Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

7.309 keer bekeken

Sekshoroscoop December 2021

1 december 2021,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop voor de meest feestelijk maand der maanden? Wordt december voor jou een feestje of wordt het een koude maand voor jou? De sterren voorspellen wat jou te wachten staat zo aan het eind van het jaar. Lees snel verder en ontdek jouw sekshoroscoop.

 

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

December is een drukke maand waarin je je volledig inzet om met een aantal slechte gewoontes af te rekenen die je dit jaar hebben tegengewerkt, ook op liefdesgebied. Met elke kleine overwinning ontvang je een boost aan energie die ook zijn uitwerking zal hebben in de slaapkamer wanneer je in een relatie zit. De single Waterman zal zijn zelfvertrouwen zien groeien richting het eind van de maand. Jouw toegenomen energie zorgt ervoor dat je niet onopgemerkt blijft bij andere vrijgezellen. Doe er je voordeel mee en wie weet ontstaat er deze maand iets heel moois!

De beste toy voor jou volgens de sterren

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen Oktober
Vissen

December is een maand waarin je een extra sterke verbinding met je partner voelt. Je probeert je geliefde regelmatig in de watten te leggen. De feestdagen lenen zich daar natuurlijk uitstekend voor, maar ook in de slaapkamer kan jij je partner deze maand extra aandacht geven. Probeer samen iets nieuws uit of verras je liefje met een nieuwe sextoy. Een uitgebreid voorspel met glijmiddel of een massage olie is een andere uitstekende optie. Hoewel de single Vissen zich misschien een beetje somber kunnen voelen tegen het eind van de maand, vertellen de sterren ons dat er wel degelijk kansen op liefdesgebied liggen in december. Wacht dus niet op volgend jaar om stappen te nemen, maar houd nu al je ogen open!

De beste toy voor jou volgens de sterren

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram Oktober
Ram

De sterren zijn de Ram goed gezind deze maand! Je ervaart een krachtige energie waardoor je direct weet af te rekenen met enkele mentale blokkades die je de afgelopen weken in hun grip leken te hebben. Een gebrek aan negatieve energie zorgt ervoor dat jij je deze maand veel beter kunt focussen op hetgeen wat echt belangrijk is: liefde! Je wil het liefst zoveel mogelijk tijd met je partner doorbrengen en de connectie tussen jullie beiden versterken. Jouw hoge libido helpt daar natuurlijk erg goed bij De vonken spatten er deze maand echt vanaf. Lucky you!

De beste toy voor jou volgens de sterren

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier Oktober
Stier

De Stier is niet te remmen in december, al zou dat misschien af en toe eens goed zijn. We kunnen ons goed voorstellen dat jouw partner af en toe van jouw enorme seksdrift deze maand. Wanneer is de laatste keer dat jij echt de tijd hebt genomen voor een uitgebreide masturbeer-sessie? Het is helemaal niet vreemd om een keer de hand aan jezelf te slaan, om het op de manier spannend in de slaapkamer te houden. Een uitgebreide vrijpartij helpt daarnaast waarschijnlijk beter bij het stillen van jouw huidhonger, dan meerdere vluggertjes. Maak er iets speciaals van, Stier!

De beste toy voor jou volgens de sterren

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen Oktober
Tweelingen

Deze maand draait voor jou om verbinding. Verbinding met jezelf en met je naasten. Dit zorgt natuurlijk voor een heerlijk gevoel van geliefd zijn en liefde geven. Daarnaast ervaar je in het tweede deel van de maand een piek in je sensualiteit. Seks wordt nog fijner omdat je een diepere connectie voelt met je (seks)partner. Bereid je dus maar voor op een geweldige, knallende maand vol liefde, seks en plezier! Jij sluit het jaar perfect af.

De beste toy voor jouw sterrenbeeld

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft Oktober
Kreeft

Is het de Christmas spirit? Zijn het de romantische lichtjes? Wat het ook is, voor singles zit deze maand vol met kansen om jouw perfecte liefde te ontmoeten! Houd dus je ogen open voor alle advances die jouw kant op komen. Voor de Kreeften in een relatie is december ook een vruchtbare maand, maar misschien wat onverwacht. Jij en je partner zullen misschien wat irritaties of kleine ruzies meemaken, maar na een ruzie komt een make up sessie, en juist die goedmaak seks zal jullie dichter bij elkaar brengen. Er is dus niks mis met een beetje passie en vuur in de relatie, zolang jullie het maar goedmaken en nooit boos gaan slapen. Onthoud dat.

