Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

38.410 keer bekeken

5 seks standjes voor heerlijke trio seks!

1 april 2018,

geschreven door

Een trio: het is de droom van velen. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk, seks met drie personen? Of je hier nu bent om inspiratie op te doen voor jouw eerste trio, of uit pure nieuwsgierigheid, dat maakt niet uit. Wij zetten de leukste standjes voor met z’n drietjes op een rij.

1. Dubbele penetratie

dubbele penetratieHet standje Dubbele Penetratie zitten jullie alle drie op de knieën en neemt de vrouw de voorste positie in. De middelste partner kan haar vaginaal of anaal bevredigen, terwijl de middelste persoon wordt gepenetreerd door de achterste partner. De achterste partner kan overigens ook een vrouw zijn. Zij kan gebruik maken van een strap on dildo om de middelste partner anaal te penetreren.

2. The BFF’s

bff

Dit standje kun je op veel verschillende manieren invullen. De middelste persoon kan gebruik maken van een strap-on, vibrator, penis of vingers om de onderste persoon te bevredigen. De bovenste persoon kan, desgewenst met een strap-on, zowel de onderste als de middelste persoon penetreren.

Al deze standjes zijn ook uit te voeren met andere geslachten dan die op de plaatjes te zien zijn. Met een beetje fantasie, een hoop glijmiddel of een strap-on is bijna alles mogelijk!

3. De Chain Gang

chain gangEen van de drie trio-deelnemers neemt plaats op een bank of stoel. Deze lucky dame of heer wordt oraal bevredigd, terwijl de persoon die de orale seks geeft anaal of vaginaal bevredigd kan worden. De persoon die het orale genot ontvangt, voelt de stoten van de penetratie natuurlijk ook.

4. G-spot Rumble

g spot rumbleVoor de oplettende lezer, dit standje lijkt inderdaad op het voorgaande standje. Het grote verschil is dat de lucky lady of gentleman in het midden zowel gepenetreerd als oraal bevredigd kan worden. Wat natuurlijk geen verkeerde positie is om in te verkeren 😉

5. The Double Cowgirl

double down

Het leuke aan The Double Cowgirl is dat de twee personen die bovenop zitten, elkaar kunnen aankijken en aanraken. Dat dit heel erg spannend en opwindend kan zijn, dat hoeven we jou niet te vertellen toch?

Wij zijn benieuwd welk standje jij wel eens zou willen uitproberen 😉

5 reacties

  1. Many thnx voor de inspiratie…. Aphrodite’s Kiss is vanaf nu mn favoriet, heb genoten… keer op keer en in elke positie. Wel vermoeiend al die rollen :$

    Ik wens iedereen een heerlijke warme zomer…..

  2. The double down lijkt me super lekker. Heb 1x een trio gedaan maar dat ging om de dubbele penetratie bij een vrouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.166 keer bekeken

Geschreven door

Door de tropische temperaturen waar ons land soms mee te maken heeft, neemt niet alleen de hitte in onze omgeving toe. Vanbinnen voel je het ook! Overal om je heen zie je meer bloot, kleding wordt strakker en kleiner. Met al dat moois om je heen, plu…
5.166 keer bekeken