Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

De sekshoroscoop van 2020 – Wordt het een spannend jaar voor jou?

28 december 2019,

geschreven door

De laatste dagen van 2019 gaan in en we naderen een nieuw, spannend decennium: hello 2020! Wat hebben de sterren dit jaar voor jou in petto? Wordt het net zo spannend en pikant als 2019? Of belooft het veel spannender te worden? Lees hier jouw sekshoroscoop voor het jaar 2020!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

2020 zal een sterk zorgzaam karakter hebben voor jou, Waterman. Je bent veel op anderen gericht, waarbij je gevraagd en ongevraagd je bekommert om anderen. Hoe goed bedoeld deze zorgzame pogingen ook zullen zijn, het valt niet altijd in goede aarde. Mogelijk stuit je tegen weerstand aan, zeker in de eerste helft van het jaar. Het is voor jou belangrijk om jezelf op de eerste plaats te zetten, zodat je vanuit een gezond, gelukkig en ontspannen zelfbeeld anderen waar nodig kan ondersteunen. Halverwege het jaar zal je meer de balans hebben kunnen vinden in zorgen voor jezelf en zorgen voor anderen. Chaos verdwijnt en de zomer zal rust met zich meebrengen. Deze rust zorgt er tevens voor dat jij ruimte krijgt om je eigen emoties en gevoelens op orde te houden.

Jouw seksleven zal bijzonder gepassioneerd worden in 2020. Vanuit jouw gevoelige en mensgerichte karakter besteed je veel aandacht aan het plezier van je partner, waardoor je zal merken dat je ook veel passie terugkrijgt van je partner. Durf grenzen aan te geven en wees niet bang jouw eigen behoeften met je partner te delen. Zeker single Watermannen krijgen te maken met het risico om zichzelf in een relatie te verliezen.

Favoriete maanden: april, augustus, december

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Met het intreden van 2020 zal een periode van creativiteit aan je voeten liggen. In de eerste maanden zal je dan vooral floreren op de werkvloer en tijdens je vrijetijdsbestedingen. Ook kan deze golf van creativiteit van pas komen bij het onderhouden van je relaties. Wees echter niet te overmoedig, want als de zomer nadert, kan je te maken krijgen met uitputting, waar je overgevoelig op kan reageren. Het is belangrijk om jezelf in deze periode te koesteren en stil te staan bij hoofd- en bijzaken. Durf jezelf op de eerste plaats te zetten, zodat jij jouw evenwicht terug kan vinden. Uiteindelijk zal je jezelf terug vinden, wat aan het eind van het jaar veel verandering op relationeel en werkvlak teweeg kan brengen.

Jouw seksleven zal ups en downs kennen in 2020. In periodes waarin jij floreert, zal jouw seksleven daar ook de vruchten van meepakken. Vooral in het eerste kwartaal en eind van het jaar kent jouw seksleven bijzonder veel diepgang en ruimte voor experimenteren. Single Vissen zullen zichzelf op relationeel en seksueel vlak gaan tegenkomen, waarbij het laatste kwartaal perspectief biedt.

Favoriete maanden: februari, september, november

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

2020 beloofd een bijzonder jaar voor jou te worden, Ram. Dit jaar zal namelijk in het teken staan van zelfontplooiing, wijsheid en reflectie. Het jaar zal echter niet optimaal beginnen. Je hebt tijd en energie nodig om jezelf klaar te maken voor persoonlijke groei. Met de komst van de lente ervaar jij een herboren energie die je optimaal zal benutten. Je ziet kansen liggen op zowel werk- als persoonlijk vlak. Dit kan mogelijk een intense periode voor je zijn, waarbij het belangrijk is om goed bij jezelf na te gaan wat jij nodig hebt om de balans te houden. Deze fase zal je een belangrijke les voor jezelf geven, waar je de rest van 2020 veel aan zal hebben. Gedurende de zomer- en herfstmaanden bloei je op en zal je steviger in je schoenen komen te staan. In november kan een onverwachte gebeurtenis jou van je stuk brengen, maar laat je niet teveel meeslepen. Vertrouw op je eigen krachten.

