Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

sekshoroscoop
3.285 keer bekeken

Sekshoroscoop April 2024

1 april 2024,

geschreven door

Het is 1 april, maar deze maand is geen grap! 🐸 Dankzij het lenteweer genieten we allemaal van een lekkere boost in libido. De vraag is alleen: wat betekent dat voor jouw seks- en liefdesleven? Ontdek wat de sterren voorspellen in de EasyToys sekshoroscoop van april 2024!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari - 20 februari)

sekshoroscoop

Je kunt je heel goed aanpassen aan de rest, Waterman, maar vergeet niet om ook voor jezelf op te komen! Je hebt met de jaren genoeg ervaring opgedaan om op je eigen oordeel te vertrouwen. Neem vooral je automatische gedrag eens onder de loep; werkt het nog steeds in je voordeel?

April biedt kansen voor zelfontwikkeling. Houd dus een oogje in het zeil en deel gevoelens en bevindingen met je date of partner. Lukt het om jezelf te doorgronden? Dan heeft dit niet alleen een positief effect op jezelf, maar ook op je relatie!

sekshoroscoop

Maart was een hobbelige maand, Vissen, maar april ziet er gelukkig al een stuk zonniger uit! Het kost tijd om aan veranderingen te wennen. Soms kan het nét even wat langer duren dan gewenst, maar uiteindelijk valt alles wel op zijn plek. Nog even geduld, want al die moeite zal gauw genoeg worden beloond!

Zit je in een relatie? Let erop dat je deze maand geen oude koeien uit de sloot haalt, maar je richt op het hier en nu. Ook de singles doen er goed aan om zich in april met beide voeten op de grond te zetten. Probeer te ontspannen en er zullen betere dingen op je pad komen, Vissen.

 

sekshoroscoop

Iedereen ervaart weleens een dip, Ram, en helaas ben jij in april aan de beurt. Pas op dat je het jezelf én je (bed)partner niet kwalijk neemt als de seks tegenvalt! Dit zit hem namelijk in het feit dat het de afgelopen tijd zo spectaculair was.

Het leven heeft nou eenmaal pieken en dalen. Of je nu single bent of in een relatie zit, je doet er goed aan om dit te accepteren en aan andere, leukere dingen te denken. Die sleur is in no-time wel weer verleden tijd!

sekshoroscoop

Stier, je bruist van de energie deze maand. De winterdip heb je de deur uitgeschopt en je merkt echt dat je uit de dagelijkse sleur komt. Je voelt je goed en dit uit zich ook naar je sociale leven, want je hebt zin om je te focussen op relaties en de liefde. Spontane dates met je partner of juist speeddaten als je single bent – je kunt er niet genoeg van krijgen.

Net als de zon, komt je libido met volle kracht terug. Je neemt het ervan in april! Dit is ook het perfecte moment om je toy collectie onder handen te nemen en die ene toy die je al een tijd op het oog hebt aan te schaffen. Jouw (bed)partner gaat dit zeker kunnen waarderen. Pas wel op dat je niet té enthousiast wordt. Het is belangrijk dat jullie beide je wensen en grenzen blijven communiceren.

sekshoroscoop

Er staat een wilde maand op je te wachten, Tweelingen. Je weet van jezelf dat jouw emoties een achtbaan kunnen zijn met ups-and-downs, maar in april wordt dit extra versterkt. Als je je hier bewust van bent en dit onder controle hebt, is er niks aan de hand. Heb je het niet in de hand? Dan kunnen de mensen om je heen hier gauw moe van worden.

Dit kan zorgen voor wrijving en helaas is dat niet altijd de wrijving die je wilt. Vooral als je een relatie of een regelmatige bedpartner hebt, kan het zijn dat er snel discussies ontstaan waar dit normaal gesproken niet het geval is. Bespreek in ieder geval wat jullie dwars zit en ga conflict zoveel mogelijk uit de weg. Als je single bent, is het beter om lekker op jezelf te focussen.

sekshoroscoop

Hoewel je normaal gesproken de rust zelve bent, Kreeft, is april een wervelwind aan emoties. Je bent wat impulsiever dan je van jezelf gewend bent, maar dit brengt een heleboel positiviteit in je leven. Als het allemaal teveel wordt, dan is seks dé perfecte manier om overtollige energie kwijt te raken. Een paar uur rollebollen in bed met je (bed)partner doet wonderen voor de mentale- en fysieke ontspanning.

