Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.064 keer bekeken

Sekshoroscoop Juli

30 juni 2017,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juni? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juli? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

De single Waterman verbreekt wat erotische grenzen deze maand. Er bestaat een grote kans dat jij in bed belandt met een vriend of vriendin. Dit hoeft zeker niet voor problemen te zorgen, maar houd rekening met onbeantwoorde gevoelens van liefde. Ook de gebonden Waterman kan de neiging hebben zijn of haar seksuele grenzen te overschrijden. Zo kan het voorkomen dat je geneigd bent je aangetrokken te voelen tot iemand anders. Pas daarmee op! Aan het eind van de maand zul je nog steeds heel erg passievol zijn, maar voel jij je ook meer verbonden met je partner. Je zult dan weer meer seks hebben en ervan genieten.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

De maand juli begint voorspoedig. De seks met je partner is goed, je voelt je sexy en ontspannen. Je seksdrift is hoog en je hebt zin om uit te pakken in de slaapkamer (lees: heftige seks!). Door de positieve energie die je uitstraalt zal het voor mensen om je heen moeilijk worden om je te negeren. Hierdoor zet jij je partner makkelijker naar je hand deze maand. Dit biedt ruimte om voorstellen te doen. Ga dus goed na wat je nog mist op het gebied van seks en ga daar samen met je partner mee aan de slag. Langgekoesterde wensen op het gebied van erotiek kunnen dan zomaar eens werkelijkheid worden.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

De Ram wil in juli verwend worden. Je voelt je sexy en wil dat je partner wat extra moeite voor je doet deze maand. Je hebt daardoor ook minder zin om tijdens de seks het initiatief te pakken. Je wil begeerd en bemind worden! Pas op dat je niet gefrustreerd raakt wanneer hij/zij jou niet onmiddellijk geeft waar je om vraagt. Maak het moeilijk voor je partner om je te negeren door jezelf te hullen in een setje sexy lingerie. Singles zullen makkelijker raakvlakken ontdekken tussen hen en een potentiële liefde. De kans op succes wordt hierdoor aanzienlijk vergroot!

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

De Stier is ondeugend deze maand! Je zit in je freakmode en hebt zin om je grenzen op het gebied van seksualiteit te verleggen. Maak dit bespreekbaar met je partner, om te voorkomen dat je misschien te ver gaat en over de grenzen van je partner heengaat. Probeer niet teleurgesteld te reageren wanneer hij/zij niet welwillend staat tegenover jouw voorstellen. Je kunt soms een beetje obsessief overkomen, blijf daarom goed met je partner communiceren. De single Stier heeft geen zin om veel moeite te steken in het aangaan van een nieuwe relatie. De kans dat je iemand tegenkomt deze maand waaruit wat zou kunnen voortvloeien, is dan ook klein.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Juli komt een beetje moeizaam op gang. Zit je in een relatie dan zal je merken dat je wat minder geduld hebt met je partner dan normaal gesproken. Ook in bed hoeft het van jou allemaal niet zo uitgebreid, zolang je dat orgasme maar bereikt ben je in principe tevreden. Later in de maand zal dit langzaam omslaan en kan je ineens heel erg de behoefte voelen om te knuffelen met je partner en de seks wat spannender en intiemer te maken. Singles zullen in juli niet echt de noodzaak voelen om op zoek te gaan naar een nieuwe liefde. Wanneer er toch iemand op je pad komt zal je in eerste instantie wat terughoudend reageren. Vraag jezelf daarom eerst goed af wat je zoekt in de liefde.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Jij hebt deze maand veel behoefte aan seks. Hierdoor houd je soms te weinig rekening met je partner en kan je dwingend overkomen. Als jouw partner erotisch is, heb je niet te vrezen en wordt het een passionele maand met heftige seks, waarbij de mogelijkheid bestaat dat je nieuwe dingen van elkaar leert. Is je partner niet zo seksueel? Ga dan voor een voorzichtige aanpak, waarna jij alsnog passionele bedmomenten kunt beleven. De single Kreeft is tevens verleidelijk deze maand. Jij bent geneigd potentiële geliefden te strelen en te masseren. Je bent niet alleen heftig in bed deze maand, maar kan ook op mentaal vlak iemand omver blazen.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Jouw partner hoeft in juli weinig moeite te doen om jou te verleiden. Je seksdrift is hoog en je voelt een sterke behoefte om het je partner naar zijn/haar zin te maken en zo jullie relatie te versterken. Je staat open om te experimenteren. Zolang je hierbij niet buiten je eigen comfortzone gaat, wordt juli een top maand wat seks en intimiteit betreft!  De single Leeuw geniet van een extra grote aantrekkingskracht, wat de nodige aandacht van het andere geslacht oplevert. Mocht je openstaan voor een onenightstand dan hoef je waarschijnlijk weinig moeite te doen om dit te realiseren.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

