Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

6.524 keer bekeken

Rollenspel, trio of andere seksuele fantasie? Zo begin je ermee!

1 oktober 2021,

geschreven door

Heb jij wel eens nagedacht over een rollenspel of een trio? Of een andere seksuele fantasie? Weet je niet hoe je dit aan je partner moet voorstellen? Dat begrijpen wij. In dit artikel vertellen wij hoe jij een rollenspel, trio of andere seksuele fantasie het beste kan aanpakken!

Seksuele fantasie bespreken

Een seksuele fantasie bespreken kan spannend zijn. En hoewel elke fantasie anders is, gelden er wel een paar dezelfde tips voor het bespreekbaar maken van je seksuele fantasie. Deze tips zullen we eerst bespreken en daarna gaan we dieper in op het rollenspel en het trio!

#1. Gebruik hints

Als je echt géén idee hebt of je partner openstaat voor jouw fantasie, is het slim om subtiel wat vooronderzoek te doen. Dus in plaats van direct zeggen dat je al jaren droomt van een trio, kan je subtiele hints geven. Vertel bijvoorbeeld dat je een hete seksdroom had over een trio en dat je het verbazingwekkend opwindend vond. Peil dan de reactie van je partner… Reageert hij of zij geïnteresseerd? Dan weet je dat er misschien wel ruimte is om je fantasie te bespreken. Maar begint je partner meteen te lachen of verschijnt er een afkeurende blik op het gezicht? Dan weet je dat je het bespreken van jouw fantasie héél voorzichtig moet aanpakken.

Vertel bijvoorbeeld dat je een hete seksdroom had over een trio en dat je het verbazingwekkend opwindend vond.

Het is namelijk heel belangrijk dat je jouw fantasie wel kan delen met je partner. Ook als je partner er niet voor openstaat, moet hij/zij jou respecteren, zodat jullie samen naar een tussenweg kunnen zoeken.

#2. Sharing is caring

Het kan spannend zijn om jouw fantasie te delen, maar wat nou als jij jaren wacht met het delen van je fantasie om er vervolgens achter te komen dat je partner diezelfde fantasie heeft?! Een leuke manier om elkaars seksuele verlangens beter te leren kennen is door een makkelijk spelletje. Jij en je partner schrijven allebei op wat jullie seksuele verlangens zijn. Dat kan dus van alles zijn… denk aan seks in de buitenlucht, een trio, een rollenspel, maar bijvoorbeeld ook kleinere dingen zoals het gebruiken van een toy, seks met een blinddoek of seks met het licht aan. Het mag zo klein óf zo groot al jullie zelf willen. Elke fantasie schrijven jullie op een los papiertje die jullie vervolgens in een grote doos stoppen. Daarna pakken jullie één voor één een papiertje uit de doos en bespreken jullie de fantasie die erop staat.

Het is belangrijk om niet te lachen om wat je leest en elkaar hoe dan ook te respecteren. Sta open voor de ideeën van je partner, zodat je dit ook terug kan verwachten.

Wat nou als jij jaren wacht met het delen van je fantasie om er vervolgens achter te komen dat je partner diezelfde fantasie heeft?!

seksuele fantasie

How to… beginnen met een rollenspel

Even over rollenspellen. Het is misschien best wel een moeilijke fantasie om mee te beginnen, want hoe pak je zoiets aan? Hoe kies je een scenario? Hoe kruip je in een rol? En nog belangrijker; hoe doe je dit zonder in de lach te schieten?!

Ten eerste: tijdens een rollenspel mag je echt wel af en toe lachen, zeker als het nog nieuw is voor jullie. Het gaat er tenslotte om dat jullie het beiden leuk hebben.

#1. Oefen in je eentje

Als jij voor het eerst in de rol van iemand anders kruipt, is het niet gek dat dit onwennig aanvoelt. Het is dus een goed idee om je personage alvast te oefenen in je eentje. Bedenk bijvoorbeeld zinnetjes die je kan zeggen, of een ander accent? Waarom niet! Als jij wat tijd hebt gehad om jouw personage vorm te geven en te leren kennen, voelt het veel gemakkelijker om deze rol te vertolken bij je partner!