Jouw seksleven zal een leerzaam jaar tegemoet gaan. Doordat je veel bezig bent met zelfreflectie, durf je ook meer naar jouw seksuele identiteit en relatie te kijken. Dit geeft jou nieuwe inzichten, waar je in komend jaar de kans voor moet grijpen om zaken in de slaapkamer te veranderen. Ook de single Ram zal geconfronteerd worden op seksueel vlak. De kans bestaat dat het een turbulent jaar wordt, waar jij als gevoelig type heftig op kan reageren.

Favoriete maanden: maart, juli, september

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

2020 begint met wat kleine opstartproblemen. De eerste maanden zit je niet helemaal lekker in je vel, wat soms wat onzekerheid met zich meebrengt. Je vindt het echter moeilijk om de vinger op de zere plek te leggen. Probeer in deze momenten steun te zoeken bij een goede vriend, vriendin of natuurlijk je partner. Zij kunnen je helpen om weer de positieve energie te vinden en de boel om te draaien. Er komen namelijk een hoop mooie kansen aan op werk en liefdesgebied die je zeker niet aan je voorbij moet laten gaan. Lukt het je de eerste maanden positief door te komen? Dan zal de rest van het jaar zeer spoedig verlopen!

Jouw seksleven kan de eerste maanden van het jaar misschien een ‘opfrisbeurt’ gebruiken. In deze maanden kan je ervaren dat seks een beetje als een verplicht nummertje aanvoelt en het aan spanning ontbreekt. Laat je hierdoor niet onzeker worden, maar probeer de probleempjes aan te pakken. De Stier is meestal geen fan van veranderingen, waardoor je het misschien lastig vindt om dingen anders te doen. Onthoud dat verandering van spijs doet eten! Je partner zal het extra waarderen wanneer jij je best doet om de seks voor jullie beiden leuker en spannender te maken. Wanneer jullie dit ‘dipje’ te boven komen, zal de seks beter zijn dan ooit!

Favoriete maanden: juli, september, november

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

De eerste maanden van het jaar zullen in het teken staan van zelfontplooiing. Je bent je al een tijdje bewust van een aantal slechte eigenschappen waar je nodig aan moet werken. Wanneer het je lukt om die negatieve karaktertrekken om te draaien, levert je dit een hoop positieve energie op. Deze energie komt je halverwege het jaar goed van pas, wanneer de kansen in de liefde en op werkgebied elkaar in rap tempo opvolgen. Je bent flexibel genoeg om hier goed mee om te gaan, maar pas op dat je niet teveel hooi op je vork neemt!

Jouw seksleven zal een positieve metamorfose ondergaan in 2020. Het lukt je bijzonder goed om je partner het hof te maken en te verleiden om samen nieuwe dingen uit te proberen. Dit begint redelijk onschuldig, maar bevalt uiteindelijk zo goed dat je steeds meer nieuwe dingen wilt ondernemen. Wees er zeker van dat je partner ook openstaat voor jouw sexuele revolutie en je gaat samen een prachtig jaar tegemoet.

Favoriete maanden: maart, mei, augustus

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Kreeft, de laatste maanden van het afgelopen jaar waren dan misschien niet heel denderend, het nieuwe jaar begint in ieder geval goed. Een positieve energie komt uit een onverwachte hoek waardoor je de eerste maanden goed gemutst door het leven gaat. Die positieve energie zorgt er tevens voor dat mensen snel contact en toenadering tot je zoeken. Perfect wanneer je single bent, maar gevaarlijk wanneer je in een relatie zit. Verleiding ligt altijd om de hoek en kan je soms het hoofd gek maken. Wees op je hoede voor impulsieve acties waar je later spijt van krijgt. Lukt je dat, dan vliegt het jaar zo voorbij!

Jouw seksleven zal niet veel veranderen het komende jaar. Dat hoeft ook niet, zo lang jij en je partner gelukkig zijn met hoe het tussen de lakens verloopt. Soms denk je misschien nog iets te veel aan jezelf. Vergeet ook niet te luisteren naar de wensen van je partner en focus je niet alleen op je eigen genot. Uitgebreid voorspel, een erotische massage of een keer een leuk seksspeeltje voor je partner meenemen, kunnen hier allemaal een bijdrage in leveren. De single Kreeft zal in de eerste maanden van het jaar weinig moeite hebben om iemand mee naar huis te krijgen. Je seksuele aantrekkingskracht neemt echter wat af halverwege het jaar. Ben je op zoek naar een vaste relatie? Dan is het verstandig om in het begin van het jaar toe te slaan.

