Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Sekshoroscoop Maart 2021

1 maart 2021,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand maart? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

De derde maand van het jaar is alweer begonnen. Maart kent vaak periodes van kou, maar er zijn ook zo af en toe wat uitschieters in de temperaturen. Zo zal het ook gaan in jouw liefdesleven, Waterman. Of je nu single bent of in een relatie zit; deze periode zal meer koude periodes dan warme periodes kennen. Enfin, wat de sterren zeggen kan je niet veranderen, maar je kan het zelf wel warmer maken. Steek lekker wat kaarsjes aan op de gure dagen en breng warmte in de slaapkamer. Wist je dat wij verwarmende toys hebben of heerlijke massagekaarsen?

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen
Vissen

Het lijkt er op dat jij afgelopen maand een bijzonder iemand hebt ontmoet, Vissen. Misschien heb je het zelf nog niet helemaal door, maar die nieuwe persoon die in je leven is gekomen kan jou wereld nog wel eens op zijn kop gaan zetten. Dit kan een collega, vriend van een vriend of die leuke bezorger zijn. Hoe dan ook, er staan deze periode mooie dingen op jou te wachten. Als je single bent kan je deze connectie gaan onderzoeken op relationeel of seksueel vlak. Voor de gebonden Vissen kan er wel eens een hele mooie vriendschap in zitten…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram
Ram

Maart wordt voor jou een maand waarbij jij de stoute schoenen aan durft te trekken. Geen idee waar die confidence boost ineens vandaan komt, maar maak er gebruik van! Wanneer jij eindelijk die eerste stap durft te zetten, kan er wel eens iets moois ontstaan. Of dit nu gaat om werk of de liefde, er wordt veel goeds beloofd. De Ram die in een relatie zit, moet trouwens oppassen dat deze onverwachte confidence boost niet om gaat slaan in arrogantie. Dit kan bij jouw partner jaloerse gevoelens opwekken of afschrikken .

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Vandaag is rood, de kleur van jouw lippen… En voor jou blijft het niet alleen bij het kijken naar die rode lippen. Dat Stieren wild worden van de rode kleur is alom bekend, maar het zal deze maand extra lust bij jou opwekken. Of je nu man bent of vrouw, hetero of gay, vrijgezel of in een relatie; er komt een vrouw in je leven die jouw wereld op zijn kop gaat zetten. Val je normaal niet op vrouwen? Deze dame kan jou nog wel eens enorm laten twijfelen. Schrik niet van deze onverwachte gevoelens en probeer rustig te ontdekken wat die chemie inhoudt.  

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Tweelingen ervaren deze maand een krachtige energie waarmee elke berg in een klein opstapje veranderd. Zijn er zaken die je al een tijd voor je uit hebt geschoven? Dan is dit het moment om die dingen nu eindelijk eens van je lijst af te vinken. Een krachtige energie in combinatie met een heldere geest maakt van jou een beest in slaapkamer. Je libido is ongekend hoog en je laat het niet na om regelmatig spannende fantasieën en scenario’s met je partner te delen. Singles hebben het ietsjes lastiger in maart en lijken maar moeilijk een goede klik met iemand te krijgen.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De Kreeft heeft in maart moeite om zicht te focussen, waardoor je constant achter de feiten aan lijkt te lopen. Stress heeft een beetje een verlammende werking op je, waardoor je er niet altijd goed bij bent met je hoofd. Wanneer je in een relatie zit is het goed om je partner in ieder geval niet uit het oog te verliezen. Een aantal ontspannende momenten met je geliefde kunnen je juist helpen je focus weer te hervinden. Haal wat massage olie in huis of kies een knus en comfortabel standje uit om de verbinding met je geliefde te versterken en de stress te verlichten.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw heeft in maart zijn rust en energie weer terug gevonden. Ook in de slaapkamer zijn de blokkades er vanaf en neem je weer regelmatig het initiatief. Staan er nog dingen op je bucketlist? Maak het bespreekbaar met je partner en laat ze in maart in vervulling gaan! Vind je het nog wel een beetje eng om je wensen kenbaar te maken? Speel dan samen een erotisch spel waardoor je aan de hand van vragen en opdrachten dit achter elkaars wensen en fantasieën op seksueel gebied komt. De single Leeuw geniet in maart van een hoge aantrekkingskracht, waardoor het niet moeilijk is om jezelf van je beste kant te laten zien.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Maart is een maand met ups en downs waarin je gevraagd wordt zo goed mogelijk met enkele tegenslagen om te gaan. Wanneer je te lang in je dips blijft hangen kan dit invloed hebben op je relatie of de kans om een nieuwe liefde te ontmoeten. Geniet van de momenten wanneer het je even voor de wind gaat en zoek steun bij je partner wanneer het even wat minder gaat. In de slaapkamer neem je misschien wat minder het initiatief, maar wie weet verrast jou partner je deze maand wel in positieve zin!

