Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.856 keer bekeken

Sekshoroscoop Mei 2018

1 mei 2018,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van mei? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Het zomerse weer doet jou goed Waterman! Je bent lekker actief en ondernemend en neemt je partner overal mee naartoe. Dit pakt ook positief uit voor je seksleven deze maand! Doordat jij en je partner er vaker op uit trekken, groeien jullie steeds dichter naar elkaar toe. Je bent regelmatig intiem met je partner en tijdens de seks ligt de nadruk op romantiek. Singles zijn misschien wat te kritisch als het aankomt op het zoeken van een nieuw liefje. De kans dat er wat gebeurt op liefdesgebied is dan ook niet al te groot.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Voor de Vissen in een serieuze relatie, is mei een hele goede maand. Het lukt je om jezelf weer te herpakken na een paar lastige maanden. Je krijgt de kans om verloren energie weer te heroveren. Je voelt je deze maand weer net zo verliefd als in de begindagen van je relatie, wat je seksleven natuurlijk alleen maar ten goede komt. Ook voor de single Vissen is mei een prima maand. De kans is groot dat je jouw nieuwe vlam tegenkomt in de buitenlucht. Trek dus wat vaker je stoute schoenen aan voor een blokje om, of een lange wandeling.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Dit is dé maand om als single Ram je slag te slaan. Je barst van de energie en je bent onvermoeibaar. Tijd om te gaan daten! Je hoeft je zeker niet meteen aan de eerste de beste te binden. Sterker nog, het zal je goed doen om te ontdekken wat voor vissen er allemaal rondzwemmen in jouw zee. Ook de Ram in een relatie heeft veel energie. Pas wel op dat je jouw partner hier niet mee overvalt. Het kan zo zijn dat jouw libido deze maand een stuk hoger is dan die van je partner. Voorkom teleurstelling door jezelf te verwennen met fijne soloseks.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Pas op met je jaloezie, Stier! Je zou alles doen voor jouw relatie, maar hierdoor kun je gemakkelijk bezitterig en jaloers overkomen. Probeer deze maand wat meer los te laten. Je zult zien dat jouw relatie écht niet direct over is wanneer je wat surft te ontspannen. Sterker nog, deze ontspanning zal juist wat druk van de ketel halen en jouw relatie makkelijker maken. Door het wat luchtiger te houden in jouw relatie, zal jouw seksleven ook gaan opbloeien. De single Stier doet er goed aan om haar/zijn mening bij te stellen over een aantal zaken. Dit is niet het juiste moment om koppig te doen!

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

De sterren zijn jou goed gezind deze maand, zeker wanneer het over de liefde gaat. Het gaat je voor de wind! Al je bedoelingen komen op de goede manier over, je bent charmanter dan ooit te voren én je bent in touch met je sexy kant. Tweelingen in een relatie zullen zien dat deze relatie opbloeit en kleine ergernissen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Single Tweelingen zullen veel flirten deze maand, de kansen liggen voor het oprapen. Wees deze maand niet bang om uit te gaan, de wereld heeft je heel veel moois te bieden.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Je bent op dreef, Kreeft. Jij wordt gewoon blij van dit seizoen. De warmere dagen, terrasjesweer en de liefde die schijnbaar in de lucht hangt: aan aandacht kom jij zeker niet verlegen. Pas op dat je er niet te onverschillig mee omgaat, dat voorkomt teleurstellingen. Blijf daardoor altijd duidelijk over jouw intenties. De Kreeft in relatie staat een relatiedipje te wachten. Hoe erg dit dipje zal zijn, is wel afhankelijk van jullie communicatie. Blijf niet teveel in het negatieve hangen, maar probeer zoveel mogelijk om te buigen. Uiteindelijk komt jullie relatie dit alleen maar ten goede!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Het loopt allemaal niet zo lekker deze maand. Je bent niet helemaal gelukkig met hoe bepaalde dingen lopen en je vindt het lastig om dit het hierover te hebben. Daardoor loop je met een hoop opgekropte frustraties rond en kom je regelmatig bot uit de hoek. Dit komt de sfeer tussen jou en je liefje niet bepaald ten goede. Probeer op een andere manier afleiding te zoeken bij je partner. Geef eens een stevige knuffel of verras je partner met een heerlijke massage. Door dit te doen zal je gemoedstoestand er steeds beter op worden en voorkom je dat er teveel spanning in de lucht hangt!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Je lijkt wat moeite te hebben met de seizoensverandering. Je voelt je wat onrustig, maar je kan niet goed zeggen waar dat nou aan ligt. Geeft niets, Maagd. Je moet gewoon weer even je draai vinden nu de dagen ook weer langer worden. Plan veel sociale dingen deze maand, ga op date en duik het terras op. Je zal opkijken van wat dat allemaal teweeg kan brengen. Ook in een relatie is deze maand het perfecte moment om samen wat meer te ondernemen. Ga samen een dagje uit en gooi wat meer spontaniteit in de slaapkamer. Dit komt jouw relatie alleen maar ten goede!

