Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

4.906 keer bekeken

Sekshoroscoop Juli 2022

1 juli 2022,

geschreven door

De zomer is in volle gang en de seksuele spanning loopt hoog op! Wat heeft de maand juli voor jou in petto? Kun jij je verheugen op sexy ontwikkelingen in jouw liefdesleven? Of moet je je voorbereiden op een tijdelijk dipje? Lees er alles over in deze nieuwe sekshoroscoop!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

Sterrenbeeld waterman
Juli heeft een hoop avonturen voor jou in petto, Waterman! Niet iedereen zal even enthousiast reageren op jouw ideeën en suggesties, maar laat je daardoor niet uit het veld slaan. Experimenteren is leuk met een partner, maar je hebt niet per se iemand anders nodig om het avontuur aan te gaan! Gelukkig heb je een bijna onuitputbare energie deze maand. Doe daar zoveel mogelijk je voordeel mee en laat ook je bedpartner(s) er lekker van meegenieten. Je dagdroomt en fantaseert er lekker op los in juli. Geniet ervan! Misschien is dit zelfs wel het perfecte moment om jouw seksuele fantasieën eens te delen met een ander. Dat zou namelijk behoorlijk positief voor je kunnen uitpakken.

Ga het avontuur aan met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sterrenbeeld Vissen
Oppassen, Vissen! De stand van de planeten versterkt deze maand je emoties en verhoogt je neiging tot impulsiviteit, waardoor je relaties wel eens in de problemen zouden kunnen komen. Probeer daarom zoveel mogelijk balans te zoeken en zorg ervoor dat je emoties niet de overhand krijgen. Zoek in je seksleven de rust op door van je slaapkamer een kalmerende oase te maken. Ook seks in de natuur, in de tuin of op het strand heeft een positief effect op je gemoedstoestand. Lichamelijk ben je in topvorm deze maand, dus maak daar goed gebruik van! Dan ga je daar deze maand zeker de vruchten van plukken.

Ontspan met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sterrenbeeld ram
Je blaakt van het zelfvertrouwen deze maand, Ram. Dit belooft een goede maand voor je te worden! Juli is de perfecte tijd om nieuwe relaties op te bouwen of huidige relaties te versterken. Zoek daarom nog meer toenadering tot je partner, leer de mensen om je heen beter kennen of maak een connectie met iemand die je nog helemaal niet kent. Het kan geen kwaad om flink uit je comfort zone te stappen. De mensen om je heen voelen zich sowieso goed bij jou door jouw kracht, spontaniteit en zelfvertrouwen. Denk daarom niet te veel na, vertrouw op je gevoel en sta open voor nieuwe ervaringen en nieuwe connecties. Wees ook niet bang om te experimenteren in de slaapkamer, want dat zou wel eens waardevolle nieuwe inzichten kunnen opleveren.

Experimenteer met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sterrenbeeld stier
Sit back and relax, Stier. Juli wordt een heerlijke maand voor jou. Je hebt alles op orde, je voelt je kalm en je hebt een goede balans gevonden in alle aspecten van je leven. Tegelijkertijd heb je een heleboel energie over die je ten volste kan benutten in alles wat je doet. En zeker in de slaapkamer heeft dit een positief effect. Je kunt het lang volhouden en kan je bedpartner alles geven wat hij of zij van je verlangt, plus een beetje extra! Jouw kalme, maar levenslustige energie heeft een sterke invloed op de mensen om je heen. Ze voelen zich goed bij jou en willen graag bij je in de buurt zijn. Als je single bent, maak hier dan optimaal gebruik van. Je weet nooit wie je deze maand allemaal zal ontmoeten. Als je een partner hebt, investeer dan optimaal in je relatie. Wat jouw situatie ook is, maak je klaar voor een aantal zeer welkome verrassingen in je seks- en liefdesleven.

Geniet met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sterrenbeeld tweelingen
Jij bent wel toe aan wat excitement of niet, Tweelingen? Hou je dan maar vast, want jij bent on top of the world in juli! Je agenda staat vol leuke evenementen en activiteiten en je zult een hoop interessante mensen ontmoeten. Hou je ogen open, want met sommigen van deze mensen kun jij een aantal lang gekoesterde wensen uit laten komen. Leef je lekker uit, maar pas ook een beetje op, want niet iedereen die je tegenkomt heeft het beste met je voor. Heb je een partner? Dan zal hij/zij zich laten leiden door jouw enthousiasme deze maand en met nieuwe suggesties komen, waardoor er een aantal nieuwe deuren voor jullie opengaan op seksueel gebied.

Vind spanning met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sterrenbeeld kreeft
Naar mensen luisteren, advies geven en empathie voelen zijn jouw sterke kanten, Kreeft. En in juli wordt dit alleen maar versterkt. Dit maakt jou een rots in de branding voor jouw partner en een uitzonderlijk liefdevolle lover in bed. Iedereen voelt zich goed bij jou. Maar let er wel op dat je jezelf daarbij niet uit het oog verliest. Jij verdient al die aandacht en liefde ook! Raap je moed bij elkaar en geef op tijd je grenzen en behoeften aan. Je zult zien dat jouw (bed)partner absoluut bereid is om jou te geven wat je nodig hebt.

