Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

6.097 keer bekeken

Dit zijn de meest voorkomende seksuele fantasieën

3 november 2022,

geschreven door

Iedereen fantaseert wel eens. Over die sexy collega, die mysterieuze vreemde in de bus, of een bekendheid. Maar we fantaseren ook wel eens over wat meer kinky dingen zoals BDSM, seks in het openbaar, seks met een onbereikbaar persoon…. Of wat dacht je van een gangbang, seks met een draak- Wacht wat? Jazeker. In je fantasie is niks te gek! Om te laten zien dat je niet de enige bent met een unieke fantasie, delen wij de meest voorkomende seksuele fantasieën graag met je. 

Seksuele fantasieën

Je hoeft je niet meteen te schamen als jij ergens over fantaseert waar jij in het echte leven niks mee te maken wil hebben. Psychologen leggen uit dat een fantasie zelfs vaak het tegenovergestelde kan zijn van wat je in het dagelijks leven leuk vindt. Een seksuele fantasie is een spannende, opwindende gedachte. Niet per se een wens of een uiting van wie jij bent en wat je wil. In je fantasie gebeurt alles precies zoals jij dat wil en dat maakt het allemaal zo opwindend.

“Psychologen leggen uit dat een fantasie zelfs vaak het tegenovergestelde kan zijn van wat je in het dagelijks leven leuk vindt.”

#1 Een trio

Niet geheel verrassend, maar heel veel mensen fantaseren over een trio! Meer mannen dan vrouwen fantaseren hierover en uit onderzoek blijkt dat het ook meestal de mannen zijn die een trio regelen. Vooral het fantaseren kan heel sexy zijn. Misschien zou jij je partner in het echte leven absoluut niet willen delen met iemand, maar vind je het wel een heel sexy idee om te fantaseren over de beste vriend van je partner die er een keertje bij komt. Of die twee knappe mannen van de sportschool… Of die serveerster die een keertje bij jou en je partner in bed komt kruipen…

#2 Dominant zijn

Ook veel mensen fantaseren over een dominante rol in de slaapkamer. Juist wanneer zij in het echte leven een onderdanige rol aannemen. Hoe sexy is het om in te beelden hoe jij een keer de touwtjes in handen hebt en je (seks)partner volledig domineert. “Op je knieën!“, “Zei ik dat je mocht stoppen?! Doorgaan!”

#3 Gedomineerd worden

Uit een Canadees onderzoek blijkt dat 30 tot 60% van de ondervraagde vrouwen een seksuele fantasie heeft waarbij onderdanigheid een rol speelt. Maar bijna al deze vrouwen gaven aan dat zij dit in het echte leven niet willen meemaken. Dit terwijl de mannen die deze fantasie hebben het graag wél in werkelijkheid zouden willen meemaken. Dat is interessant toch?!

fantasie

#4 Ruwe seks en seks onder dwang

Vooral vrouwen fantaseren over ruwe seks waarbij er soms zelfs sprake is van dwang. Vooral bij deze fantasie is het heel belangrijk om goed te beseffen dat fantaseren niet hetzelfde is als iets willen. Juist omdat dit iets is wat je niet wil, kan je het in je hoofd heel sexy maken. Wanneer je erover fantaseert, bepaal je als vrouw wíe degene is die je dwingt tot seks en hoe en wat deze persoon allemaal met je doet. Je fantaseert over dwang, maar je hebt zelf de touwtjes in handen omdat het jóuw fantasie is. Dus fantaseer jij wel eens over seks onder dwang? Maak je geen zorgen, want dit is heel erg normaal.

“Je moet je goed beseffen dat fantaseren niet hetzelfde is als iets echt willen. “

#5 Seks in het openbaar

Seks in het openbaar wordt ook wel exhibitionisme genoemd en betekent dat je opgewonden wordt van het idee dat anderen jou kunnen zien wanneer je seksuele handelingen uitvoert. Het maakt de seks nóg spannender en opwindender als de kans bestaat dat je ontdekt kan worden. Als je hier graag over fantaseert wil je niet daadwerkelijk dat mensen je betrappen, maar wanneer je een echte exhibitionist bent dan wil je juist dat mensen je bekijken.

