Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.993 keer bekeken

Sekshoroscoop Augustus 2018

1 augustus 2018,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van augustus? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Waterman, jij zit wel erg lekker in je vel deze maand of niet? Je bent super vrolijk en de flinke dosis zelfvertrouwen waar je over bezit, maakt jou sexier dan ooit! Je hebt geen angst om knopen door te hakken en je weet die dominante gevoelens van jou bijvoorbeeld door iedereen om je vingers te winden. Maak daar gebruik van Waterman en durf de dominante fantasieën die je al lang koestert, uit te spreken! Verras je partner bijvoorbeeld met een spannend rollenspel waarin jij de leiding neemt. Wat seks betreft wordt dit een topmaand!

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

De sterren voorspellen een vurige vakantieliefde voor jou. Of je nu single bent of een partner hebt, je kan deze maand vuurwerk verwachten in de slaapkamer. Je zal overvallen worden door een passie die je nog maar zelden eerder hebt gevoeld. Laat je echter niet te veel meeslepen, want deze vakantieliefde kan zeer negatieve gevolgen hebben. Stort je dus niet halsoverkop in een nieuwe relatie, doe het rustig aan op relatievlak. Op seksueel gebied kun je echter alle remmen laten gaan en heerlijk genieten deze maand.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Het is warm en dat doet je goed. Ram is een vurig sterrenbeeld, waardoor de hitte jouw positieve eigenschappen alleen maar weet te versterken. Je voelt je deze maand onweerstaanbaar. Maar gebruik van je sexy zelfverzekerdheid en experimenteer in de slaapkamer! Je partner zal je onweerstaanbaar vinden, waardoor je verder kan gaan dan normaal. Augustus is een zeer geschikte maand voor een spannend bondagespel. Vergeet je niet om een ventilator in de slaapkamer te zetten?

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Het is lang geleden sinds jij je zó ontspannen hebt gevoeld. En dat is maar goed ook, want je was wel toe een wat ontspanning. Het maakt niet uit wat voor problemen je voor je voeten gekregen krijgt, jij kan alles aan. Je pakt conflicten heel anders aan dan normaal, wat een zeer positieve uitkomst zal opleveren. Hierdoor lukt het je ook eindelijk om een langdurig conflict met je bedpartner op te lossen. Wat zal resulteren in heerlijke grenzeloze seks. Zo zie je maar, met een ontspannen houding kom je ver in het leven! Geniet van de zomer, Stier.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Je hebt het wel wat zwaar met het mooie weer, of niet Tweelingen? Het is hartstikke warm deze dagen. En dat komt jouw humeur niet ten goede. Zoek op tijd verkoeling op, zodat je niet oververhit raakt. De hitte is niet het enige wat jouw humeur beïnvloedt. Ook de sterren hebben veel voor jou in petto. Deze combinatie zorgt voor veel vuur. Maar pas op! Dit kan zowel positief als negatief uitpakken. Doe je uiterste best om je niet mee te laten slepen in een ruzie. Voor het het weet flap je er iets uit wat je niet echt meent. Als je jouw kaarten juist speelt, zul je vurige nachten beleven in augustus.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Een onverwachte gebeurtenis zorgt ervoor dat deze maand niet meer stuk kan, Kreeft! Zeker op het gebied van liefde lijkt het wel of jij terug bent op die roze wolk. Lekker van genieten, Kreeft! Maar blijft niet te lang zweven: blijft met je verstand ook bij de dagelijkse dingen die gedaan moeten worden. De single Kreeft ontdekt een hele nieuwe, sexy kant van zichzelf! Een nieuwe seksuele ervaring leidt tot het aanwakkeren van een passievol vuurtje in jou. Komende tijd zal jij deze nieuwe kant op verschillende manieren beter leren kennen.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Je kunt deze maand wat minder in je vel zitten dan anders. Soms voel jij je een beetje inspiratieloos en weet niet goed waar je wel of niet zin in hebt. Je partner moet daarom niet verwachten dat jij het initiatief neemt deze maand in jullie relatie. Heb je niet echt een dominante partner, dan zal je seksleven misschien op een lager pitje komen te staan. De Single Leeuw is een echte flirt deze maand en weet zichzelf goed te verkopen. De kans op leuke een scharrel of eventueel relatie-materiaal ligt deze maand dan ook een stukje hoger. Doe er je voordeel mee en zoek het uitgaansleventje met enige regelmaat op!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Even een tandje terug, Maagd. Je hebt teveel hooi op je vork genomen. Zeker op het gebied van daten raak je even het overzicht kwijt. Je kan de aandacht niet goed meer verdelen en ziet door de bomen het bos niet meer. Tijd om dus knopen door te hakken! De Maagd in een relatie krijgt spijtig genoeg deze maand te maken met een lichte relatiecrisis. Jij en je partner zullen even goed voor elkaar moeten gaan zitten om dieperliggende problemen op te lossen. Enkel seks zal niet de oplossing zijn!

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Je emoties kunnen deze maand alle kanten op schieten, Weegschaal. Hierdoor ben je deze maand niet helemaal in balans. Gebeuren er positieve dingen, dan kan je dat een euforisch gevoel geven. Daarentegen kunnen de meest kleine negatieve dingetjes jou uit je element halen. Probeer zoveel mogelijk positieve en leuke dingen te doen, zodat je meegaat in een flow van positieve emoties. Kijk niet gek op wanneer de seks vele malen intenser aanvoelt doordat je veel sensitiever bent deze maand. Seks kan daarnaast ook een middel zijn om je weer wat meer tot rust te komen en de spanningen die je meedraagt in je lichaam los te laten.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Schorpion, het is tijd voor wat rust in je leven! Je hebt het de laatste tijd drukker dan druk gehad en bent nodig toe aan ontspanning. Heb je al een vakantie gepland met je partner? Zo niet, dan wordt het hoog tijd dat jullie daar eens samen voor gaan zitten. Probeer veel intiem te zijn met je liefje, maar zoek af en toe ook even een momentje voor jezelf. Goede seks en tijd voor jezelf gaan jou een boost geven waar je de rest van het jaar weer op vooruit kan. Single Schorpioenen kunnen nog zo hun best doen, hun charmes worden niet echt op waarde geschat. De kans dat er een nieuwe vlam op je pad komt is niet al te groot, helaas!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Augustus staat in het teken van keuzes maken, Boogschutter. Sommige keuzes die je zal moeten maken, kunnen drastische gevolgen hebben op liefdesgebied. Het is daarom verstandig om goed voor jezelf op een rijtje te zetten wat jij nou eigenlijk wil. Luister naar je gevoel, dan komt alles vanzelf op zijn plekje. De Boogschutter in een relatie gaat een gepassioneerde maand tegemoet. Jouw partner komt met een erotische verrassing thuis, die bijzonder goed zal uitpakken in de slaapkamer!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Je bent toe aan vakantie, Steenbok. De afgelopen weken waren erg heftig op het werk, met de nodige gevolgen voor je relatie. Het wordt tijd om weer wat meer te investeren in je lief. Verras hem/haar met een romantisch avondje en breng het vuur weer terug in de slaapkamer. Jouw partner kan dit zéker waarderen! Voor de single Steenbok staat een enerverende maand te wachten! Een maand vol feestjes en spannende, nieuwe ontmoetingen. Houd je ogen open op dat event aan het eind van de maand. Wie weet loopt er iets blijvends voorbij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand oktober? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari) Waterman De dagen worden korter en de temperaturen d…
7.760 keer bekeken
360 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van December? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hi…
360 keer bekeken