De beste toy voor jou volgens de sterren

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw Oktober
Leeuw

Fel en pittig zijn twee woorden die jou omschrijven. Maar deze maand verander jij in een mak katje. Je ziet ineens in waarom romantiek leuk is en je kan je helemaal verliezen in de romantische acties van je partner/scharrel. Wie ben jij?! Niet alleen jij zelf, maar ook de mensen om je heen staan er van te kijken. Maar vergis je niet, dat makke katje verandert in een wilde leeuw in de slaapkamer! December is voor jou dan ook een ideale maand om je (verder) te verdiepen in BDSM.

De beste toy voor jou volgens de sterren

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd Oktober
Maagd

December is een drukke maand waarin veel moet gebeuren. Zowel werk als privé. Het is dus niet gek dat het voelt of jij een beetje overloopt. Misschien heb je wel iets te veel hooi op je vork genomen. Het kan zijn dat je door je drukke agenda en even drukke hoofd, te maken kan krijgen met miscommunicatie. Een ideale manier om wat stoom af te blazen en je hoofd helemaal leeg te maken is door een goede vrijpartij! En potje stomende seks, een wild avontuur op een sexy plek of een nieuw standje doen wonderen voor jouw mentale gesteldheid.

De beste toy voor jouw sterrenbeeld

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal Oktober
Weegschaal

Dit zou toch de maand moeten zijn van liefde en feestvreugde, maar december begint voor jou wat turbulent. Als je een relatie hebt kunnen er wat meningsverschillen zijn. Máár in de tweede helft van de maand wordt het beter, geloof de sterren. Het enige wat jij moet doen is je temperament in bedwang houden en de eerste helft van de maand iets vaker op je tong bijten en tot 10 tellen. Dan zal je merken dat je vanaf midden december begint te stralen en dat de liefde weer opbloeit! Zowel voor Weegschalen in relatie, als singles.

De beste toy voor jouw sterrenbeeld

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen Oktober
Schorpioen

Oehf, ben jij klaar voor een sexy maand? We hopen van wel, want de sterren voorspellen vuur, seks, passie en vuurwerk! Aan aandacht kom jij geen tekort en als je een partner hebt kan deze zijn/haar niet van je afhouden. Misschien is dit een goed moment om je te verdiepen in tantra seks. En om het jaar helemaal goed af te sluiten is het een goed idee om doelen voor volgens jaar op te schrijven en om stil te staan bij alle dingen die je in 2021 hebt bereikt.

De beste toy voor jou volgens de sterren

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter Oktober
Boogschutter

Hij richt, hij schiet, hij scoort! December is een succesvolle maand voor jou. Het afgelopen jaar was niet altijd makkelijk maar jij begint steeds meer je draai te vinden. Je persoonlijke groei zorgt ervoor dat jij zelf goed in je vel zit en mensen om je heen merken dat ook. Aan aandacht geen tekort dus. Nu jouw zelfvertrouwen gegroeid is merk je dat je ook in de slaapkamer meer durft en meer wil proberen. Dingen waar je vroeger niet aan durfde te denken, winden je ineens ontzettend op! Single Boogschutters zullen liefde vinden in de bestaande kring… Dus een oude vriend kan ineens een lover worden!

De beste toy voor jou volgens de sterren

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok Oktober
Steenbok

Ladies and gentlemen; stoelriemen vast, want het belooft een bumpy ride te worden deze December. Deze maand zal voor jou pieken en dalen kennen. Wees dus voorbereidt op een emotionele rollercoaster. Om deze maand zo zen mogelijk door te komen is het raadzaam om vast te houden aan de fijne, constante factoren in je leven. Dus heb je een relatie? Dan is dit waarschijnlijk je partner. Ben je vrijgezel? Dan is dit waarschijnlijk een vriend of familielid, maar het kan ook werk of hobby zijn. Dit is geen goed moment om te experimenteren met seks. Nee, houd het nu maar even bij het oude vertrouwde en geniet extra van de dingen (of mensen) die je al kent. Je zal ze opnieuw leren waarderen.

De beste toy voor jouw sterrenbeeld

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van Januari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hie…
480 keer bekeken
3.980 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juni? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier! …
3.980 keer bekeken