NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Sekshoroscoop Oktober 2019

1 oktober 2019,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van oktober? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

In de maand oktober wordt het iets kouder, maar jij weet het alleen maar warmer te maken in de slaapkamer! Elke seksuele activiteit zal jou doen stralen waardoor je gemakkelijker een nieuwe vlam weet aan te wakkeren. Je bent een Waterman en het is meer dan normaal om je op onontdekte dingen te storten, maar als je dit als chaotisch ervaart kun je jezelf verlichten door er meer op uit te trekken. Ga op onderzoek uit en leer nieuwe mensen kennen. Deze maand zal vooral voor langdurige relaties tegenvallen, want zij hebben hun kans gehad én gemist. Het is goed om je vrije tijd alleen door te brengen zonder je partner en dit zou je uiteraard ook kunnen doen met een nieuwe vlam.

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

De uitspraak, als een Vis in het water, komt deze maand helemaal tot zijn recht. Je voelt je meer dan vrij en alle kalmte geef jij door aan je omgeving. Dit zorgt ervoor dat alle verkeerde spanning rondom je relatie wegvalt en het tijd is om nieuwe stappen te maken. Bereik samen met je partner doelen en neem de tijd om op zoek te gaan naar nieuwe seksuele fantasieën. Als single Vis ben je eveneens helemaal in je element en focus je je vooral op het tempo waarin je kortstondige liefde aangaat. Een one night stand meer of minder zal je niet moeilijk over doen, maar dit zal tijdsgebonden zijn. Voor je het weet is het weer voorbij!

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Jij houdt van romantiek en intimiteit. En dat ga je zeker ervaren met je lief deze maand. Jij en je lover hebben elkaar onbewust gemist in de drukke hectiek van het dagelijkse leven en jullie krijgen nu alle kans om elkaar weer te herontdekken.Ook tussen de lakens. Neem tijd voor elkaar en kom op deze manier dichter tot elkaar. De single Ram ontbreekt het totaal niet aan aandacht. Voel je met een lover een klik, durf er dan ook voor te gaan. De planeten beloven intense hoogtepunten in het liefdesspel. 

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Er is deze maand niets mis met je libido. En je partner heeft daar totaal geen moeite mee! Het zou een goed idee zijn om wat meer te masseren en te werken met heerlijk geurende oliën. Dan zijn jullie beiden in no time in volledige extase. Plan verder niet te veel. Kom tot rust deze maand en geniet van elkaar. Single Stieren zijn deze maand toe aan een hete onenightstand. Helaas gaat dat niet zo snel of gemakkelijk als gehoopt. Toch is het absoluut mogelijk. Haal je meest verleidelijk kleding uit de kast en verleid hem of haar met je zwoele blik. Dan kan niemand je meer weerstaan.

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Tussen de lakens valt er nogal wat schade in te halen! Er is te weinig tijd geweest voor jou en je partner. Dat kan je deze maand ruimschoots goedmaken. Zet je verlegenheid aan de kant en zeg je partner wat je lekker vindt. Deze ongegeneerde duidelijkheid zal jullie beiden naar ongekende hoogtes brengen.Jullie krijgen de kans om elkaar opnieuw te ontdekken. Single Tweelingen, thuis ga je geen liefde of seks scoren. Het is een absolute must om van huis te gaan. Eenmaal aangekomen in de kroeg, weet Cupido je te vinden. Presenteer jezelf vol zelfvertrouwen en van je beste kant. Dan volgt de rest vanzelf. 

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Jouw vurige en gepassioneerde karakter komt ook deze maand weer sterk naar voren, Kreeft! Je hebt de neiging om vanuit emotie te handelen, zeker binnen je relatie. Hierdoor loop je het risico te snel conclusies te trekken en je partner te weinig ruimte te geven. Erken dit op tijd, om een relatiecrisis te voorkomen. Anderzijds: gebruik je heftige gevoelens eens goed in de slaapkamer! Dat zal wonderen verrichten. De single Kreeft moet waken voor mensen die teveel van hem of haar zullen vragen. Je geniet van je losse contacten, maar het mag niet ten koste gaan van jouw eigen positieve energie. Misschien wordt het tijd om afscheid te nemen van sommige mensen?

