Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Sekshoroscoop 2017: wat staat jou te wachten dit jaar?

28 december 2016,

geschreven door

Wat zal 2017 jou brengen? Misschien wordt je wel verliefd of wellicht sluit jij relaties met mensen af. Hoe dan ook staat er veel te gebeuren het komende jaar. Benieuwd wat jou en je seksleven te wachten staan? Lees het allemaal in onze uitgebreide sekshoroscoop 2017! 

Maandelijkse Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk onze maandelijkse sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

In 2016 ben jij een bijzonder iemand tegengekomen, in 2017 is het jouw taak deze relatie te onderhouden. Singles lopen het komende jaar misschien wel de ware tegen het lijf. Maar wees niet te naïef en toon jouw sterke persoonlijkheid. De Waterman in een relatie krijgt dit jaar de kans om de band met zijn/haar geliefde te versterken, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Je zult er wat voor moeten doen. Denk aan leuke dagjes weg, romantische weekendjes in een hotel of iets anders waar jullie samen plezier aan beleven. Een wandeling door het bos kan al verschil maken!
Jouw seksleven: Jouw vrijpartijen worden niet langer of uitvoeriger, maar het zijn er wel meer dan in 2016. Let op: daar heb je zelf de hand in. Neem daarom initiatief wanneer de kans zich voordoet. Hebben jullie een avond even niks te doen? Maak gebruik van de gelegenheid! Neem desnoods vrij van je werk, school of andere bezigheden om aandacht aan je partner te kunnen besteden. Je zult zien dat jij je hierdoor gelukkiger voelt!
Favoriete maanden: Maart, Juli & Juni

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

In 2017 zul jij meer stabiliteit ervaren en dat geeft je innerlijke rust. Ben je single? Dan heeft een ontmoeting in het komende jaar behoorlijk wat positieve impact op jou! Vissen in een relatie krijgen de kans om de band met hun geliefde nog meer te versterken. Je bent in staat meer genegenheid en liefde te tonen zonder stil te staan bij de mankementjes van jullie relatie. halverwege het jaar is jouw zelfvertrouwen op een hoogtepunt waardoor je het gevoel krijgt dat je de hele wereld aankan. Volg in 2017 vooral je hart en hecht niet te veel waarde aan adviezen van anderen.
Jouw seksleven: Jij brengt met je partner veel tijd door in bed. Seks is daar een onderdeel van, maar ook knuffelen en strelen. Realiseer je dat je partner misschien niet altijd behoefte heeft aan geknuffel. Daar zul je begrip voor moeten opbrengen. Geef hem of haar de ruimte, maar schroom niet om de liefde op te zoeken wanneer jij dat echt nodig hebt. Wanneer je dat doet, zal er een fijne balans ontstaan tussen jouw behoeften en die van je partner.
Favoriete maanden: April, Juni & September

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Jij mag in 2017 jezelf wel wat meer in het zonnetje zetten. Je hebt immers een vermoeiend jaar achter de rug. Jij zal te maken krijgen met een belangrijke kwestie waarbij je zegt wat je vindt en dat heeft positieve gevolgen. Singles steken heel wat moeite in een prille relatie, maar daar wordt jij uiteindelijk wel voor beloond met een warme en passionele band. De Ram in een relatie krijgt het aankomende jaar veel steun en begrip van zijn/haar partner. Ook wordt jij hechter met vrienden door een onverwachte gebeurtenis in jouw vriendenkring. Ga in mei naar een mooie en bijzondere bestemming, want dan zul jij er het meest van kunnen genieten.
Jouw seksleven: Jij bent dit jaar in staat je partner of love-interest op alle mogelijke manieren te verwennen. Dat wordt vaak – maar niet altijd – beloond met een verwennerijtje voor jou! Er komen dit jaar behoorlijk wat kansen op je pad te liggen waarbij je mind-blowing-seks kunt hebben. Wees alert en laat ze niet liggen. Wanneer jij die kansen pakt kunt je rekenen op een hele hechte band met je partner.
Favoriete maanden: Maart, Mei & December

