Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.944 keer bekeken

Sekshoroscoop April 2018

28 maart 2018,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van april? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

Je bent een beetje koeltjes richting anderen deze maand. Het is niet dat je slecht in je vel zit, maar je kunt soms een beetje bot op anderen reageren. Misschien wordt het eerst eens tijd om wat dingen waar je al een tijdje mee rondloopt voor jezelf af te sluiten. De energie die je hiervoor terugkrijgt gaat jouw en je partner deze maand door helpen! De single Waterman geniet deze maand van een verhoogde aantrekkingskracht, waardoor je kans van slagen op liefdesgebied groot is. Profiteer hiervan!

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Oei, April is een lastige maand voor jou. Je wil graag nieuwe dingen proberen in de slaapkamer, wat natuurlijk een goede zaak is. Maar wees voorzichtig, want jouw partner zou dit heel erg verkeerd kunnen opvatten. Wees dus subtiel en stuur niet te snel op grote veranderingen in jouw seksleven. In het slechtste geval zal jouw partner denken dat jij ontevreden bent over hem of haar, wat jouw partner enorm zal kwetsen. Speel open kaart en leg op een heldere en duidelijke manier aan je partner uit dat je graag zou willen experimenteren. Dan heb je de grootste kans van slagen. Ook voor de single Vissen is dit geen gemakkelijke maand, geen lentekriebels voor jou!

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Verras je partner eens met iets nieuws, bijvoorbeeld met een leuk speeltje. Je barst van het zelfvertrouwen, dus het is een goed moment om iets nieuws te introduceren. Geef jezelf bijvoorbeeld iets moois cadeau, om samen met je partner te gebruiken. Dit zal jullie relatie versterken én voor veel plezier zorgen natuurlijk 😉 . De single Ram zou deze maand zomaar een nieuwe liefde tegen het lijf kunnen lopen, oehlala! Je kan de lentekriebels heel erg goed voelen, Ram. Maar neem geen overhaaste beslissingen, deze nieuwe liefde is geen blijvertje.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Wow, jij hebt de lentekriebels flink te pakken! Fijn dat jij je zo goed voelt, maar loop niet te hard van stapel. De kans is groot dat jouw partner iets langer de tijd heeft om weer te ontdooien na een lange winterperiode. Wees dus subtiel, verwen je partner bijvoorbeeld met een fijne massage of een romantisch etentje. Voor je het weet zal jouw partner ook de lentekriebels te pakken hebben en doen jullie het als konijntjes 😉 . Voor de single Stier is april een lastige maand. Want ook jij hebt de lentekriebels flink te pakken, maar je hebt niemand om de bloemetjes mee buiten te zetten. Niet getreurd, ook alleen kun je het prima naar je zin hebben. Je zou zomaar iemand tegen kunnen komen die óók alleen de bloemetjes buiten aan het zetten is.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

April heeft een spannend paasweekend voor jou in petto, Tweelingen! Maar hier moet je zelf ook iets voor doen. Plan dus extra tijd in om samen met je partner door te brengen. Bijvoorbeeld een heerlijke paasbrunch voor met z’n tweetjes. Vóór die brunch hebben jullie dan de hele ochtend de tijd om elkaar te verwennen. Als dat geen goed begin van de maand is… Ook de rest van april ziet er goed uit, mits je tijd vrij blijft maken voor je partner. Single Tweelingen hoeven geen spannende liefdes te verwachten in April. Maar houdt je ogen open, want een vurige one night stand is niet uitgesloten. Pas wel op, de persoon in kwestie zou wel eens verliefd op jou kunnen worden. En daar zit je nou net niet op te wachten.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Je bent wat onrustig, Kreeft. Alles lijkt voorspoedig te gaan, maar toch voel je je onbevredigd. Misschien ben je op het punt gekomen om wat nieuws te proberen in de slaapkamer. Of je nou wel of geen vaste partner hebt: het idee om wat meer te gaan experimenten begint steeds meer te kriebelen. De vraag is nu: waar begin je? Denk er rustig over na en verdiep je in de mogelijkheden. De opties zijn eindeloos! Vol nieuwe energie ga jij op ontdekkingsreis! Zit je in een relatie? Vergeet dan niet om jouw wensen te bespreken met je partner. Wie weet komen jullie dan samen op hele nieuwe ideeën. Dat belooft veel goeds!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Jouw dominante gevoelens komen deze maand naar boven, Leeuw. Leuk voor in de slaapkamer, maar de kans bestaat dat jouw partner het misschien allemaal een beetje teveel vindt. Jouw dominante houding maakt je tegelijkertijd namelijk ook een tikkeltje bezitterig. Wil jouw partner een keer iets zonder jou ondernemen, dan is de kans groot dat daar niet heel erg meegaand in bent. Ook wanneer je partner een keer geen zin heeft in seks, kun je daar teleurgesteld op reageren. Later in de maand keer je weer terug naar je oude zelf en zal je merken dat de verstandhouding (en de seks!) met je partner een stuk beter verloopt.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

