door CheekyCharly

Sekshoroscoop December 2018

1 december 2018 door CheekyCharly

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van december? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

De energie tussen jou en je partner is bijna nog nooit zo groot geweest, Waterman. Dit zorgt ervoor dat je het liefst zoveel mogelijk met je geliefde wilt optrekken. Ga samen lekker uit eten of kijk eens of er een leuke film draait deze maand. Je zult zien dat jullie steeds dichter naar elkaar toe groeien. Die versterkte band zorgt op zijn beurt voor vonken in de slaapkamer. Jullie nemen echt de tijd voor elkaar, waardoor een vluggertje er deze maand waarschijnlijk niet snel van komt. Uitgebreid voorspel en samen nieuwe dingen ontdekken staan de komende weken op het programma. Geniet ervan!

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Deze maand voelt het alsof de sleur in je relatie komt en je merkt dat je op zoek bent naar wat meer sensatie en spanning tussen de lakens. Probeer samen met je partner iets uit wat je nog nooit gedaan hebt. Wat dacht je van een spannend rollenspel of een BDSM starter set? De single Vissen verlangt ook naar seks en dat zal deze maand volop aanwezig zijn. Je zult in december komen tot ongekende hoogtepunten. Je hebt orgasmes nog nooit zo intens mogen ervaren. Dat belooft wat voor de feestdagen!

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Deze donkere dagen maken het dat jij wat minder goed in je vel zit. Begrijpelijk natuurlijk. De koude winterdagen staan weer voor de deur. Een goed excuus om de hele dag met je partner in bed te bivakkeren en elkaar eens even extra te verwennen. Single? Jij zult deze maand dé persoon tegenkomen die jou door deze donkere dagen heen sleept. Investeer hierin, want het zou zomaar iets voor de lange termijn kunnen zijn.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

December staat in het teken van keuzes maken. Ben jij tevreden met de relatie waarin je nu zit? Of is het tijd om de knoop door te hakken en voor jezelf te kiezen. Neem deze maand de tijd om na te denken en wees niet bang voor veranderingen. Hetzelfde geldt voor de single Stier, ook jij moet deze maand keuzes maken. Al weken blijf je denken aan dezelfde persoon, zijn hier misschien gevoelens in het spel?

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

De Tweeling is van nature een gever, ook in de slaapkamer. Maar wees er deze maand van bewust dat het niet alleen maar geven is, krijg je er ook daadwerkelijk iets voor terug? Nee? Bespreek het dan met je partner. Dit gesprek zal veel goeds teweeg brengen tussen de lakens. De single Tweeling heeft deze maand geen tijd voor flauwekul, en dat geldt vooral voor je seksleven. In december geniet jij volop van wat het single-leven jou te bieden heeft. Mee uiteten of naar de film? Jij skipt deze activiteiten liever en gaat recht op je doel af; seks, seks en nog een seks.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Jouw relatie verkeert komende maand in harmonie en is voorzien van een sterke en stabiele balans tussen geven en nemen. Toch moet je ervoor waken niet te veel te gaan leunen op je partner. Deze afhankelijkheid kan namelijk schadelijk zijn op lange termijn. Creeër intieme momenten met je partner, maar geniet ook van jouw eigen leventje. De single Kreeft voelt zich verrassend vreedzaam nu het einde van het jaar nadert en dat zal positieve gevolgen hebben. De fijne vibe die jij uitstraalt trekt enorm aan, op zowel persoonlijk als seksueel vlak. Dat kan nog wel eens een knallend uiteinde worden.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw is weer eens ondeugend. Je hebt de leukste ideeën in je hoofd en schroomt niet om deze met je partner te delen. Kijk wel uit dat je hem of haar teveel wilt meeslepen in jouw ideeën. De kans dat jouw partner hier onzeker van wordt is namelijk aanwezig. Wil je iets nieuws introduceren in de slaapkamer of een oude routine op de schop gooien? Probeer dit dan zo subtiel mogelijk te doen om weerstand te voorkomen. Ben je single? Probeer nieuwe mensen eerst een beetje te leren kennen voordat je ze met ze in zee gaat. Mensen die op het eerste gezicht helemaal jouw type lijken, blijken achteraf behoorlijk tegen te vallen.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Je bent wat gevoelig voor de welbekende winterdip. De dagen zijn korter en het wordt kouder, waardoor je de neiging hebt om wat meer in jezelf te gaan keren. Dat is geen probleem, maar houd wel rekening met je partner. Geef duidelijk je wensen en grenzen aan, om misverstanden te voorkomen. Kom je partner wel tegemoet, door bijvoorbeeld een romantische avond te organiseren met jullie favoriete muziek, kaarsen en een uitgebreid voorspel. De single Maagd krijgt te maken met een spannend aanbod uit onverwachte hoek. Ga geen overhaaste beslissingen maken, maar durf wel buiten je comfort zone te treden. Je zal een hoop nieuws ontdekken op seksueel vlak.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Weegschaal, jij bent behoorlijk vrolijk in deze donkere periode! En die energie werkt aanstekelijk. Je zult zien dat de mensen om je heen veel eenvoudiger te benaderen zijn en jezelf ook meer voor elkaar krijgt. Durf jij deze maand je seksuele fantasieën kenbaar te maken aan je partner?  Dan is de kans aanwezig dat deze zullen worden gehoord! De single Weegschaal heeft ze voor het uitkiezen deze maand. Je aantrekkingskracht is enorm en je hoeft daarom weinig moeite te doen om dingen op liefdesgebied voor elkaar te krijgen. Dat mag ook wel eens een keer, toch?

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Jij bent een klein beetjes rebels deze maand, Schorpioen. Je bent lekker bezig met je eigen ding en trekt je niks aan wat anderen daarvan vinden. Soms is het gewoon even fijn om aan je gevoel toe geven, zonder alles te willen rationaliseren. Het enige waar je voor moet uitkijken, is dat jij jezelf niet opdringt bij anderen. Wil iemand niet meegaan in jouw wilde plannen? Trek dan gewoon je eigen plan! Komt er deze maand een leuke scharrel voorbij, ga daar dan voor Schorpioen! Laat je leiden door je gevoel en je zult zien dat er vele mooie dingen op je pad komen deze maand. Serieus doen, kan altijd nog!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Komende weken zullen in het teken staan van het terugkijken op het afgelopen jaar. Het was op relationeel vlak een turbulent jaar, maar daardoor voel je je gesterkt en gegroeid. Deze groei zie je ook terug in de slaapkamer, want jij en je partner genieten van elkaar als nooit tevoren. Houd deze spirit vast! Ook de single Boogschutter kijkt al met al tevreden terug op dit jaar. Je staat steviger in je schoenen, waardoor je (onbewust) meer openstaat voor spannende, nieuwe en wellicht wel blijvende ontmoetingen.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Zet je maar schrap, Steenbok. Want Kerst 2018 belooft heet, spannend en behoorlijk intiem te worden. Naast alle familiaire verplichtingen kan jij namelijk niet van je partner afblijven. Je voelt je sexy, geliefd en aantrekkelijk. De perfecte ingrediënten om daadwerkelijk knallend dit jaar uit te gaan. Reken namelijk maar op een hoop vuurwerk in de slaapkamer. Deze erotische vibe gaat ook niet voorbij aan de single Steenbok. Halverwege komt een oude bekende opnieuw op jouw pad wandelen, waar jij een wel heel leuke tijd mee gaat beleven. Geniet van ieder moment!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid