Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.893 keer bekeken

Triootje? 6 sextoys & tips voor driedubbel genot!

30 september 2022,

geschreven door

Een triootje op de planning? Dan ben je vast nieuwsgierig hoe je deze naar een nog hoger niveau kan tillen. Wij hebben zes sextoys en tips op een rij gezet waarmee jullie er een onvergetelijke sessie van kunnen maken, want… sharing is caring 😉

de beste toys & tips voor een trio

#1. LUV EGG – Blauw vibrerend eitje

Of je nu liever plaagt of geplaagd wordt, de LUV EGG is voor jou! Het trileitje is gemaakt van zacht siliconen, zodat het prettig aanvoelt en eenvoudig te reinigen is met toy cleaner. Zowel de afstandsbediening als het eitje zijn compact en dus ook heel fijn in gebruik.

Het eitje is voorzien van een extra krachtige motor met 10 vibratiestanden. Naast waterproof is de LUV EGG oplaadbaar en verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren.

Tip #1: Gebruik glijmiddel (op waterbasis)

Dit glijmiddel op waterbasis van EasyGlide is niet alleen huidvriendelijk, vegan-friendly, vetvrij, geurloos, kleurloos en neutraal van smaak. Het heeft ook een optimale PH-waarde en is 100% veilig in combinatie met latex condooms en sextoys.

Veel mensen gebruiken glijmiddel alleen als ze denken dat ze niet nat genoeg worden, maar het gebruik van glijmiddel kan élke sekservaring nog plezieriger maken. En dat voor een hele redelijke prijs!

“Laat je triootje meer dan soepel verlopen met glijmiddel van EasyGlide.”

#2. Teazers Pair Vibrator

De Teazers Pair Vibrator is perfect voor koppels en dus ook voor in groepsverband. Beide uiteinden van de toy hebben een aparte motor, ieder met 3 snelheden en 4 patronen. Gebruik de ronde kant als cockring of voor gerichte clitoris stimulatie en de andere kant voor penetratie!

De binnenkant van de ring is bedekt met noppen en de gebogen schacht met ribbels, zodat je de G-spot en prostaat kan verwennen. Daarnaast is deze koppel vibrator waterproof en oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel.

Tip #2: Gebruik een orgasme vertragend condoom

Voor een succesvol triootje wil je natuurlijk niet vroegtijdig over de finishlijn gaan! Gelukkig zijn er verschillende orgasme vertragende producten die jou daarbij kunnen helpen, zoals deze Durex Performa Condooms.

Deze condooms zijn voorzien van een speciaal glijmiddel dat je extra opgewonden maakt, maar tegelijkertijd de zaadlozing uitstelt. Er zijn ook diverse delay sprays, crèmes en gels die je kunnen helpen om het nog langer uit te houden.

“Ook door je bekkenbodemspieren te trainen kun je een vroegtijdige ejaculatie tegengaan.”

#3. Siliconen Strap-On

Met de siliconen voorbinddildo van Teazers hoef je je niet druk te maken over de duur van jouw of zijn erectie 😉 De dildo is zacht en buigzaam en daarom zeer comfortabel in gebruik. Een gebogen vorm zorgt dat zowel g-spot als p-spot extra worden gestimuleerd.

De strap-on is dus ook ideaal voor pegging, ofwel anale penetratie. Met de verstelbare bandjes past het harnas vrijwel iedereen (maximale heupomtrek van 110 cm)!

Tip #3: Experimenteer met fantasieën

Een threesome hoeft echt niet basic te zijn. Misschien is het wel dé gelegenheid om er een stout spelletje van te maken. Tuurlijk staan veiligheid en het bespreken van elkaars grenzen altijd voorop, maar waarom niet ook elkaars horizon verbreden?

Durf elkaars fantasieën te bespreken en ontdek wie er open staat om te experimenteren. Denk bijvoorbeeld aan het ontnemen van zijn of haar zicht met een oogmasker, of de controle uit handen geven door jezelf vast te laten binden!

“Het spelen van een rollenspel maakt een spannende avond nog avontuurlijker.”

