Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Vrouwen opgelet: Onze mannen geven antwoord op al jouw vragen! Deel 1

16 december 2022,

geschreven door

Mannen komen niet echt van Mars en vrouwen ook niet van Venus. Toch het lijkt soms echt of we van twee compleet verschillende planeten komen. De andere sekse is soms zó moeilijk te begrijpen of doorgronden. Gelukkig hebben wij alle vrouwen de kans gegeven de vragen te delen die ze altijd al aan mannen wilden stellen! Onze eigen Timo en Bartho beantwoorden jullie vragen open en eerlijk.

Dus, vertel!

Benieuwd welke vragen ze beantwoorden? We hebben de antwoorden kort uitgeschreven onder de video. Maar het leukste is natuurlijk om de video te bekijken!

De vragen

Denken jullie echt zo vaak aan seks?
“Wat is vaak?” Na een korte discussie komen de mannen tot de conclusie dat ze toch meerdere keren per dag aan seks denken. Maar… is dat vaak?

Waarom kunnen jullie zo slecht communiceren?
Volgens Bartho werkt het proces bij mannen en vrouwen gewoon anders. “Vrouwen lopen twee stappen voor en mannen een stap achter, waardoor ze elkaar vaak niet begrijpen”. Timo vindt dat hij in het echte leven goed communiceert, maar dat hij via WhatsApp nog wel het een en ander kan verbeteren. Hij vergeet nog wel eens te reageren!  Dus als je nog wacht op een berichtje van Timo, hij deed het waarschijnlijk niet expres

Waar denk je aan tijdens de seks?
Als de seks goed is zijn de heren met hun hoofd met niks anders bezig dan genieten van seks. Het wil alleen wel eens voorkomen dat de seks té lekker is en het hoogtepunt iets te snel nadert. Dan willen de raarste gedachten nog wel eens voorbij komen: de fiets moet nog naar de fietsenmaker, oma’s…

En als de seks met een scharrel niet zo goed is, dan wordt er in sommige gevallen ook wel eens gedacht aan een andere vrouw! En de heren zouden het trouwens ook niet erg vinden als een vrouw wel eens aan een andere man denkt tijdens de seks. Zolang je maar niet per ongeluk de verkeerde naam roept!

Waar maak je een man nou echt gelukkig mee?
Initiatief nemen in de slaapkamer en open staan voor experimenteren!

Voel je echt verschil met- of zonder condoom?
“Ja, maar niet zo veel als mannen je doen geloven!” Het gevoel is minder intens en je merkt het verschil zeker, maar seks blijft seks, dus met condoom is het ook prima! Timo en Bartho hebben nog nooit condooms met ribbels of stimulerende condooms geprobeerd. Zonde, want die kunnen de seks nog leuker maken!

Hebben mannen ook wel eens last van onverklaarbare stemmingswisselingen?
Timo niet, Bartho absoluut wel, en eigenlijk vindt hij het wel lekker. “Af en toe lekker zeiken is toch heerlijk?”

Houd onze Instagram in de gaten voor meer vragen en antwoorden van Timo en Bartho. Heb jij nog meer vragen? Laat ze achter in een reactie en misschien worden ze in een volgende video beantwoord!

1 reactie

  1. Tof om te lezen dat de heren eerlijk toegeven dat het met condoom ook gewoon lekker is.

    En die stemmingswisselingen zijn logisch, mannen hebben voor zover ik weet ook een hormoon cyclus, alleen 1 die maar 24 uur duurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.145 keer bekeken

Geschreven door

Wij zijn diep in het schaamhaar gedoken voor dit artikel. Niet letterlijk, maar figuurlijk natuurlijk. Hoe noemen onze lezers het bosje haar daar ergens tussen de navel en de knieën? De een laat het bewust staan, de ander trimt het en weer een ander…
1.145 keer bekeken