Fantaseer jij over seks in het openbaar, maar wil je niet echt dat mensen je kunnen zien? Heb dan eens seks in je slaapkamer met de gordijnen open. Het is dan wel belangrijk dat je kamer helemaal donker is, dan kan jij wel naar buiten kijken, maar zij niet naar binnen.

#6 Een avontuurtje met een oude(re) vrouw/man

Veel mannen vinden het idee van seks met een oude(re) vrouw heel erg opwindend. De termen MILF en Cougar bestaat niet voor niks! Waarschijnlijk vinden ze dit opwindend omdat een oude vrouw veel ervaring heeft tussen de lakens. Ze hebben daarnaast veel minder gêne en remmingen dan jonge vrouwen. Dat zelfverzekerde en ongeremde is wat mannen zo aantrekt.

Ook vrouwen fantaseren graag over seks met oude(re) mannen, en eigenlijk om dezelfde redenen. Een oud iemand heeft zo veel jaren ervaring, dus die móet wel weten wat lekker is!

“Een ouder iemand heeft zo veel jaren ervaring, dus die móet wel weten wat lekker is!”

#7 Seks met een vreemde

Als jij nog nooit gefantaseerd hebt over seks met een sexy vreemde, dan ben je misschien wel in de minderheid. In onze fantasieën kunnen we een ontmoeting met een vreemde namelijk heel makkelijk seksualiseren en dan precies zoals wij zelf willen! Die ontzettend sexy man bij het tankstation? De dame in de bloemenwinkel die zo vriendelijk naar je lachte?

In je fantasie knipogen jullie naar elkaar en fluister jij “over 5 minuten bij mijn auto” en hebben jullie de meest hete, passievolle, geweldige seks! Na de daad nemen jullie afscheid, om elkaar vervolgens nooit meer te zien en alles wat overblijft is een hete, opwindende herinnering… In het echte leven zal het echt niet zo gaan, dus juist daarom is het zo leuk om hier over te fantaseren.

“En alles wat over is, is een hete, opwindende herinnering..”

#8 Cuckolding

Cuckolding is een term die betekent dat mannen toekijken hoe hun vrouw seks heeft met een andere man. Een veelvoorkomende seksuele fantasie onder mannen! Er zijn ook mannen die dit daadwerkelijk uitvoeren en hier heel opgewonden van worden. Maar veel mannen fantaseren hier wel over, maar no way dat zij dit in het echte leven zouden uitvoeren! Juist omdat ze dit nooit in het echte leven toestaan, is het spannend om hier over te fantaseren.

Unieke seksuele fantasie

Staat jouw fantasie hier niet tussen, maar is hij wat unieker? Zoals seks met bovennatuurlijke wezens als vampieren of draken? Of iets dichterbij: je schoonvader? De zus van je vriendin?  No worries! Zoals we eerder in het artikel uitlegden zegt een fantasie niks over wat jij in het echte leven wil of doet. Vaak zijn de dingen die niet kunnen of mogen extra spannend. Voel je dus niet schuldig als je zo’n soort fantasie hebt!

Maak jij je echter zorgen over je fantasie of krijg je er een heel onaangenaam gevoel bij? Dan kan je altijd contact opnemen met een professional.

Staat jouw seksuele fantasie er tussen?

3 reacties

  1. onder dwang lijkt me spannend… maar ik zou ooit eens een shemale/transgender willen proberen, maar dat blijft een droom

  2. Het liefst zou ik seks hebben met 2 zussen van mijn vrouw, samen met mijn vrouw waar ze ook samen seks hebben. Ook met een of 2-3 mannen zou ik het wel eens willen doen. Verder alle voorbeelden. Seks is voor mij heel belangrijk. Mag in alle vormen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Eerlijk gezegd heb je helemaal geen reden nodig om vanavond seks te hebben, want als je zin hebt dan ga je er toch gewoon voor? Maar het is altijd handig om een lijstje achter de hand te hebben wanneer je partner nét dat extra duwtje in de rug…
2.663 keer bekeken