#4. Sway Vibes No. 1 wand vibrator

Wil jij je bedpartners echt in de watten leggen? Neem de Sway Vibes No. 1 wand vibrator, voorzien van 2 motoren met ieder 7 vibratiepatronen, eenvoudig te bedienen met een druk op de knop. De No. 1 is krachtig en multifunctioneel.

Je kunt de vibrator gebruiken voor externe stimulatie, G-spot en clitorisstimulatie. Maar ook om een heerlijke massage te geven, wat hem ook meer dan geschikt maakt voor de heren. Ten slotte is deze toy kleiner en stiller dan de gemiddelde wand vibrator, plus hij is draadloos, oplaadbaar en geheel waterproof!

Tip #4: Gebruik een lustopwekker

Een triootje vraagt nogal wat van je! Heb je moeite om opgewonden te raken of voor een langere tijd te blijven? Dan kun je een lustopwekker overwegen. LibiForMe is gemaakt volgens oud Chinees receptuur en is heel eenvoudig in gebruik.

Dit natuurlijk product helpt om de doorbloeding te stimuleren en is dus ideaal wanneer je last hebt van erectieproblemen. Voor vrouwen is er JustForFemme.

“Let wel dat je de gebruiksaanwijzing goed leest!”

#5. The Naughty & Nice Advent Calender 2022

Waarom jezelf beperken tot één toy als je toch met z’n drieën bent? Met de Naughty & Nice Adventskalender van 2022 tellen jullie op een hele spannende manier af tot het kerstfeest.

Door elke dag voor kerst een vakje open te maken, ontdek je wel 24 sextoys, accessoires en luxe (vegan) verzorgingsproducten! Zoveel manieren om je elkaars zintuigen te verwennen. Deze luxe box set is maar een gelimiteerde tijd verkrijgbaar, dus wees er snel bij!

Tip #5: Kom in de stemming met een massage

Veel mensen vergeten het belang én de meerwaarde van een goed voorspel. Ongeacht je alleen bent, met z’n tweeën of in groepsverband, een sensuele massage vooraf kan echt het verschil maken tussen een lekkere en een geweldige sessie, van opwinding tot orgasme.

Neem bijvoorbeeld deze massage olie en glijmiddel in 1. Deze glijdt goed, voelt zijdezacht en ruikt heerlijk naar rozenblaadjes.

“Laat je beschilderen met likbare bodypaint als voorproefje voor wat er komen gaat!”

#6. Neptune Vibrerende Cockring

Ja, de Neptune vibrerende cockring helpt je aan een hardere, langdurige erectie. Maar met 10 verschillende vibratiestanden (4 snelheden, 6 patronen) zorgt hij ook voor extra spanning!

Deze vibes maken penetratie nog plezieriger, zowel voor jou als je partner. Bovendien kun je ze eenvoudig instellen met de draadloze afstandsbediening. De ring is geschikt voor onder de douche of in bad, en gemakkelijk te reinigen na gebruik.

Tip #6: Ga voor een sexy outfit

Zorgen dat jouw bedpartners je de kleren van het lijf willen trekken? Met de juiste outfit ben je onweerstaanbaar. Breid jouw kledingkast uit met een verleidelijke mini jurk of een uitdagende, rode jarretelset.

Let op mannen! Ook jullie kunnen extra scoren met sexy ondergoed. En het kost echt niet zoveel moeite! Denk bijvoorbeeld aan een doorschijnende boxer met wetlook, of een low-rise jockstrap.

“Lingerie draag je niet alleen zodat zijn boxers groeien, maar ook jouw eigen zelfverzekerdheid!”

Heb jij nog een onmisbare tip voor een succesvolle trio? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.766 keer bekeken

Geschreven door

Yes! Het is je gelukt, een geslaagde eerste date. Je hebt je zenuwen onder bedwang kunnen houden, indruk gemaakt en het belangrijkste; het klikte. Gefeliciteerd! Nu komt het nóg moeilijkere gedeelte: je vindt deze persoon leuk en wil hem of haar nog…
1.766 keer bekeken