#2. Spreek je ongemakken en twijfels uit

Voordat jullie beginnen aan het rollenspel, en dan bedoelen we niet vijf minuten van tevoren, maar echt een paar dagen, praat erover. Vertel wat je spannend vindt en bespreek jullie verwachtingen. Zo weten jullie wat je van het rollenspel en elkaar verwacht. Gaan jullie bijvoorbeeld all out met kostuums of beginnen jullie alleen met een ander karakter? Willen jullie het heel serieus aanpakken of zien jullie de eerste keer wel hoe het gaat en mag er veel gelachen worden?

Zorg dat je ver van tevoren jullie verwachtingen bespreekt.

#3. Begin langzaam

Oefen bijvoorbeeld tijdens het eten. Als jullie samen aan tafel zitten, kunnen jullie al een beetje oefenen met een rollenspel.  Gewoon een paar minuutjes. Doe of jij de chef bent en je partner een restaurantgast is. Vraag of het eten smaakt en of hij/zij nog iets nodig heeft. Kijk hoe dat gaat. Gaat dat soepel? Probeer dan een keer als jullie samen in de supermarkt lopen te doen alsof jullie elkaar niet kennen. “Meneer, weet u misschien waar de bananen liggen?” Knoop een gesprekje met elkaar aan alsof jullie vreemden zijn. Omdat het over een normaal onderwerp gaat, zal het vast niet zo ongemakkelijk zijn.

Als jullie een paar keer zo hebben ‘geoefend’ en het voelt voor jullie beiden goed, dan kunnen jullie beginnen met jullie eerste echte rollenspel!

En een trio, hoe pak je dat aan?

Veel mensen die wel een trio willen zijn bang dat de eerste keer wat ongemakkelijk wordt. En eerlijk: dat kan. Het is vooral belangrijk dat jullie er alle drie helemaal klaar voor zijn en er zin in hebben.

Dan zijn er een paar dingen die kunnen helpen om het minder ongemakkelijk te maken.

#1. Open communicatie

Het helpt als jullie elkaar al kennen of als één van jullie al ervaring heeft met een trio zodat die persoon het voortouw kan nemen. Spreek van tevoren goed af wat wel en niet mag zodat er geen ongemakkelijke situaties ontstaan in the heat of the moment.

#2. Voor- voorspel

Begin rustig: jullie hoeven echt niet direct te beginnen met seks! Integendeel. Leer elkaar kennen, stel elkaar op het gemak. Ga bijvoorbeeld eerst met z’n drieën wat drinken of eten, ga naar de film, of kies iets sensuelers zoals een club, zwemmen of de sauna. Zo raken jullie alvast gewend aan elkaar en kunnen jullie langzaam opwarmen.

Als je samen op stap gaat, kunnen jullie alvast met elkaar dansen en kijken hoe het voelt om elkaar aan te raken. En een drankje maakt de zenuwen natuurlijk ook minder! Na een leuke avond in de club of kroeg zal het thuis niet ongemakkelijk meer zijn!

#3. Genieten

En tijdens de daad zelf? Dan is het vooral belangrijk dat jullie allemaal genieten! Denk niet alleen aan je eigen genot, maar houdt ook in de gaten of de anderen het ook nog fijn en prettig vinden. Verdeel je aandacht, weest oplettend en wees extra lief voor elkaar, dan moet het goed komen.

Welk van deze tips ga jij toepassen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.213.068 keer bekeken

Geschreven door

Oh ja, zeker. Vrouwen kunnen óók ejaculeren. In de meeste gevallen zou een vrouw niet zo ver kunnen spuiten als een man, maar een spetterend orgasme is zeker een ding. Als haar g-spot op de juiste manier gestimuleerd wordt en zij geeft zich volledi…
1.213.068 keer bekeken