Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

sekshoroscoop
4.485 keer bekeken

Sekshoroscoop November 2022

1 november 2022,

geschreven door

Na een spookachtig oktober gaan we langzaam naar de winter toe, waar we op zoek zijn naar de warmte van laagjes kleding, dikke dekens, gezellige kaarsjes en natuurlijk elkaars lichamen. Wil jij weten hoe warm jij het gaat krijgen in november? Lees snel verder!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

Sterrenbeeld waterman

Soms kom jij vast te zitten in je eigen hoofd, Waterman. Daar is niks mis mee, maar pas op dat je hier niet in blijft hangen. Jouw perfecte afleiding? Seks, natuurlijk! Focus je aandacht op jezelf of op je partner met nieuwe, spannende activiteiten in de slaapkamer. Dit is namelijk een erg sensuele en romantische maand voor jou. Als single heb je zelf potentie om een partner te vinden en die is misschien dichterbij dan je denkt.

Wees geduldig, probeer begripvol te zijn en overweeg de controle eens uit handen te geven. Het is beter om conflicten te vermijden in november, maar zelfs als deze ontstaan waaien deze met goeie communicatie over. Je zult zien dat jullie band alleen maar sterker wordt.

Ontdek nieuwe sensaties met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sterrenbeeld Vissen

Vissen, deze maand gaan obstakels jou uit de weg! Je zit heerlijk in je vel en geniet volop van wat het leven te bieden heeft. Als je in een relatie zit, overspoel jij je partner met liefde en maken jullie veel tijd voor elkaar. Het is hierdoor ook een turbulente maand voor jou, vol met passie en romantiek. Plan een weekendje weg om tot rust te komen met elkaar, voordat de hectiek van december begint.

Ben je single? Je voelt je misschien niet helemaal op je gemak bij het aangaan van een relatie, maar laat het lekker z’n loop gaan! Volg je intuïtie, want daar ben jij de beste in. En als je een scharrel hebt, waarom zou je niet samen een nachtje in een hotel verblijven voor een stomende vrijpartij?

Ga op avontuur met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sterrenbeeld ram

Lust en seksualiteit spelen de hoofdrol in jouw november, Ram. Dit is dus het perfecte moment om te investeren in je huidige of potentiële relatie. Bouw een sterke connectie op, maar pas op voor miscommunicatie! Er kunnen veel meningsverschillen voorvallen en je hebt het gevoel dat je je constant moet verdedigen. Daarom is het belangrijk om naar je onderbuikgevoel te luisteren. Wees kritisch naar jezelf: wat wil je uit je relatie halen en wat ben je bereid te investeren? Als jullie de ups and downs trotseren, is jullie relatie sterker dan ooit!

Dit geldt overigens ook voor de single Ram. Stel jezelf deze vragen en vertrouw erop dat met tijd en geduld de juiste partner jouw kant op komt.

Maak alles goed met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sterrenbeeld stier

Stier, wat ben jij heerlijk gemotiveerd deze maand! Je bent aan het pushen voor een positieve verandering in je leven met kleine stapjes en veel creativiteit. Daar ontbreekt het in je relatie ook niet aan! Maar pas op dat je je partner niet te veel pusht en confronteert, want dit kan leiden tot botsingen. De juiste confrontatie? Die leidt naar hete goedmaakseks. Probeer elkaar ook te verrassen met bijvoorbeeld een spannende outfit om het goed te maken

Als single heb je het ook niet zo gek in november! Je hebt nog steeds een grote kans om liefde te vinden, omdat jouw positieve energie iedereen naar je toe trekt.

Versier elkaar met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sterrenbeeld tweelingen

Oh jee, Tweelingen, is dat een herfstdipje? Merk je dat je niet de energie kan opbrengen voor een super sexy novembermaand, maak je dan niet teveel druk. Na zo’n avontuurlijke zomer mag je best even rustig aan het nieuwe jaargetijde acclimatiseren. Jij hoeft niet altijd degene te zijn die de leiding neemt en seks niet de enige manier om jullie band nog hechter te maken; probeer te genieten van een knusse en gezellige start van het seizoen!

Voor de Single Tweelingen geldt het net zo! Geef de hoop niet zomaar op en blijf in gesprek met (potentiële) matches. Een diep gesprek en warm gevoel is vaak nóg waardevoller dan een topprestatie tussen de lakens.

Kom tot rust met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sterrenbeeld kreeft

Stel jezelf wat meer open op, Kreeft! Natuurlijk heb je jouw eigen perspectief. Maar doordat je al snel een oordeel klaar hebt liggen loop je kansen op geluk mis! Of het nu dat avontuurlijke idee van je partner is, of die date waarvan jij denkt: “mwoah, ik weet het niet”? Gewoon doen! Niet alleen voor de mensen om je heen, maar net zo goed voor je eigen plezier.