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Deze maand voel jij je sterk en sexy. Van nature bezitten weegschalen veel passie, maar deze maand lijk jij op ontploffen te staan. Hoe dit zich uit? In dominantie in zowel het gewone leven als in de slaapkamer. Dit is wel meteen een valkuil, want als je dit niet goed aanpakt kan het je (seks)partner afschrikken. Gelukkig is communiceren voor de meeste weegschalen geen probleem. Praat dus eerst met je partner en leg jouw wildste fantasieën uit. Hoe meer details, hoe sexyer het wordt.. Wedden dat jij jouw partner kan overhalen om de dingen te proberen die al een tijdje door jouw hoofd spoken?

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Heb jij een partner? Dan is dit een hele fijne maand voor jou. De stand van de sterren zorgt namelijk voor romantische maand vol passie en balans. Onenigheden en ergernissen die er de afgelopen tijd waren, lijken als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Ook op seksueel gebied vind jij een perfecte balans, je voelt je zen en helemaal lekker in de slaapkamer. Dit is dus geen goede tijd om nieuwe dingen uit te proberen, want dat kan deze balans verstoren. De single schorpioenen kunnen deze maand verrast worden op romantisch gebied. Houd je ogen én hart dus open! Maar ook alleen kom je er deze maand erg goed vanaf. Het lijkt of je orgasmes deze maand extra heftig ervaart, dus geniet daar van. Nu we allemaal zo veel thuis zitten is het helemaal niet erg om extra quality time met je eigen lichaam in te plannen.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Vrijgezelle boogschutters ervaren maart als een mand vol passie en vuur terwijl het voor boogschutters met partner iets te heet onder de voeten kan worden. In zowel romantische als platonische relaties gaat het niet helemaal lekker. Ook ruzies met familieleden, collega’s of vrienden werken zo op jouw gemoedstoestand in dat je dit afreageert op je partner. Dat moet je niet doen he? Het is belangrijk om je problemen te verwerken en je partner te geven wat hij of zij verdient. Maak extra rijd vrij om samen écht iets leuks te doen. Speel bijvoorbeeld een avond bordspellen of stel elkaar de 36 vragen om verliefd te worden.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Als jij deze maand tijd neemt om echt aan jezelf en je partner te besteden zal je merken dat dit een hele fijne maand voor jullie wordt. Aan passie, romantiek en lust geen gebrek! Ook de single steenbokjes komen niks tekort. Het heeft wel heel veel met je mind-set te maken, want als jij jezelf niet openstelt voor positieve energie, dan stroomt het minder goed jouw kant op. Dus stel jezelf open en help de sterren een handje mee. Als je dit doet zal je merken hoeveel invloed jij op je leven hebt als je de goede mind-set hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.702 keer bekeken

Geschreven door

Morgen is het dan eindelijk zover… Mei Masturbatiemaand gaat weer van start! Wat voorspellen de sterren voor jou in deze sensuele periode? Er is maar één manier om erachter te komen. Lees jouw sekshoroscoop voor mei 2023! Sekshoroscoop Waterma…
6.702 keer bekeken