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Voor de Stier wordt 2017 een jaar waarbij je meer moeite in de liefde zal moeten steken. Het gaat niet vanzelf en zodra jij je hoofd laat hangen, zal ook die liefdevolle band tussen jou en je partner verslappen. Singles hebben in 2017 een sterke behoefte naar diepgang in een relatie. Die zul jij waarschijnlijk niet vinden bij je nieuwe liefde. Het is alles of niets en wanneer je love-interest je niet genoeg biedt, kun jij er snel afscheid van te nemen. Niet getreurd, jij zal veel kunnen halen uit je zelfontwikkeling op andere vlakken. Zowel voor de single als de Stier in een lange relatie neem jij halverwege het jaar een belangrijke beslissing in de liefde.
Jouw seksleven: Seks gebeurt voor jou niet zomaar dit jaar. Jij zal je partner vaak moeten verleiden om je geliefde in de stemming te brengen. Maar wanneer het zover is, is het heerlijk! Verras hem of haar eens met een geweldige maaltijd, een weekendje weg of heerlijke massage. Je zult zien dat de rest vanzelf wel komt… Let er ook op dat je in bed niet alle aandacht opeist. Je partner zal de keer erop minder snel toehappen op jouw verleidingspoging.
Favoriete maanden: Februari, Augustus & September

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

2017 wordt een rustig voortkabbelend jaar voor jou. Er verandert niet veel. Mensen in een relatie blijven in een relatie met dezelfde persoon en singles blijven singles. Maar die stabiliteit is helemaal niet verkeerd. Zo kun jij bijkomen van een turbulent jaar. Wanneer je in het voorjaar weer staat te trappelen om iets te doen, komen er leuke projectjes langs die niet al te veel energie van je vragen. Ook kun jij dit jaar echt genieten van de kleine dingen. Denk aan lekker eten, mooie zonovergoten dagen en intimiteit met je partner. Al deze positieve dingetjes en momentjes maken 2017 tot een heerlijk jaar.
Jouw seksleven: Jouw seksleven verandert niet veel, maar je kan er wel meer van genieten dit jaar. Wanneer je meer geniet, zal jouw partner dat ook zien en dat zorgt er weer voor dat jullie langzaam maar zeker naar elkaar toe groeien op seksueel vlak. Je kunt het beste uit je seksleven halen door zaken die niets met vrijen te maken hebben uit de slaapkamer te houden. Als er iets op je hart ligt, dien je dat uit te praten met je geliefde of vrienden. Wanneer je hart gelucht is, maak je ongetwijfeld vuurwerk in de slaapkamer.
Favoriete maanden: Januari, April & September

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

2017 heeft ingrijpende veranderingen voor jou in petto. Maar zeker wel goede. Zo wordt bijvoorbeeld je gezinsleven stabieler en worden conflicten in je familie opgelost. In je relatie ga jij het komende jaar knopen doorhakken en dat heeft hoe dan ook gevolgen. Wanneer je single bent, zal de focus meer op je omgeving en je vrienden komen te liggen dan op de liefde. Voor alle Kreeften geldt dat jouw levens kennis en wijsheid anderen zullen helpen om hun problemen op te lossen en dat maakt je een waardevolle vriend. Houd er wel rekening mee dat je lichamelijk actief blijft voor je gezondheid!
Jouw seksleven: Je staat te popelen om op seksueel vlak iets nieuws te proberen. Denk aan uitdagende dingen als sm of rollenspel. Maar ook het samen gebruiken van een sextoy kan jou voldoening geven. Zorg er van tevoren wel voor dat je er goed over nagedacht hebt. Ook als jij iets met je partner wilt uitproberen, is het verstandig er met hem of haar over te praten. Zo weet jij zeker of je geliefde ervoor open staat.
Favoriete maanden: April, Juli & November