Of je nu single bent of in een relatie zit, met een positieve instelling belooft deze maand jouw horizon te verbreden. Oók op erotisch vlak! Tenminste, als jij de uitdaging aandurft…

Herontdek jezelf met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sterrenbeeld leeuw

Leeuwen in een relatie, jullie gaan de maand met nieuwe inspiratie tegemoet! Je zit bomvol seksuele energie en staat te popelen om jullie stoute ontdekkingsreis voort te zetten. Maar houd er wel rekening mee dat je partner jouw (bijna) onstilbare honger niet altijd maar bij kan houden. Het is gezond om wat te doen met al die spanning in je lichaam, maar er is helemaal niks mis met een beetje solospel!

Single Leeuw, met zo’n boost in seksdrive kan het aanlokkelijk zijn om all out te gaan, maar let op dat je genoeg puf overhoud. Je kansen in de liefde zijn in november aanzienlijk beter 😉

Houd jezelf in bedwang met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sterrenbeeld maagd

Het zit niet altijd mee, Maagd, maar in november zie je dat geduld loont! Je hebt je in tijden niet zo sexy gevoeld. Niet alleen zijn je outfits goed, je straalt van het zelfvertrouwen! Bewaar dit gevoel en vertrouw op je intuïtie. Met jouw authentieke, open en eerlijke houding maak je jouw relaties sterker en intiemer. Maar pas goed op jezelf, er verschijnen mensen in je leven die met je gevoelens willen spelen. Blijf voorzichtig en besteed vooral niet teveel aandacht aan degenen die de liefde niet zo serieus lijken te nemen.

Verwen jezelf met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sterrenbeeld weegschaal

November is normaal gesproken de maand waarin jij lekker in je eigen bubbel zit. Warme dekentjes, kaarsen, jij hebt ze al uit de kast getrokken, hoor. Jij vindt dit seizoen eigenlijk best wel fijn (afgezien van de spinnen dan). Maar deze maand voel je dat je er meer op uit wilt; je hebt behoefte om mensen om je heen te hebben en gaat even minder lekker op solo-time. Maar dat komt goed uit!

Voor single Weegschalen wordt het een drukke maand, want de dating apps staan roodgloeiend! Probeer niet te gretig te worden en ga niet zomaar in op ieders aanbod. Je hebt keuze! Dus maak daar gebruik van. Weegschalen in een relatie zullen goed moeten opletten, want jouw intenties zijn wel oprecht… maar er zijn kapers op de kust die jouw partner het idee kunnen geven dat jij ook geïnteresseerd bent.

Houd je hoofd koel en lijf heet met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sterrenbeeld schorpioen

Single Schorpioenen zijn in november niet op zoek naar liefde, maar naar lust en passie. En we snappen je wel! Een lekker warm lichaam om tegenaan te liggen, maar niet het gedoe van daten. De sterren staan gunstig wat betreft passie, dus bereid je voor op en paar hele hete avonden! Schorpioenen met een partner zullen merken dat ook zij meer behoefte hebben aan passie en minder zin hebben in romantiek. Een romantische wandeling? Nee, bedankt. Een vurige sekssessie op een nieuwe plek? Oh ja!

Ga op onderzoek uit en zoek iets waar jullie mee willen experimenteren.

Laat die passie maar komen met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sterrenbeeld boogschutter

Wees niet bang voor de verplichtingen die een relatie met zich meeneemt, Boogschutter. Het is het allemaal waard en een relatie is alleen maar een aanvulling op je leven. Geen belemmering. Tenminste… zolang jij de juiste keuzes maakt. Als jij om de juiste redenen in een relatie zit, zal je deze maand beloond worden in de slaapkamer

November is voor alle Boogschutters een zeer sociale maand en je kan merken dat je je tegen het eind een beetje uitgeput voelt van alle activiteiten. Neem dan de tijd voor jezelf om rustig op te laden. Duik op tijd je bed in en verwen jezelf (of laat jezelf verwennen), zodat je daarna heerlijk zen in slaap kan vallen.

Verrijk je seksleven met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sterrenbeeld steenbok

Wat is dit nou, Steenbok? Is jouw vlammetje gedoofd? Je lijkt wat moeite te hebben met je carrière. Het lijkt of alles voor niks is geweest, maar dat is zeker niet zo! Aan het eind van de maand komt alles op zijn plek. Je zal zien dat je harde werk wel degelijk effect heeft gehad. Zonder dalen ervaar je de pieken ook niet zo intens! Dus zie begin november als een dal, maar eind november kan jij pieken!

Gelukkig gaat het in de liefde wél heel lekker. Wees dus niet te streng voor jezelf en anderen, maar probeer te genieten van de kleine dingen. Dan komt alles goed!

Geniet van de kleine dingen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.239 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van november? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hi…
4.239 keer bekeken
4.202 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van maart? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier…
4.202 keer bekeken
321 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van November? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hi…
321 keer bekeken