen.

  • Geen producten gevonden

Hoe zorg jij voor verkoeling deze zomer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Kook jij graag de sterren van de hemel, of ben je enkel getraind in de kunst van het online bestellen? En zit je in een relatie, wie staat er dan het meest in de keuken? Vooruit, de een wordt meer opgewonden van lekker eten dan de ander. Maar…
1.907 keer bekeken
2.263 keer bekeken

Geschreven door

Voor de diehard kinkster is er altijd wel iets te vinden waarmee de grenzen verder opgerekt kunnen worden. Met het volgende speeltje doe je dat zelfs letterlijk! Niet alle mannen zullen dit seksspeeltje kunnen waarderen, maar we konden je de Meat Cle…
2.263 keer bekeken