Favoriete maanden: januari, april, september

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Wat was jij lekker bezig zeg in 2019, Leeuw! Je zou kunnen stellen dat het je allemaal voor de wind ging en daar heb jij geen gras over laten groeien. Het is de bedoeling dat je dit in 2020 doorzet naar een hoger niveau, maar gaat dat lukken? Als we de sterren mogen geloven zal het dit jaar helemaal goedkomen met jou, want op zowel het relationele vlak als het seksuele vlak heb je een stevige basis. Houd hier aan vast en dan zal 2020 zeker een goed jaar voor jou worden. Probeer het niveau dit jaar niet te snel op te krikken, want dat kan je nog wel eens tegenvallen. Het beest in jou zal getemd moeten worden en dit geldt overigens het meeste voor de single Leeuw! Groei naar je partner toe en houd hem of haar stevig vast, maar kijk wel uit… er ligt zoete verleiding op de loer.

Jouw seksleven kan behoorlijk beestig worden! In 2020 zal jij op seksueel vlak helemaal doordraaien, maar krijg je de kans er niet voor om dit te uiten. Dit zal je bemoeilijken als Leeuw om nieuwe relaties te starten of om hetgeen wat je nu hebt vast te houden. Desondanks zul je dit jaar enorm goede seks beleven!

Favoriete maanden:  februari, juli, december

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

In de eerste helft van 2020 zal jij op zoek gaan naar een nieuwe vlam. Je hart is niet gebroken in 2019, maar wel iets gekrompen. Met moeite kruip jij 2020 in en ben je aan het hunkeren naar een nieuwe liefde. Als Maagd zit dit niet in jouw aard, maar je voelt aan alles dat het nodig is. Dit zal een directe invloed hebben op je omgeving, want je huidige relatie staat op het spel en als single Maagd merk je dat je je vrienden aan de kant zet. Je hebt één doel voor ogen dit jaar en dat probeer je te halen. Qua seks, zal het eveneens wat minder gaan in de eerste maanden, maar houdt hoop. Uiteindelijk kun je de zoektocht staken en zal het zijn vruchten afwerpen.

Jouw seksleven zal dit jaar goede momenten mee maken, maar ook zeker slechte momenten. 2020 is niet het meest sexy jaar voor jou. Althans, als je kijkt naar de gemeenschap die je gaat hebben is het matig. Je kunt je dit jaar volledig focussen op zelfbevrediging.

Favoriete maanden: mei, augustus, november

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Een nieuw jaar, nieuwe kansen! Waar 2019 iets minder ging, kan 2020 het helemaal gaan worden. Je blijft nieuwe dingen ontdekken en daarnaast zoek je de spanning echt op! Hoewel je thuis ook iemand hebt zitten wie jou genoeg kan bieden, blijft het kriebelen om in 2020 meer op onderzoek uit te gaan. Je wilt iets anders! Dit kun je oplossen met onder andere seksspeeltjes, maar ook met swingen. Het onbekende trekt je en dit laat je ook doorschemeren. Je zult in spannende situaties terecht komen en dit zorgt ervoor dat jij steeds verder wil gaan. Behoef jezelf hiervoor, maar ga risico niet uit de weg. Als Weegschaal ga je 2020 heel anders beleven dan 2019. Het ligt aan jou of het een goed of slecht jaar gaat worden, denk even na voordat je beslissingen neemt en maak de juiste keuzes. Volg je hart, ontdek de wereld en ga er helemaal voor.

Jouw seksleven wordt experimenteel! Je kunt dit jaar alle kanten op en je zult het er zeker van nemen. Je ontwikkelt nieuwe fantasieën, ideeën en ook zeker wensen op seksueel gebied. Bespreek dit met je partner of scharrel en ontdek wat er te halen valt in de wereld. Je wil losgaan dit jaar!

Favoriete maanden: januari, april, september

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Voor de Schorpioen zijn de eerste maanden van 2020 een struggle. Je zit het eerste kwartaal niet zo te wachten op gezelschap van vrienden, familie én je partner. Dit komt omdat er grote veranderingen op stapel staan, waar je al je energie voor nodig hebt. Als de lente zijn intrede doet, breekt voor jou ook enigszins de zon door. Een ideaal moment voor persoonlijke, mentale en zelfs carrièregroei! Halverwege het jaar is het tijd voor romantiek. Jij en je partner zitten volledig op één lijn, waardoor zelfs een romantische vakantie aan te raden is om de achterstallige aandacht in te halen. Voor single Schorpioenen wordt het eind van 2020 interessant. Als het buiten vriest, komt een nieuw persoon in je leven je de nodige warmte brengen.