De Maagd in een relatie heeft de neiging om op seksueel vlak de grenzen op te zoeken. Zo zie jij wellicht een vrijpartij in de buitenlucht wel zitten! Het kan de seks zeker spannender maken, maar blijf wel rekening houden met je partner. Het kan zijn dat je geliefde hier niet voor openstaat. Neem dus niet al te veel risico en houd lichaamstaal in de gaten. De single Maagd kan eveneens losbandiger zijn dan anders. Je bent meer dan andere maanden op zoek naar verleiding. Maar pas op. Je soms roekeloze charmes kunnen mensen nog wel eens afstoten, waardoor je kans loopt op een afwijzing.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Wat seks betreft heeft de Weegschaal deze maand niks te klagen! Je kunt je goed inleven in anderen, waardoor je deze personen ook makkelijker tevreden kunt houden. Je partner zal blij verrast worden wanneer hij/zij in de watten gelegd wordt deze maand. De positieve energie die je uitstraalt op anderen kun je ook terug verwachten. Juli wordt daarom een vrij ontspannen maand waarbij jij je helemaal kunt overgeven tijdens de seks. Singles genieten van een verhoogde aantrekkingskracht waardoor de kans groot is dat iemand op jou afkomt. Je hoeft weinig moeite te doen om deze persoon om je vinger te wikkelen.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

De erotiek staat voor jou deze maand wat op een lager pitje omdat bepaalde zorgen je verlangens dreigen te verdringen. Daardoor kun je de neiging hebben om aan seks met anderen te denken. Fantaseren over iemand anders is op zijn tijd helemaal niet erg, maar behoed je ervoor dat het te vaak gebeurt. Het kan het seksleven met je partner aantasten. Probeer daarom je partner meer bij je erotische gevoelens te betrekken. Zorg er overigens ook voor dat je niet buiten je comfortzone treedt. De kans is groot dat jij aan het eind van de maand weer zorgeloos kunt vrijen. Singles opgelet! Dit is niet het moment feestjes en uitgaan af te slaan. Er loopt ergens een potentiële liefde rond.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Dit is een erotische maand voor de gebonden boogschutter. Je bent in staat je partner helemaal gek te maken van verlangen door je bijvoorbeeld sexy te kleden of extra veel aandacht aan hem/haar te besteden. Ook ben je goed in staat te praten over jullie seksleven. In tegenstelling tot andere momenten, kun je uitstekend vertellen wat je lekker vindt en wat niet. Maar pas op voor probleempjes die jouw seksleven danig kunnen verstoren en laat je niet te veel afleiden van passie in de slaapkamer.. De single boogschutter heeft eveneens geluk op erotisch vlak deze maand. Door jouw mysterieuze uitstraling en verleidingskunsten is de kans groot dat er erotiek op jouw pad komt. Blijf dus vooral niet binnen zitten.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Deze maand bestaat je seksleven uit rust en eenvoud. Je bent dan ook op zoek naar beheerste en evenwichtige seks in juli. Voor jou mag het er allemaal wel wat rustiger aan toe gaan, vooral aan het begin van de maand. Wanneer je een impulsieve partner hebt kan het nog wel eens zo zijn dat dit niet je beste maand is op erotisch vlak. Waar je partner meer wilt, wil jij juist even wat minder. Aan het eind van de maand is de kans groot dat je sexdrive weer terug komt. De single Steenbok zal eveneens niet zo seksueel ingesteld zijn deze maand. De kans is dan ook groot dat het van vrijen niet komt. Voor jou zijn je vrienden belangrijker deze maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.502 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van november? Hoe kom jij de koude avonden door? Is dat koud en alleen, of ontzettend heet met een partner? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Sekshoroscoop Waterman (21…
6.502 keer bekeken