Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

13.004 keer bekeken

Waarom houden mannen van anale seks?

18 juni 2018,

geschreven door

Anale seks is echt niet iets van de laatste jaren, het wordt al millennia lang gedaan! Over de hele wereld zijn schilderijen en etsen te vinden waarop anale seks tussen man en vrouw wordt afgebeeld. Het is in de loop van de eeuwen beoefend door zowel homoseksuele als heteroseksuele koppels, beginnend in de middeleeuwen. Maar wat vinden mannen nou zo aantrekkelijk aan anale seks? Wij zijn voor je op onderzoek gegaan en hebben 6 antwoorden gevonden!

1. Mannen houden van afwisseling

Het idee dat anale seks een heel andere ervaring oplevert, trekt de meeste mannen aan. We gaan een rare vergelijking maken: stel je vent heeft twee piemels waarvan hij eentje nooit gebruikt, maar deze wel een hele andere vorm van stimulatie geeft. Die zou je dan ook willen uitproberen, toch?  Mannen zijn avonturiers en dol op het verkennen van het onbekende!

“Het idee dat anale seks een heel andere ervaring oplevert, trekt de meeste mannen aan”

Vaginale seks is natuurlijk fantastisch, maar wordt op een gegeven moment wel een beetje de standaard. Dus wanneer het onderwerp anale seks ter sprake komt, kun je er zeker van zijn mannen direct opfleuren en uitkijken naar deze nieuwe ervaring met jou.

2. Mannen vinden vrouwen die openstaan voor anale seks aantrekkelijker

Een vrouw die aangeeft wel te porren te zijn voor anale seks, wordt door mannen algemeen beschouwd als een open-minded vrouw. Mannen geloven dat vrouwen die openstaan voor anale seks avontuurlijker, sensueler, uitbundiger en meer ontspannen in bed zijn.

anaal

3. Voor mannen kan het niet strak genoeg

Hoeveel kegeloefeningen je ook doet, je vagina wordt waarschijnlijk nooit zo strak als je anus. Om die reden heeft moeder natuur waarschijnlijk geregeld dat een baby uit de vagina komt, en niet uit de anus.  Dus wanneer we toegang krijgen tot dit heilige deel van je lichaam, weten we dat onze penis het knellende gevoel van je anus zal voelen. Een ervaring die nergens anders mee te vergelijken is!

4. Het is een geschenk

Voor veel mannen en vrouwen wordt anale seks gezien als een vorm van “geschenk” van de vrouw. Sommige mannen zien anale seks als iets wat je uit liefde voor hem doet, een bijzonder en zeldzaam cadeau wat je kunt geven. Wanneer een vrouw bereid is om anale seks met haar minnaar aan te gaan, komt dit meestal voort uit een groot vertrouwen en liefde voor haar mannelijke partner.

anal

5. Anale seks is een soort van status symbool

Sommige mannen willen vooral anale seks met hun vriendin om bij een bepaald gezelschap te horen. Ze willen het een keer meemaken, zodat ze hun vrienden eventueel kunnen overtreffen mocht er weer eens een recente vrijpartij besproken worden bij de koffieautomaat. Mannen vinden het mooi om bij een klein gezelschap te horen, zodat ze stoer en elitair naar elkaar kunnen doen. Elke man wil diep van binnen het alfamannetje zijn!

6. Bijna elke man is een billenman

Je kont is geweldig en de meeste mannen vinden het maar al te fijn om eraan te zitten. Wanneer we te horen krijgen dat we eindelijk seks kunnen hebben met de kont die we al die tijd hebben bewonderd, kun je erop rekenen dat we het gevoel hebben dat we de jackpot hebben gewonnen.

 

2 reacties

  1. Ik vind anale penetratie super lekker, ik krijg nu zelfs mijn hele vuist erin. En een dildo van 8cm doorsnee. Soms wil ik er wel mee stoppen, dan denk ik dit gaat te ver, maar dan een paar weken later kan in de verleiding niet weerstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.907 keer bekeken

Geschreven door

Over het penisformaat is een hoop te doen. In ieder geval bij de mannen. Want vrouwen vinden het een stuk minder belangrijk. Hieronder lees je alle feiten en fabels over de penis size!  Penis size: 5 feiten! Penis size feit #1: Big is niet altijd be…
6.907 keer bekeken