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw in relatie doet niets liever dan tijd doorbrengen met de partner. Vooral praten, ideeën en ervaringen uitwisselen doe je graag. Waak er alleen over dat je relatie niet te vriendschappelijk wordt. Besteed ook aandacht aan de fysieke en intieme kant! Kijk bijvoorbeeld eens samen porno om jullie seksleven een extra dimensie te geven. Jullie mogen wel wat meer geprikkeld worden. Voor de single Leeuw spelen Verrassingen een grote rol, in je liefdes- en in je seks- leven. Zo kan je als een blok vallen voor iemand die je al langer kent of interesse krijgen in iemand die je normaal geen blik waardig zou keuren. Hoe dan ook, het beloofd een goede maand te worden.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

De maand oktober is het perfecte moment om even tot jezelf te komen, Maagd. De afgelopen zomer was een roerige periode voor jou, met veel ups op relatiegebied. Houd deze positieve vibe vast, al is het goed om ook eens rust te nemen en aan jezelf te denken.Het hoeft niet altijd spektakel te zijn in de slaapkamer. Wat meer stabiliteit en rustig vaarwater zal jou goed doen. Wees niet bang voor sleur, die komt echt niet zomaar om de hoek kijken. De single Maagd loopt de kans om deze maand iemand tegen het lijf te lopen die wel eens voor langere tijd in je leven kan blijven. Houd je verwachtingen laag en wees niet bang om je open te stellen. Anders loop je de kans op een blijvende relatie mis.

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Kijk uit dat jij je niet teveel richt op je werk, Weegschaal. Je vindt het fijn om je goed in te zetten op je werk, maar dat mag niet ten koste gaan van je eigen gezondheid én relatie. Richt je eens weer wat meer op je quality-time met je partner. Dat zal jullie relatie een behoorlijke boost geven én het zorgt ervoor dat jij je weer sinds tijden gaat ontspannen. Ze zeggen niet voor niets:seks om te ontstressen! De single Weegschaal loopt de kans om zichzelf deze maand goed tegen te komen. Je ervaart de behoefte aan vastigheid en nabijheid, waardoor je meer gaat verlangen naar een stabiele relatie. Probeer je hier niet teveel op te focussen, om te voorkomen dat jij je wanhopig gaat uiten naar potentiële lovers.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Vandaag begint jouw maand vol met positiviteit! Voor zowel de single als verbonden Schorpioen heeft hier profijt van. Je wordt beloond in het werk wat je levert, maar ook in je seksuele kunnen. Elke streel en kus zal dieper en intenser aanvoelen bij je partner, ook dit geldt voor de single Schorpioen. Hij zal zich tevens laten betoveren door mysterieuze en mooie verschijningen in het leven, misschien valt de single Schorpioen wel als een blok voor iemand deze maand. Deze maand zal je sterker maken en het laat je zien dat je je weinig moet focussen op zaken wat weinig zin heeft. Verspil je energie niet aan onzinnige dingen en leef voor alles waar je blij van wordt.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

De liefde en seks vieren hoogtij in oktober, Boogschutter! Na de ergste herfstdipjes begin jij juist weer meer energie te krijgen en te genieten van het seizoen. De dagen worden korter, maar het wordt alsmaar gezelliger en romantischer in huis! Jouw partner plukt hier goed te vruchten van en samen komen jullie in een opwaartse spiraal vol passie en vuur in de slaapkamer. De single Boogschutter heeft de neiging om tien stappen tegelijk te zetten als het gaat om een nieuwe scharrel. Met jouw vurige verlangens is niets mis, maar kijk uit dat je op de juiste momenten rust en afstand bewaart. Mogelijk jaag je jouw ‘love interest’ weg.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Oktober staat garant voor plezier. Zowel in het dagelijks leven als alle pleziertjes onder de lakens. Nieuwe seksspeeltjes komen om de hoek kijken en je stelt jezelf ambitieus op om zoveel mogelijk ervaring op te doen in een korte tijd. Je voelt de druk van de feestdagen en je wilt met die dagen niet alleen op de bank zitten. Alle emoties zet je even aan de kant en je duikt volledig in het dateleven, dit zal je uiteindelijk in een beter balans brengen met jezelf. Steenbokken in een relatie voelen zich ook compleet in hun element. Alles wat ze de afgelopen periode hebben gedaan aan activiteiten hebben hun tol geëist en een maand van rust is aangebroken. Er zal meer voorspel zijn en minder ruige uitspattingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

53.821 keer bekeken

Geschreven door

Wanneer je iets voller bent kunnen bepaalde standjes een grote uitdaging zijn. Sommige Kamasutra seksstandjes lijken misschien zelfs wel onmogelijk om uit te voeren. Maar wees niet bang, ongeacht je gewicht en postuur kun je nog steeds optimaal van s…
53.821 keer bekeken