Laat de liefde groeien met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sterrenbeeld leeuw
Je laat je deze maand iets te veel meeslepen door je eigen enthousiasme, Leeuw. De combinatie van de energie die je krijgt van de warme zomerzon en jouw verhoogde libido, zorgt ervoor dat je regelmatig in zeven sloten tegelijk loopt. Een klein stapje terug doen kan dus geen kwaad. Maar zoek hierbij wel een gezonde balans, want juli is voor jou ook de maand van nieuwe ervaringen en ideeën. Experimenteer dus naar hartenlust, maar verlies daarbij jouw uiteindelijke doelen niet uit het oog. Dit is de maand om grote stappen te maken in het realiseren van jouw grootste seksuele fantasieën!

Verwen jezelf met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sterrenbeeld maagd
Tijd voor verandering, Maagd. Je vaart al een tijdje dezelfde koers en eigenlijk is het niet helemaal wat je ervan had verwacht. Misschien is een nieuwe relatie een goede optie voor jou, of moet je juist een tijdje single blijven. Of zit je in een fijne relatie en is het tijd voor een nieuwe stap. Hoe dan ook, kiezen voor een ander pad pakt in juli bijzonder goed uit voor jou. En dat is maar goed ook, want om heel eerlijk te zijn kan jouw seksleven wel een nieuwe impuls gebruiken. Verandering is altijd lastig, maar uiteindelijk maakt deze nieuwe stap al jouw dromen waar, Maagd!

Laai het vlammetje aan met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sterrenbeeld weegschaal
Het begin van de maand kan voor Weegschalen in een relatie een beetje turbulent zijn. Er gebeurt iets wat veel vragen bij je oproept: Kan je je partner nog wel vertrouwen? Kén je hem/haar wel echt? Voordat je grote beslissingen maakt, neem de tijd om rustig na te denken en om vooral heel goed met je partner te praten. Communicatie is het allerbelangrijkste. En je zal zien dat dat jullie hier sterker uit komen. Bezegel jullie nieuw-gevonden liefde met een avondje vol romantiek en passie! Neem écht de tijd voor elkaar, focus eens niet op penetratie, maar ga voor heel uitgebreid voorspel. Single Weegschalen zullen deze maand geen relaties voor lange termijn ontwikkelen, wees je dus bewust dat de mensen die nu in je leven komen ook snel weer zullen verdwijnen.

Laai het vlammetje aan met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sterrenbeeld schorpioen
In juli voel jij je herboren. Er raast een frisse wind vol nieuwe energie door je leven en het is heerlijk. Dit is een goed moment om grote veranderingen door te voeren in je levensstijl. Dit is óók een goed moment om je sociale skills toe te passen, want dan kan je wel eens een heel belangrijk iemand ontmoeten. Een soulmate, vriendschappelijk of op liefdesgebied. Door de stand van Uranus sta je meer open om te ontdekken en experimenteren. Voor single Schorpioenen werkt dit positief, maar voor Schorpioenen in een relatie kan dit juist zorgen voor frictie wanneer je partner deze gevoelens niet deelt. Blijf communiceren en probeer je partner te laten zien hoeveel je hem/haar waardeert.

Neem de tijd voor elkaar met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sterrenbeeld boogschutter
Jij hebt de zomer in je bol én in je broek. Je bent echt de hele dag door hartstikke opgewonden. En als je seks hebt gehad, heb je daarna alleen maar nóg meer zin! Jij seksmachine! Probeer om ook wat vaker te masturberen om die seksuele frustratie kwijt te raken, want om nou de hele dag als een horndog rond te lopen is voor niemand leuk. Al je emoties zijn trouwens wat versterkt, je kan nu veel baat hebben bij meditatie of tantraseks! Voor jou is het deze maand een uitdaging om intimiteit te vinden in een andere vorm dan seks. Denk aan knuffelen, lieve gebaren en diepe gesprekken. Dan zorg je dat jullie de diepgang opzoeken en dat de relatie niet alleen fysiek is.

Even afkoelen met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sterrenbeeld steenbok
De warme stralen van de zon hebben een ontspannende werking op jouw lichaam. Na een periode vol stress merk je dat je eindelijk kan ontspannen. Dit heeft een positieve invloed op je humeur en productiviteit. Je merkt dat je libido wat hoger wordt en dat je weer meer behoefte hebt om onder de mensen te zijn. Je zal een paar leuke dates op de planning hebben staan met je partner of een nieuwe scharrel. En die kans bestaat dat iemand uit onverwachte hoek jou de liefde verklaart deze maand! Schrik niet, luister goed naar wat die persoon te zeggen heeft en neem de tijd om goed na te denken voor je reageert. In de slaapkamer kan jij ook goed ontspannen en je merkt dat je daardoor makkelijker tot een orgasme komt en ook minder last hebt van onzekerheden. De lange zwoele zomeravonden zijn dit jaar éxtra zwoel voor jou!

Geniet van een zwoele avond met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand juni? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari) Waterman Ja Waterman, het is alweer juni! Dat betekent …
5.363 keer bekeken