Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

835 keer bekeken

Happy Mom’s Day! Zó zet jij haar in het zonnetje

6 mei 2021,

geschreven door

Het is bijna de tweede zondag van mei en dus Moederdag! Op deze speciale dag mogen we de mama’s even lekker in het zonnetje zetten. We bedanken haar voor alle goede zorgen, lieve woorden en haar typische moederlijke gedrag die sóms behoorlijk irritant kan zijn, maar uiteindelijk vooral heel schattig is. 

Eh, moet ik mijn moeder dan een sextoy geven?!

De kans dat jouw mams een sextoy wel kan gebruiken, is groot. Uit onderzoek blijkt namelijk dat moeders vaak te moe zijn voor seks door dat kinderen, huishouden en werk hoger op het prioriteitenlijstje staan. Maar misschien vind jij het een beetje gek om jouw moeder een seksspeeltje te geven en dat snappen wij. Dit artikel is dan ook voornamelijk gericht op alle mama’s die zichzelf willen verwennen én de papa’s die de powermom van hun kleine koter(s) in het zonnetje wil zetten.

Tijd om weer zen te worden

Moeders zijn er maar druk mee: kinderen, schoonmaken, boodschappen doen, wasjes draaien, werk én dan ook nog eens haar partner tevreden houden. Je kan je voorstellen dat al deze verantwoordelijkheden nogal wat energie kunnen kosten. Maar vandaag gewoon even niet. Ontspanning is waarschijnlijk het beste cadeau wat je kan geven op Moederdag (naast een afdruk van de geverfde billetjes van jullie nageslacht, maar dat terzijde). Geen idee hoe je haar nou helemaal kan laten ontspannen? Niet getreurd 😉 Wij geven je een aantal tips.

#1 Maak een ontbijt op bed

Deze klassieker verveelt echt nooit en zorgt er ook nog eens voor dat de dag heel relaxt voor haar begint. Niet in alle vroegte de kinderen uit bed moeten plukken omdat het hun hobby is om rond 6 uur in de ochtend te gaan gillen en geen gehaast om de koters te voorzien van een goed ontbijt. Ontbijt op bed staat namelijk niet alleen voor ontbijt op bed; nee, het staat ook voor lekker in bed blijven liggen en rustig aan kunnen doen. Een perfecte start voor een ontspannen dag dus. Vergeet je niet nadien de afwas te doen of de vaatwasser in te ruimen?

“Ontbijt op bed is meer dan alleen een ontbijt op bed; nee, het staat ook voor lekker in bed blijven liggen en rustig aan kunnen doen.”

moederdag

#2 Geef haar een massage

Dit is vooral een heel fijn cadeau om als vader van jullie gezin aan de moeder van jullie kinderen te geven. De beste manier om te ontspannen is toch wel een goede ontspanningsmassage. Zorg dat jullie in een comfortabele omgeving zijn, zet een lekker muziekje op (bijvoorbeeld de zelfgemaakte afspeellijst, zie tip 3!), steek wat kaarsjes aan en investeer in een goede massageolie.

#3 Maak een afspeellijst

Aaah, het is altijd leuk om cadeaus te krijgen maar persoonlijke cadeaus zijn toch wel echt vaak winnaars. Dit cadeau kan ook nog eens altijd én op alle leeftijden. Waarschijnlijk luistert moeders al hele dagen naar Baby Shark of K3, dus een afspeellijst speciaal voor haar gemaakt is hoogstwaarschijnlijk een heel welkom cadeau voor haar en haar oren. Maak een afspeellijst met nummers die ze mooi vindt en nummers waarin jouw gevoelens voor haar worden uitgesproken. Geen inspiratie? Hier vast een paar voorbeelden:

“Moeders luistert al hele dagen naar Baby Shark of K3, dus een afspeellijst speciaal voor haar gemaakt is hoogstwaarschijnlijk een heel welkom cadeau voor haar en haar oren.”

#4 Geef een waterproof sextoy cadeau

Wil je écht goed uitpakken? Geef haar dan een sextoy cadeau. Het beste is om dan te investeren in een waterproof sextoy. Moeders en privacy gaan namelijk niet heel goed samen, maar in bad of onder de douche zijn vaak één van de weinige momenten dat ze wel kan genieten van wat privacy.

Welke moeder ga jij deze zondag in het zonnetje zetten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In aanloop naar Valentijnsdag bereiden wij samen met jou een groots viergangendiner, die in het teken staat van afrodisiaca, oftewel lustopwekkers. Vandaag staat de lustopwekker chocolade centraal en verwerken wij deze in dit overheerlijke nagerecht….
545 keer bekeken