Jouw seksleven zal verlopen hoe jij dat wil in 2020. Tussen de lakens komt het maar langzaam op gang, maar misschien is dit wel een bewuste keuze van de Schorpioen. Dit komt doordat jij van nature een leider bent en graag de touwtjes in handen hebt. Daarom zou het niet verkeerd zijn om je partner ook eens het initiatief te laten gunnen. Voor de single Schorpioen die doorzettingsvermogen toont, kan het een spetterend 2020 worden op relationeel en seksueel vlak.

Favoriete maanden april, augustus, november

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

De vurige Boogschutter begint ook het nieuwe jaar temperamentvol. Een grillige gemoedstoestand kenmerkt de eerste maanden van 2020. Wees gewaarschuwd, want niet iedereen in jouw omgeving vindt dit een aantrekkelijke eigenschap. Voorkom dus roekeloze acties die niet meer hersteld kunnen worden. Het eerste kwartaal trekt een zware wissel op je, dus de lente kan niet vroeg genoeg voor jou beginnen! De zomermaanden staan in het teken van kansen pakken, vooral op het gebied van je loopbaan. Hoewel de Boogschutter liever in het moment leeft, doe je er verstandig aan om eens iets meer vooruit te kijken. En vergeet niet, naast alle mogelijkheden van je carrière, om ook tijd te besteden aan je partner.

Jouw seksleven zal pittig zijn in 2020. Je vurige karakter zorgt er voor dat er in de slaapkamer heftige hoogtepunten zich afwisselen met duffe dieptepunten. Maar laat dit geen mood killer zijn, want jullie ‘dieptepunt’ is nog altijd goed voor een heerlijke vrijpartij en je partner is er dol op! Single Boogschutters moeten uitkijken dat zij zich niet te veel focussen op één potentiële lover, want het wordt vooral een jaar van experimenten op het gebied van seks.

Favoriete maanden: mei, juli, september

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Het nieuwe jaar begint wat stroef voor de Steenbok. Maar dat wordt helemaal goedgemaakt in de resterende tien maanden van 2020. Blijf stevig in je schoenen staan en verlies niet de moed! Vanaf maart staat jouw leven weer op de juiste rails en kom je langs stations vol mogelijkheden. Zo verloopt je werk voorspoedig, zal je financiële situatie zich verbeteren én komt de romantiek op een hoog pitje te staan. De warmte van de zomer zorgt ook voor meer warmte tussen jou en je partner en jullie groeien dichter naar elkaar toe. Richting het einde van het jaar wil je je romantische relatie naar een hoger niveau brengen en draait het voornamelijk om communicatie. Als je dit onder de knie hebt, dan eindigt 2020 voor jou in een stijgende lijn.

Jouw seksleven zal met de juiste partner of lover ontvlammen. Hoewel de Steenbok een ietwat ‘koude’ aard heeft, komt hij of zij helemaal los in de handen van de the right one. Vrijgezelle Steenbokken zijn voortdurend aan het uitvogelen waarom ze nog alleenstaand zijn. Maar wees niet te analytisch naar anderen en naar jezelf toe. Als jij je blijft openstellen voor anderen, dan komt er in 2020 wat moois op je pad. Tot die tijd moet je volop genieten van je solo-sekstijd!

Favoriete maanden: maart, juni, december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

29.059 keer bekeken

Geschreven door

Beste Talitha, mijn vriendin en ik hebben een goed seksleven, maar ze kan niet klaarkomen tijdens de seks. Hoe komt dat? Doe ik iets verkeerd? Het lijkt ons fijn als het een keertje zou lukken. Wat kunnen we doen zodat het toch een keer lukt? – Ruben…
29.059 keer bekeken
5.746 keer bekeken

Geschreven door

Klaar of niet, de zomer ligt alweer op de loer! Gelukkig houden we wel van een beetje hitte, nietwaar? Als het gaat om een goede sexercise, dan hoort een beetje zweten er nou eenmaal bij. Wat voorspellen de sterren voor jou deze maand? Dit is de seks…
5.746 keer bekeken
2.866 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van mei? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier! S…
2.866 keer bekeken