Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

4.477 keer bekeken

Sekshoroscoop Februari 2019

1 februari 2019,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van februari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Deze maand ligt de focus op luisteren. Het zal een stroeve maand worden waarin je partner bij je centraal moet staan. Door het onderhouden van je relaties zul je merken dat je begrip en liefde terug krijgt. En dat is natuurlijk altijd fijn. De single Waterman zal het deze maand ook lastig krijgen. Dit door de invloed van Uranus. Je moet je focussen op wat belangrijk is en afwachten. Probeer met vrienden af te spreken want bij de liefde komt geen haast kijken. Sta open voor nieuwe dingen.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Vissen gaan een creatieve maand tegemoet. Als je leuke activiteiten in je hoofd hebt voer ze uit! Het beloofd een romantische maand te worden. Doe eens iets met je partner wat je normaliter niet zou doen. En je zult zien: Je relatie zal een bijzondere wending nemen. Single Vissen hebben geluk. Sociale wateren zijn te verkennen en daarmee ook veel partners. Vissen kijk wel uit! Deze maand kan alles ook wat teveel voor je worden. Probeer niet teveel in één keer te willen.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

De Ram zet deze maand een stapje terug. Snelle beslissingen en slechte communicatie kan deze maand je relatie problematisch maken. Wees je bewust van je dagelijkse routine en pas deze indien aan zodat je meer tijd met je partner kan doorbrengen. De single Ram moet deze maand rustig vooruit gaan. Romantiek is misschien om de hoek te vinden, maar laat je niet misleiden door loze beloftes. Wees je bewust van partners en vrienden die geboren zijn onder het sterrenbeeld Vissen. Want de heerser van Ram, de planeet Mars zal deze maand sterk worden beïnvloed door dit sterrenbeeld.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

De Stier zal deze maand worden geconfronteerd met seksualiteit. De Stier in een relatie zal moeten leren om afwijzing te begrijpen. Dit geeft je relatie alleen maar ruimte om te groeien. Soms is het bespreken van behoeftes een onderwerp dat niet uitgesteld moet worden. De single Stier zal de invloed van de Maan voelen deze maand. Deze bedekt namelijk een ster van de Stier. Single Stieren kunnen ontspannen deze maand. Laat romantiek op je pad komen wanneer jij daar aan toe bent.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

De Tweelingen onder ons zullen een maand van beslissingen mee maken. Weet je nog steeds wat je wilt? Of twijfel je? Tweelingen moet goed stil staan wat ze wel en niet willen. Tweelingen met een partner moeten een stap naar terug doen, je bent meer dan alleen een partner. Laat ook eens weten wat je op seksueel gebied zou willen doen. Wees niet bang om nieuwe kinks te ontdekken. Single Tweelingen moeten deze maand vaker weg van huis. Kies je partners zorgvuldig uit en luister goed naar je gevoel.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Februari beloofd veel veranderingen voor de Kreeft. Je zult misschien twijfelen of actie ondernemen verstandig is in deze maand maar laat je niet weerhouden! Om een gebalanceerde relatie te houden hoeft de Kreeft niet verder te kijken dan de slaapkamer. Een sensuele maand vol nieuwe avonturen wacht! De single Kreeft moet daarentegen rekening houden met de verhouding tussen Venus en de Maan. Single Kreeften zullen merken dat ze deze maand hardnekkig zijn, hierdoor is het toelaten van nieuwe liefde lastig.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Single Leeuwen zullen de vlam deze maand voelen! Love is in the air. Je voelt je zelfverzekerd en hebt je draai voor dit jaar gevonden. Single Leeuwen die een partner op het oog hebben kunnen hun beste beentje voor zetten. Leeuwen in een relatie zullen merken dat dingen rustig worden deze maand. Jij en je partner zijn goed op elkaar ingespeeld en zullen plezier vinden zowel binnen als buiten de slaapkamer. Wees niet bang om te pronken met je uiterlijk deze maand.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Maagd je zult je misschien wat afstandelijk voelen naar je partner toe, geef jezelf de ruimte die je nodig hebt. Omdat de passie weg is betekend dat niet dat jullie relatie nu in stille wateren zit. Wees open over je gevoelens en sta je partner toe in je leven, ook al kan dit eng klinken. Single Maagden krijgen de kans om hun stoute schoenen aan te doen. Deze maand staat reizen bovenaan je lijstje, ga alleen of met een date reizen en leer iets nieuw over jezelf en elkaar.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

De Weegschaal zal deze maand relatieproblemen ervaren. Het niet goed onderbouwen en verwoorden van je irritaties zal voor een koude sfeer zorgen. Dit zal jullie seksleven niet in de weg zitten maar wees je bewust van problemen. Deze kunnen op de langer termijn voor problemen zorgen. Single Weegschalen moeten zich meer gaan focussen op hun eigen behoeftes, zeker als ze verschillende bedpartners hebben. Wees niet te streng voor jezelf en verwen jezelf deze maand, de sterren staan in je voordeel.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Schorpioen deze maand wordt alles weer een beetje stabiel. Wat erg fijn is naar een drukke periode! Je zal minder jaloers zijn en tevreden zijn met je relatie. Ga iets uitdagends proberen met je partner en wees niet bang als het fout gaat. Het gaat om de gedeelde ervaring. Single Schorpioenen kunnen deze maand veel intieme interacties verwachten. Je bent gewild en dat zal je ook uit stralen. Laat mensen zien wat je in huis hebt en laat jezelf een beetje gaan.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Boogschutter heeft een moeilijke periode achter de rug. Gelukkig is je partner er om je te steunen. Wees niet bang om je partner ook te verwennen. Laat de sensualiteit bouwen op een romantische avond. Je zult merken dat het jullie intiem zal samenbrengen. Single Boogschutters zullen een rustige periode tegemoet gaan, je zult je vooral focussen op werk en vrienden. Liefde kan echter op onverwachte plekken te vinden zijn. Sta ervoor open en wees je bewust van je problemen. Deze kunnen je zwakte maar ook je kracht worden deze periode.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Steenbok maak je klaar voor een hobbelige periode. Jij en je partner zullen tegen veel problemen stuiten maar deze maand zal doorzettingsvermogen je beste vriend zijn. Wees niet bang om controle te nemen en bij je eigen idealen te blijven. Ook in de slaapkamer hoef je niet bang te zijn om te zeggen wat je wilt en los te laten. Single Steenbokken maken een interessante periode door deze maand maar zullen de vrijheid hebben om hierop in te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.718 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van januari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hi…
3.718 keer bekeken
5.704 keer bekeken

Geschreven door

Klaar of niet, de zomer ligt alweer op de loer! Gelukkig houden we wel van een beetje hitte, nietwaar? Als het gaat om een goede sexercise, dan hoort een beetje zweten er nou eenmaal bij. Wat voorspellen de sterren voor jou deze maand? Dit is de seks…
5.704 keer bekeken
7.677 keer bekeken

Geschreven door

Het is hartje zomer! Overal om ons heen vliegen de kleren van het lijf en iedereens seksdrive stijgt net zo snel als de temperatuur. Wat voor avonturen staan jou te wachten in juli? De sterren zullen het zeggen… Ontdek jouw sekshoroscoop voor juli …
7.677 keer bekeken