De rust keert weer wat terug in je leven, Maagd. De komst van de lente doet je goed en geeft je nieuwe energie! Jouw libido bereikt een ongekend hoogtepunt. Je voelt je sexy en dit straal je ook enorm uit. En dat blijft niet onopgemerkt! Zit je in een relatie? Dan kan jouw partner niet van je afblijven. Ook als single Maagd kom je om aandacht niet verlegen. Je mobiel staat roodgloeiend van alle binnenkomende berichten van al die leukerds die met je willen chatten via de dating-apps. Yes Maagd, je krijgt er weer zin in!

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Je zit lekker in je vel deze maand Weegschaal. Misschien wel zo goed, dat je een beetje naast je schoenen gaat lopen. Je barst van het zelfvertrouwen en dat is gelijk ook je grootste gevaar. Je bent misschien wat meer op je eigen genot en leventje gefocust, dan op die van je partner. Jouw toegenomen zelfvertrouwen en energie zorgen ervoor dat je er vrolijk op los flirt met anderen en dat je meer wilt ondernemen dan misschien goed voor je is. Het gevaar bestaat dat jij je partner hiermee kwetst. Houd dit dus goed in je achterhoofd Weegschaal!

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Je voelt je goed Schorpioen en dat straal je ook uit! Je ziet er op je aantrekkelijkst uit waardoor je regelmatig door je partner in de watten zal worden gelegd. Dit wordt een maandje om lekker achterover te leunen! Dit is tegelijkertijd de maand waarin jij jouw verlangens kunt uitspreken. De kans is groot dat jouw partner hier gehoor aan geeft. Ben je single? Dan kan jij jezelf een hoop tijd en moeite besparen door een keer niet het uitgaansleven in te gaan. De kans dat je daar een nieuwe vlam tegen het lijf loopt, is namelijk erg klein.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Aii Boogschutter. Neem deze maand even een stapje terug. De laatste tijd steeg het een beetje naar je bolletje met al die aandacht vanuit verschillende hoeken. Soms zie je door de bomen het bos niet meer… Het is dan ook niet erg om het wat rustiger aan te doen. Je zal merken dat je dat allemaal maar goed zal doen. De Boogschutter in een relatie krijgt deze maand te  maken met een dipje. Jouw partner heeft wat minder zin in seks dan wat je normaal gewend bent. Trek het je niet al te veel aan. Blijf communiceren en dan komt het heus goed!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

April staat in het teken van ontdekken en leren kennen. Dat leuke nieuwe contact lijkt wel errug interessant. Stel je dus open voor alles dat op je pad komt, wie weet wat de toekomst je gaat brengen! Ook voor de Steenbok in een relatie zal april een belangrijke maand zijn. Jij en je partner zijn tot de conclusie gekomen dat jullie toe zijn aan een volgende stap. Spannend! En het mooie is: dit besef geeft jullie relatie alleen nog maar meer een boost. Om deze ‘up’ te vieren, zijn jullie niet weg te slaan uit de slaapkamer. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand december? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari) Waterman Voor jou is deze maand een goede, Waterman…
6.084 keer bekeken
3.645 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van april? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier…
3.645 keer bekeken
321 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van November? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hi…
321 keer bekeken