Laat je meeslepen in de seksuele ontdekkingen die je kunt doen. Probeer een nieuwe toy uit, ga op zoek naar nieuwe standjes (of variaties op je favoriete standje) en plan eens een dagje in om jezelf en je (bed)partner compleet in de watten te leggen. Massages, diepe gesprekken en lange, romantische sekssessies versterken jullie connectie, dus ga helemaal in elkaar op!

sekshoroscoop

Net als april, doe jij deze maand lekker wat je wil! Jij voelt je sterk, sexy en hebt wel zin om mensen uit te dagen. Zowel in het dagelijks leven als in de slaapkamer. Neem jij normaal de onderdanige rol aan in bed? Dan zal je merken dat je nu wel zin hebt om eens de baas te spelen!

Ben je normaal gesproken al degene met de touwtjes in handen, dan is deze maand een goed moment om een stapje verder te gaan. Wel in goed overleg met je (seks)partner uiteraard!

 

sekshoroscoop

Ah, lieve Maagd. Vergeet je niet aan jezelf te denken deze maand? Je doet enorm je best voor de mensen om je heen, maar voor jezelf vind je het snel te veel. Maar jij verdient het echt om jezelf te verwennen. Ga lekker shoppen, trakteer jezelf op een fancy diner of neem een professionele massage.

Ben je single? Trek die stoute schoenen aan en vraag die ene persoon op een date als je daar zin in hebt. Als je wat wil bereiken, moet je soms zelf wat actie ondernemen. Je zal er geen spijt van krijgen.

Trek de stoute schoenen aan met...

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september - 23 oktober)

sekshoroscoop

Het is April, en jij krijgt wat je wil! Het lijkt bijna oneerlijk hoe makkelijk alles jou lijkt af te gaan deze maand. Geniet er maar van zolang het duurt.

April is een prima maand om je verlangens en behoeften te bespreken met je partner. Als je eerlijk bespreekt wat je graag zou willen proberen, kan je fantasie eindelijk werkelijkheid worden! Let’s go! Geen partner? Geen probleem, want je kan je fantasie ook uit laten komen in je eentje, met een sexy toyset bijvoorbeeld 😉

 

Vervul je verlangens met...

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober - 22 november)

sekshoroscoop

Kijk jou eens even lekker opbloeien deze maand! Je hebt er zin in, Schorpioen. En dat is aanstekelijk voor de mensen om je heen. Kijk dus niet raar op als je in april meer aandacht krijgt dan gewoonlijk, vooral van je partner of potentiële nieuwe liefdes.

Ook staat er deze maand een grote verandering op je wachten. Maak je geen zorgen, dit zal een positieve verandering zijn! Ga er dus open in en als je voor een keuze komt te staan, volg dan je hart. Deze zal je ongetwijfeld op het juiste pad zetten.

sekshoroscoop

Je hebt vorige maand een flinke voorraad positieve energie opgebouwd, Boogschutter. En dat kun je in april goed gebruiken. Het zou namelijk kunnen dat je een aantal tegenslagen voor je kiezen krijgt deze maand. Vooral op liefdesgebied zit je niet helemaal in rustig vaarwater. Maar gooi nu niet meteen de handdoek in de ring, want dit biedt ook kansen.

Heb je een relatie? Dan is dit het moment voor een goed gesprek om weer helemaal op één lijn te komen. Hier wordt je relatie alleen maar sterker van! Ben je aan het daten? Laat je niet ontmoedigen door afwijzingen of ontmoetingen die tegen je verwachting in toch op niets uitlopen. Dit zou allemaal weleens naar die ene connectie kunnen leiden waar je al die tijd op gehoopt had.

Vergroot je genot met...

Sekshoroscoop Steenbok (22 december - 20 januari)

sekshoroscoop

Maart was misschien niet jouw beste maand ooit, maar dat gaan we snel vergeten. In april ziet het er namelijk een stuk zonniger voor je uit, Steenbok! Je zit goed in je vel en problemen waar je vorige maand nog tegenaan liep, lijken zich als vanzelf op te lossen. Hierdoor heb je ruimte in je hoofd om lekker te genieten.

Vooral tussen de lakens vind je meer genot dan ooit tevoren. Pak je favoriete toy erbij, laat je lekker verwennen door je (bed)partner met een uitgebreide massage of zoek een nieuw speeltje uit. Je verdient het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand augustus? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari) Waterman Waterman, dat wordt genieten in augustus! …
4.547 keer bekeken
3.983 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juni? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier! …
3.983 keer bekeken
1.933 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van maart? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!…
1.933 keer bekeken