Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.131 keer bekeken

Sekshoroscoop Oktober 2018

1 oktober 2018,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van oktober? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Op het gebied van liefde en seks staat jou een rustige maand te wachten, Waterman. Alles gaat vanzelf in je relatie en er is weinig om je echt zorgen over te maken. Deze rust had je nodig, al zul je dat pas merken als je daadwerkelijk de rust ervaart. Er zal meer ruimte zijn voor quality time met je partner. De single Waterman kan een gepassioneerde Oktober verwachten. Mogelijk ontmoet je een bijzonder iemand, die voor enige tijd erg belangrijk voor je gaat zijn. Blijf wel op je hoede, en luister naar je intuïtie.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Jouw relatie krijgt half oktober te maken met een dipje, Vissen! Schuif niet alles in de schoenen van je partner, maar wees ook kritisch naar jezelf. Besteed veel tijd aan elkaar, want jullie relatie heeft behoefte aan meer intimiteit. Plan romantische avonden in, ga samen op stap en besteed aandacht aan seks. Dat dipje zal zo voorbij zijn. Single Vissen hebben deze maand een verhoogde kans op een onverwachte nieuwe liefde. Deze zal kort maar krachtig zijn. Behoed jezelf dus voor mogelijke tegenslagen

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Oktober heeft voor jou veel moois in petto, Ram! Je krijgt op je werk goed nieuws te horen en dat moet natuurlijk gevierd worden! Plan een romantisch avondje met je partner, want ook in de slaapkamer staan jou aangename verrassingen te wachten! De single Ram gaat een rustige maand tegemoet op het gebied van seks. Dat is maar goed, want de laatste tijd ben je mogelijk je seksuele zelf uit het oog verloren. Besteed daarom wat meer tijd aan jezelf de komende tijd en je zal zien dat dat zal worden beloond in de toekomst.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Komende maand staan de sterren gunstig, Stier! Dit is misschien wel hét moment om jouw spannendste fantasieën eindelijk eens in werkelijkheid uit te proberen. Je relatie is mogelijk toe aan deze nieuwe stap. Dus trek je stoutste schoenen aan en ga ervoor! De single Stier moet even oppassen. Ook al ben je vrijgezel en hoef je op relationeel vlak met niemand rekening te houden, pas wel op dat je niet te veel neemt en te weinig geeft. Aandacht ontvangen is natuurlijk fijn en positief voor je zelfbeeld, maar ga nooit over de grenzen van een ander heen.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

In oktober zullen jouw seksuele gevoelens alle kanten uitschieten, Tweelingen! Je weet niet zo goed wat je nou wil en dat zal invloed hebben op jouw relatie. Hierdoor is een relatie-dip niet uitgesloten. Blijf communiceren en houd de balans tussen geven en nemen. De dip van wel weer passeren. Single Tweelingen kunnen deze maand een bijzondere ontmoeting verwachten. Tegen het einde van oktober leer je iemand kennen die een behoorlijke indruk op jou zal maken. Loop hier niet voor weg, maar ga er open in!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Het lijkt wel of jij komende maand alles aankan, Kreeft! De wind staat in je juiste richting, door de gunstige positie van Mercurius en Venus. En dit merk je vooral in de slaapkamer. Het voelt alsof je weer in de prille fase van je relatie bent, met alle kriebels en vele slaapkamer-sessies erbij. Jouw partner kan hier ook zeker van genieten, waardoor jullie heerlijk op die roze wolk blijven zitten. Single Kreeften krijgen deze maand een lastige keuze voorgeschoteld, waarbij één of meerdere personen op relationeel vlak teleurgesteld gaat worden.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Kijk een beetje uit, Leeuw. In oktober staan je voelsprieten op extra scherp. Dat betekent dat je erg gevoelig bent op allerlei vlakken. Je komt daardoor emotioneel labiel over, met mogelijke gevolgen voor je relatie. Probeer jezelf hiervoor te waken, anders kan het goed mis gaan. Wellicht is dit het juiste moment om seksueel weer meer in contact met jezelf te komen. Ga daarom je eigen lichaam (opnieuw) verkennen, ongeacht of je in een relatie zit of niet. Een seksspeeltje zou daarbij van toegevoegde waarde zijn.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Jouw partner doet jou een verrassend voorspel op seksueel vlak. Wees vooral niet bang voor het onbekende en laat het rationele even links liggen. Durf uit je comfort zone te stappen! Eenmaal daaruit, zal jij jezelf én je partner nog beter leren kennen, waardoor jullie relatie tot een dieper niveau zal gaan. Dit geldt ook voor de single Maagd, die ook de sprong in het diepe moet gooien. Oktober is de perfecte maand om dingen los te laten en meer te gaan genieten van wat het vrije leven jou te bieden heeft. Zoek meer het sociale leven op en sta open voor potentiële bedpartners.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Venus staat gunstig komende weken, waardoor jij erg in contact zal staan met je emotionele gevoelens. Je hebt sterk de behoefte om je relatie naar een nieuwe laag te brengen. Bespreek dit met je partner, want dit zal ook in de slaapkamer veranderingen met zich meebrengen. Ga niets overhaasten, maar doe het stapje voor stapje. Des te meer je van deze transitie kan genieten, alsook van de veranderingen op seksueel vlak. De single Weegschaal staat een nieuwe seksuele ervaring te wachten deze maand.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Een nieuwe relatie in jouw leven vraagt veel tijd van jou. De vlinders gieren door je lijf en je geniet van ieder moment die je spendeert met je nieuwe lief. Ga alleen niet te snel, want deze verliefde en erotische zal niet eeuwig duren. Besteed ook aandacht aan je familie in vrienden. Ook de single Schorpioen doet er verstandig aan om even pas op te plaats te nemen. Online daten doet je goed en je haalt er leuke avontuurtjes uit, maar kijk uit dat jij jezelf hierin niet gaat verliezen.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Een onverwachte stoorzender van buitenaf probeert jouw relatie te verstoren. En deze onrustzaaier zal niet onopgemerkt passeren. Je seksleven zal halverwege oktober op een lager pitje komen te staan en het is aan jou en je partner om het vuurtje weer aan te wakkeren. Jullie doen er goed aan om bewust wat meer tijd met elkaar door te brengen en romantische avonden in te plannen. De single Boogschutter ontmoet deze maand een indrukwekkend iemand die voor langere tijd blijft plakken.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Dit belooft een liefdevolle maand te worden voor jou, Steenbok! Zo zal de single Steenbok genieten van het vrije leven. Je bent niet op zoek naar verplichtingen en vastigheid. Daar is oktober een perfecte maand voor! Er bestaat een kleine kans dat je een indrukwekkend iemand tegenkomt, die jou doet twijfelen over je vrije bestaan. De Steenbok in een relatie zal deze maand een disbalans in het geven en nemen ervaren. Je bent veel bezig met aandacht schenken aan je partner en doet veel voor hem of haar. Kijk uit dat je jezelf niet voorbij gaat, maar durf ook te ontvangen. Dit zal vooral jullie seksleven ten goede komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.313 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop voor de meest feestelijk maand der maanden? Wordt december voor jou een feestje of wordt het een koude maand voor jou? De sterren voorspellen wat jou te wachten staat zo aan het eind van het jaar. Lees snel verder en …
7.313 keer bekeken