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Grote kans dat jij in 2016 niet zo heel gelukkig was in de liefde. Is het niet door een break-up, dan wel door emotionele afstandelijkheid in je relatie of het simpelweg vrijgezel blijven terwijl je graag een verbintenis was aangegaan. Maar dit jaar heb jij meer geluk. Je leert iemand kennen die veel impact op je heeft. Daarnaast snak je naar intimiteit en dat maakt je kwetsbaar. Maar die kwetsbare instelling zorgt er juist voor dat je liefde vindt. Ook voor Leeuwen in een relatie geldt dat. Jouw partner krijgt jouw breekbare kant te zien en dat maakt veel in hem of haar los. Zo krijgen jullie de mogelijkheid meer naar elkaar toe te groeien.
Jouw seksleven: De seks is langzaam, romantisch en liefdevol. Soms spenderen jullie uren in de slaapkamer. Jij geniet optimaal van je partner en dat versterkt hoe dan ook jullie band. Je kunt die heerlijke seks tot stand brengen door extra aandacht te besteden aan de verzorging van je kleding en lichaam. Ook zijn kaarsjes en romantische muziek een grote aanrader om jullie vrijpartij aan het rollen te krijgen.
Favoriete maanden: Maart, Oktober & December

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

In 2017 staat de liefde helemaal centraal. In tegenstelling tot de romantiek, gebeurt er vrij weinig op andere vlakken zoals carrière en gezondheid. In juni mag jij een onverwachte, maar mooie gebeurtenis verwachten. Single Maagden krijgen de kans om in oktober een bijzonder persoon te ontmoeten die op een positieve manier heel wat in ze losmaakt. Zowel voor singles als voor Maagden in een relatie hebben liefde en passie een grote invloed. Of het nou de liefde van je leven of een vluchtige vlam aangaat, het maakt niet uit. Die ander weet jouw ogen te openen en zorgt er uiteindelijk zelfs voor dat je geniet van alles wat op je pad komt.
Jouw seksleven: Jouw seksleven is in 2017 behoorlijk turbulent. Het ene moment vrijen jullie emotioneel en langzaam, terwijl het er op andere momenten hard aan toegaat. Je zult waarschijnlijk even moeten wennen aan dat ritmeloze seksleven. Stel je daarnaast open voor nieuwe dingen, want jij of je partner zal er dit jaar behoefte aan hebben. Verwerp het idee niet meteen, maar geef het even wat aandacht en tijd om te beslissen wat je ermee wilt.
Favoriete maanden: Mei, Juni & November

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Het wordt een turbulent jaar voor de Weegschaal, maar wel op een positieve manier. Oude conflicten worden opgelost en een sterkere hechtere band met vrienden en familie is zeker niet uitgesloten. In het begin van het jaar ben jij nog wat onrustig en voel jij je niet zo verbonden met je partner of – voor de singles – met een love-interest. Dat wordt later in het jaar een stuk beter waarna jullie ook op passioneel vlak vorderingen maken. In juli word jij door vrienden in het zonnetje vanwege je onvoorwaardelijke liefde en zorgzaamheid voor anderen. Jij ervaart vooral in het najaar een hoop innerlijke rust.
Jouw seksleven: In het begin van het jaar zal seks op een laag pitje staan. Later krijg je steeds meer behoefte en die vraag naar seks en intimiteit wordt beantwoord. Vooral de tweede helft van het jaar spatten de vonken ervan af. Jij kan je seksleven onderhouden door eens iets bijzonders te doen. Denk aan het dragen van een spannend lingerie setje bijvoorbeeld.
Favoriete maanden: April, Augustus & Oktober

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Aan het einde van 2016 was jij rustig en ingetogen. Daar komt in 2017 verandering in. Vrijwel meteen aan het begin van het jaar ben jij vrolijk en energiek. Je mag zo rond het voorjaar een ontmoeting verwachten met iemand die een vriend voor het leven blijkt te zijn. In april hak jij knopen door en begin je met een schone lei. Of dat nu het verbouwen van je huis of het verbreken van een relatie is. Het kan van alles zijn, maar het heeft ongetwijfeld een positieve impact op je leven. Zowel op het gebied van je gezondheid als je uiterlijk zit jij goed in 2017. Maar let op: het komt je niet aanwaaien en je zult er zelf wat voor moeten doen.
Jouw seksleven: Jij bent op seksueel gebied passioneel en creatief. Jij vindt vrijen op openbare plekken bijvoorbeeld al gauw heel uitdagend en spannend. Maar ook zie jij het proberen van nieuwe dingen in de slaapkamer wel zitten dit jaar. Het kan zijn dat je partner hier niet open voor staat. Blijf dan niet aandringen en laat het rusten. Je zult zien: wanneer de tijd rijp is, komen (veel van) jouw seksuele wensen uiteindelijk toch uit.
Favoriete maanden: Januari, Februari & Juli

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Voor de single boogschutter is er goed nieuws. In 2017 ontwikkel jij je en belooft een prille liefde meer te worden. Boogschutters in een relatie zien de band met hun partner sterker worden en de passie – die ze met hun geliefde hebben – opbloeien. Maar niet alleen in de liefde ga jij vooruit. Ook in de vriendschappen. Een vriend zal je nodig hebben dit jaar en omdat jij ervoor degene bent, wordt jullie band hechter. Maar pas op dat jij jezelf niet voorbij holt. Je hebt ook je rust en ontspanning nodig. Dit zul je waarschijnlijk het beste vinden in meditatie en massage.
Jouw seksleven: Het ene moment heb jij behoefte aan heel veel snelle passie en sensatie in de slaapkamer. Het andere moment geef jij de voorkeur aan bijvoorbeeld een erotische massage. Het kan zijn dat jouw partner moeite heeft met jouw wisselende behoeften. Schroom niet om er met je partner over te praten. Wanneer je geliefde begrip toont voor je wensen, zijn er geen grenzen en kunnen kunnen jullie optimaal genieten van elkaar
Favoriete maanden: April, Mei & December

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Jij gaat een goed jaar tegemoet waarin je veel liefde en vriendschappen ervaart. Ook maak jij schoon schip met zaken uit 2016. Je pakt de dingen groots aan in 2017 en dat geeft voldoening. Ben je single? Houd je dan vast, want ergens in het jaar heb jij een bijzondere ontmoeting. Pas wel op, want deze liefde kan heel diep gaan en misschien wel teveel van het goede worden. Op seksueel vlak maken jullie samen vuurwerk, maar neem ook eens de tijd om elkaar niet lichamelijk, maar geestelijk te verkennen. De steenbok in een relatie gaat een belangrijke stap nemen dit jaar. Denk aan gezinsuitbreiding bijvoorbeeld!
Jouw seksleven: Passie en hartstocht staan centraal. Jullie zijn dit jaar in staat goed naar elkaars wensen te luisteren en elkaars lichaam uitvoerig te verkennen. Zorg er wel voor dat er een balans is tussen geven en nemen. Jij zal sneller de neiging hebben om te geven. Maar vergeet niet dat ook jij aan je trekken mag komen. Wanneer je daar op let, zal niets je seksleven in de weg kunnen staan. Ten slotte: heerlijke vluggertjes zijn niet uitgesloten…
Favoriete maanden: Mei, September & November

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.221 keer bekeken

Geschreven door

Oui, Oui, de maand van de liefde is ici! Ben jij benieuwd wat de sterren voorspellen voor jouw seksleven in deze maand vol rozenblaadjes, kaarsen, chocolade en gebroken harten? Lees snel verder en je komt er snel genoeg achter! Sekshoroscoop Water…
7.221 keer bekeken