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Je bent een echte flirt deze maand Weegschaal! Het lukt je hierdoor makkelijk om mensen voor je te winnen en ook je partner kan natuurlijk niet om jouw charmes heen deze maand. Had je al een tijdje romantische of juist kinky plannen? Dan is dit het moment op jouw partner hiervoor te porren! Je partner zal zijn of haar best doen om het jou veel mogelijk naar de zin te maken en jullie komen dichter tot elkaar. Singles mogen deze maand niet klagen over de hoeveelheid aandacht die zij krijgen. Je ontmoet een hoop interessante en sexy mensen. De kans dat hier een nieuwe lover uit voortkomt is dan ook groot.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Schorpioen, deze maand ga jij op zoek naar wat meer spanning binnen je relatie. In de slaapkamer barst je van de energie en ben vind je het fijn om je grenzen te verleggen. Een seksspeeltje of een oogmasker kunnen jou helpen nog meer uit je vrijpartij te halen. Je beschikt over genoeg zelfvertrouwen om tijdens de seks de leiding te nemen en kan daardoor makkelijker gehoor geven aan je fantasieën en wensen op seksueel gebied. Singles zijn ondernemend deze maand en hebben dan ook een grote kans om een hottie tegen het lijf te lopen. Houd je ogen open single Schorpioen!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Whoohoo Boogschutter! De sterren staan deze maand in een fijn standje voor jou. Dat mocht ook wel, want afgelopen weken wilde die lente-vibe bij jou nog niet zo vlotten. Daar komt verandering, want deze maand zal er iets onverwachts gebeuren waardoor jij een ongekende levensenergie krijgt. En jouw partner vindt dat ab-so-luut niet erg. Want jullie genieten met volle teugen in de slaapkamer. Ook als single Boogschutter straal jij een heerlijke sexy vibe uit, dat niet onopgemerkt voorbij gaat. Het gevolg? Een hele leuke date aan het einde van deze maand!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Wanneer er ergens een deur dichtgaat, gaat er altijd ergens anders weer een raam open. Deze maand bewijst maar weer eens dat sommige gebeurtenissen met een reden gebeuren. Sterker nog: er komen vanzelf mega spannende dingen weer op je pad. Als je in een relatie zit, zul je zelfs merken dat negatieve dingen jouw relatie juist een enorme boost kunnen geven. Heb geduld en blijf ademen, Steenbok. Dan kan mei nog wel eens heel spannend én erotisch worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.865 keer bekeken

Geschreven door

Een gloednieuwe sekshoroscoop staat klaar! In juni zijn de dagen het langst van het hele jaar, dus laten we hopen dat we ze op een spannende manier doorbrengen. Lees snel wat de sterren deze maand voor jou voorspellen op sensueel gebied! ✨ Seksh…
7.865 keer bekeken
2.916 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van augustus? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hi…
2.916 keer bekeken